Salut, sunt nou pe forum shi am o intrebare, nsh sigur daca exista dar tare as vrea sa stiu daca e vreun cablu sau adaptor cv pt a folosi controller-ul de la xbox 360 la PC??Thx
Salut, sunt nou pe forum shi am o intrebare, nsh sigur daca exista dar tare as vrea sa stiu daca e vreun cablu sau adaptor cv pt a folosi controller-ul de la xbox 360 la PC??Thx
Dacă ai un controller X360 (cu cablu) merge și pe PC, fără probleme - și invers (PC-> 360).
Dacă ai un controller X360 (fără cablu) atunci ai nevoie de un reciever (pozele 1,2). Costă ~ 60-80 de lei și-l găsești de cumpărat pe net (sau la noi - dar habar n-am de unde).
Ce ai vazut tu este un pachet care include controller-ul de X360 si adaptorul. Nu se merita sa cumperi ce ai vazut tu in MG daca ai deja un controller de X360, mai bine cumperi doar adaptorul.
Doar un prost (grămadă) ar crede că vrei să �ncepi un flamewar printr-o corectură (etc.)
-dar hei, sunt destui pe forumcare nu concep să fie corectați de ceilalți atunci c�nd fac unele greșeli...
http://www.consolegames.ro/forum/f69...ight=gramatica
Acolo găsești unele perle (cred că și eu am c�teva) lol
Am inteles acum, dar mai am o intrebare, am wireless, shi daca vreau sa conectez ambele controllere la PC imi trebuiesc 2 "PC Wireless Gaming Receiver" ?
Nu, un reciever suporta pana la 4 gamepaduri wireless, simultan. Aici gasesti mai multe detalii.
Am vazut la Techno Market Receiver + Gamepad Wireless 160 ron ! ( White ) si in MG in plaza acum ceva timp , receiver simplu nu prea am vazut prin magazine la noi .
Bookmarks