Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Error "memory unit was removed"

1. #1 SP
    Junior Member john22BV's Avatar

Error "memory unit was removed"

salut.de fiecare data cand aprind consola(xbox360 4gb S)imi apare mesajul:'a storage device required has been removed' (una periferica di memorizzazione necessaria è stata rimossa)consola e cumparata din italia,dupa care se restarteaza.i-am sters cache am conigurat un usb pt memorie si am transferat tot pe el,dar degeaba,ma lasa sa ma joc ceva timp dupa care imi apare iar aceea eroare.cateodata imi apare sa-i fac update ii dau ok si iar apare eroarea aia.stie cineva ce as putea sa fac??la inceput mergea struna am fost plecat si nu am folosit-o 2 luni,de atunci imi tot da aceasta eroare,precizez ca consola nu a fost modificata

2. #2 SP
    Junior Member heLLboy :x's Avatar
    Verifica HDD-ul.

3. #3 SP
    nu are hdd,astea de 4gb au incorporate inauntru o unitate de memorie.culmea este ca atat timp cat a fost in garantie am contactat suportul xbox si am trimis-o la ei,iar ei mi-au inapoiat-o zicandu-mi ca consola functioneaza perfect,cand am aprins-o.....

4. #4 SP
    ieri am scos routerul din priza si consola mergea fara probleme,apoi in timp ce ma jucam am aprins routerul(modem) am reusit sa ma conectez la xboxlive am decarcat 2 demo,iar cand am incercat sa joc iar mi-a aparut ca "o unitate de memorie necesara a fost indepartata" stie cineva ce sa fac??

5. #5 SP
    Junior Member heLLboy :x's Avatar
    Mai aveai altceva in memorie inafara de cele 2 demo-uri?

6. #6 SP
    nu.scria capacitate 3,3 din care liber 3,2 apoi am descarcat cele 2 demo.atat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.