Am si eu o intrebare, am primit un xbox360 elite care era banat pe live nu am stiut! Am legat consola la net si acum nu mai pot instala jocurile pe hdd ce pot face in afara sa o arunc pe geam? multumesc anticipat
Am si eu o intrebare, am primit un xbox360 elite care era banat pe live nu am stiut! Am legat consola la net si acum nu mai pot instala jocurile pe hdd ce pot face in afara sa o arunc pe geam? multumesc anticipat
nu am inteles mai nimic din acel link doar ca se lucreaza la acest lucru si ca inca nu se poate face nimic! oricum multumesc![]()
Cum poti salva 6 GB pe un memory unit de 256 MB ?
snepp: Daca ai luat consola de la cineva din alt oras e nasol, daca nu mergi la el si banii inapoi. Vezi ca sunt modderi (nu stiu daca si Donely, intreaba-l, ii gasesti threadul la aria Bazar) care restaureaza aceasta functie, dar desigur e pe bani.
de salvat pot salva pe hdd nu mai pot instala jocurile pe hdd, nu am cumparat consola am ca o "donatie" si nu am cum sa dau de tipul a cui ii consola
Pai ce nu e clar? Ce atata nelamurire? Consola a fost banata in momentul cand ai intrat pe net. Contacteaza un modder sa redea functia asta.
Gaseste un modder la tine in oras , spunei ca-i consola banata si ca nu poti instala jokuri in Hdd si te rezolva el in 10 min .... mie mi-a luat vreo 50 lei akum vreo lunaCheap
![]()
Bookmarks