Am o intrebare putem juca pe xbox360live cu cei din afara Romaniei sau numai cu cei din tara?
Am o intrebare putem juca pe xbox360live cu cei din afara Romaniei sau numai cu cei din tara?
logic ca poti jucaai nevoie de un cont pe oficial pe xbox live si poti juca cu oricine are cont acolo
![]()
Atata timp cat ai Xbox Live Gold ( daca nu ai card de credit vorbeste cu DjMo ca iti cumpara el) poti juca cu oricine de oriunde.
Si daca am carte de credit pot sa achizitionez un gold card?Chiar daca in Romania nu exista serviciul live?
Da, achizitionezi mai exact codul. Microsoft Points Xbox - Your number one source for Instant Xbox Live Points
Trebuie sa ai regiunea setata pe UK.
Ok.Marti imi bag net si o sa conectez consola.Mtm!
Am inca o problema...mi-am pus net pe laptop de la aia de la rds.Mi-au tras firu' pana la laptop si apoi l-am conectat in portul LAN.Asa...Am si telefon,tot de la ei.Firul de la net e legat intr-o chestie alba,la care e bagata si mufa de la telefon.Langa mufa de la telefon,mai e un slot pt cablu de retea,unde am bagat eu o mufa de lan,iar pe cealalta mufa am conectat-o la xbox.Banuiesc ca,chestia alba e u fel de modem,sau ce dracu e???Nu merge-la testul network connection imi da disconnected!Ce naiba nu fac bine?PS:Scuze,dar sunt afon la calculatoare!!!
Scoate mufa din PC si conecteaz-o la XBOX.Nu o sa ai net pe PC,dar o sa fii connected pe XBL.
Te pot ajuta si eu sa cumperi Codul de aici 12+1 , am mai cumparat cateva, vine pe mail in cateva ore de cand l-am cumparat si ti-l pot da pe mess, costa 159.95 Ron, pentru mai multe detalii viziteaza linkul din semnatura.bafta
am si eu o intrebare si odata achizitionat gold ce valabilitate are la pretul acela de 159.95 ron ?
perfect nu dar pt un moment prin cap mia trecut o luna si mi sa parut un pret mult prea mare pt o luna ok ms mult de ajutor
Bookmarks