merci monky
si in garantia la consola se va prelungi cu cat a fost initial in contract din ziua in care sa skimbat/reparat consola
sunt fericitul posesor al unui 360 elite cu E-74...bineinteles ca mi-a expirat garantia in martie(am avut doar 12 luni la media galaxy)...
...si abia mi-am luat gold si hartile noi la gears2...ah well
sper sa se poata repara ca si cealalta consola avuta anterior (RROD)
---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:43 AM ----------
cred ca o sa-ti urmez exemplul...![]()
NU EXISTA garantie de 12 luni la mediagalaxy. ea este minim de 24 luni (garantie de conformitate). ar trebui sa ai un certificat de garantie albastru echivalent pentru camere foto. cu ala si cu TOATE accesoriile consolei te duci la service-ul mediagalaxy (daca esti din bucuresti te duci la mediagalaxy din cadrul bricostrore orhideea). o sa primesti consola noua. s-ar putea sa nu aiba pe stoc elite si atunci fie iei arcade/pro + diferenta de bani/jocuri/produse fie astepti un elite.
eu am avut un arcade stricat acum cateva zile, iar acolo sunt GRAMEZI de xbox-uri stricate in ultima vreme.
asa ca inca nu as arunca xbox-ul de pe bloc.
garantie comerciala 12 luni...garantie de conformitate 24 luni....garantie reala 36 luni (confirmata de cei din service). nu conteaza ce a scris prostul ala cand ti-a completat garantia. ei NU AU LEGAL cum sa acorde garantie mai mica de 24 luni (de conformitate pentru orice electronice). in cel mai rau caz daca fac probleme suni la ANPC.
daca vreti sa va fraiereasca pe banii vostri e alta problema. la mine a durat tot procesul de inlocuire max 15 min. cum spuneam erau acolo ZECI de console care au dat subit E74 sau 3 RROD. la service dau drumul la consola...se aprind beculete rosii...iti dau alta consola.
asa ca nu aruncati consola de pe bloc![]()
acelasi lucru l-am patit si eu....mi-a dat E 74 dupa 1 an si ceva....am duso la garantie si cam in 1 saptamana m-au si sunat baieiti ca ma pot duce dupa una noua....sa rezolvat destul de lejer...#:-s
Tind sa cred ca am fost norocos ca am cumparat de la gameshop...cel putin dupa ce am citit aici pe thread...
Xbox 360 Elite Falcon a murit cu E74 dupa 1 an si 7 luni de zile (garantie 3 ani), timp in care a functionat impecabil!
L-am dus luni la pranz la gameshop si azi (miercuri dupa amiaza) am primit un Xbox 360 Elite nou nout cu Halo 3 + Halo3 ODST!
Tot respectul pentru gameshop pentru promptitudine...2 zile eu zic ca poate suporta orice pretentios
Toate cele bune si la cat mai putine inele!
By RvsS in forum Help Desk
By adiadelin55 in forum Sony PlayStation 4
By joy008 in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By pooaul in forum Hardware
Bookmarks