Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 17 of 17

Thread: Halo Wars

1. #1 SP
    Junior Member Eleetist's Avatar

Halo Wars

Pentru cei care au apucat sa-l scoata si joace ca sa putem compara pareri si impresii.

Desi ai un sentiment de My First RTS, probabil pentru ca interfata si unitatile au fost streamlined la maxim, are un flow bun si niste mecanici chiar satisfacatoare, cum ar fi abilitatile speciale ale unitatilor pe care le poti folosi cu Y.

Se vede munca la interfata de construire a bazei, e super usor de folosit si intuitiva, si e foarte fericit faptul ca nu au insistat pe colectare de resurse, cateva power plant-uri si helipad-uri upgradate si esti aur.

Foarte misto este cadrul in care construiesti baza, totul e util, intuitiv si self-contained, si cand termini de construit baza la maxim nu va fi o mizerie aruncata pe toata harta in graba, ci un fel de fortareata super eficienta si organizata la care stii locul si functia fiecarei bucatele instant.

Din pacate ce am jucat pana acum micro pe unitati e imposibil, cea mai buna tactica ramane fa-ti limita maxima de unitati si rush head-on, dar poate level design-ul amelioreaza problema asta mai tarziu, demo-ul n-are totusi decat doua nivele.

Postat din greseala la Console club, rog pe cineva sa mute la XBOX 360

2. #2 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    tinand cont ca este joc exclusiv xbox 360, cred ca este mai bine sa se afle pe aceasta arie... am redenumit titlul ca sa ramana thread dedicat jocului

3. #3 SP
    Junior Member Eleetist's Avatar
    Damn, that was fast, mersi dude.

4. #4 SP
    Member reborn2603's Avatar
    foarte nerabdator sa pun mana pe joc.
    Sunt fan RTS...dar sincer asta o sa fie primu jucat pe consola

5. #5 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Acum am vazut thread-ul...

Quote Originally Posted by Mika View Post

6. #6 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Gametrailers.com - Halo Wars - Demo Action Gameplay HD

Cand il vad pe ala cum se misca cu cursorul, ma ia ameteala, la propriu... Sunt mare fan RTS, dar pe console fara mouse, nush ce sa zik...

7. #7 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    am jucat si eu demo-ul.

Resource management-ul e de toata jena. Un RTS fara resource management care urmeaza tipologia clasica e mai degraba un real time tactics.
    Si micro cum a zis si Eleetist e rau. Nici macar nu pot selecta toate unitatile de un singur tip intrucat nu pot face selectii multiple. Toti pentru unul si unul pentru toti - se pare ca s-au inspirat de la muschetari designerii de la Ensemble.

Parca Battle for Middle Earth e mai RTS decat Halo Wars but maybe it's just me.

8. #8 SP
    Junior Member KLAMATH's Avatar
    "Nici macar nu pot selecta toate unitatile de un singur tip intrucat nu pot face selectii multiple"

By design nu ai nevoie sa selectezi unitatile de un singur tip. Singurul lucru pt care ai vrea sa faci asta ar fi pentru atacul "special".....ori asta se rezolva prin LB + Y.
    In plus....un RTS nu e neaparat "mai RTS" daca e mai complex sau daca resource managementul se face prin intermediul unitatilor.

Din pct meu de vedere, HW dovedeste ca poti RTSui si fara mouse

9. #9 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Am inceput sa il joc si eu. Pot spune ca povestea este superba si leaga perfect evenimentele precedente universului Halo pe care il stiam pana acum. Eu cel putin am un sentiment ciudat cand vad atatia spartani si nu imi vine sa las nici unul cazut pe campul de lupta. Controlul este perfect si jocul arata ca se pot face si juca RTS-uri pe consola fara nici un fel de problema. Iar faptul ca au bagat CO-OP este mai mult decat perfect. Pana sa incep sa il joc ma gandeam cum este o strategie in co-op. Se pare ca este bine venit si in acest gen de joc. Cine il blameaza ori nu are habar de universul Halo ori nu este interesat de el.

10. #10 SP
    Member collector's Avatar
    dati add Flo Julius care vrea sa faca campania co-op sau sa joace 1v1 .. 2v2 , m-am plictisit sa ma joc numai cu necunoscuti.

11. #11 SP
    Member mastakilla's Avatar
    ti-am dat add ,am si jucat ,a fost super ,daca mai sunt jucatori de halo wars add shtan

12. #12 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Halo Wars' Strategic Options Now Available

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    prostii la 800 p.Harti noi , unitati sau abilitati nu bagau si ei

14. #14 SP
    Member collector's Avatar
    dau 800 credite pe 2 mb .. ! niciodata

15. #15 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

16. #16 SP
    chiar nu mai joaca nimeni de pe acest forum jocul asta?
    Attached Images Attached Images p1010097.jpg

17. #17 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Cine mai joaca ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.