Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Problema HDMI out XBox.

  1. #1 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar

    Problema HDMI out XBox.

    Am scris si ieri dar am inteles ca a fost o problema cu serverele si s-a sters threadul, asa ca o sa scriu iar.


    Salut.Azi dimineta xbox-ul meu a luat-o razna. Il folosesc de obicei pe cablu VGA la monitorul de PC si pe HDMI legat la un tv Sony V5500. Toate bune pana in dimineta asta cand nu a mai vrut sa afiseze pe tv nimic prin HDMI, desi aseara a mers bine doar ca schimbasem de pe hdmi pe vga la monitor sa joc.(deci ultima oara a mers pe Vga).
    Mufa de vga e dezasamblata pentru ca sa o pot baga sa conectez cablu optic prin ea in timp ce folosesc hdmi pe tv(adica bagate amandoua simultan) folosesc metoda de 2 ani fara probleme .
    Si acum partea ciudata.
    Pe monitor prin vga merge fara probleme, pot selcta orice rezolutie chiar si 1920x1080 chiar daca monitorul e nativ 1650x1024.
    Pe tv prin hdmi (doar hdmi bagat la xbox) nu vrea sa imi afisesze nimic. Mai am un tv ieftin LCD IJoy (panarama) pe care azi am testat pentru prima oara HDMI cu xbox-ul si merge !!!! De asemeni pot selecta toate rezolutiile inclusiv 1080p 50/60 HZ. !!!

    Am incercat cu un alt cablu identic HDMi, aceiasi problema.
    Am mers la babaci acasa sa testez pe o plasma Panasonic pe care am jucat de multe ori si mergea, surpriza imi afiseaxa juamte de ecran numai cu linii de artefacte incat abia se vede patratul din dashboard cu Open Tray. (Pe acest tv a mers intotdeauna xboxul)

    Acasa pe tv-ul Sony am legat PC -ul prin Hdmi si merge perfect.
    Pana acum am folosit cablurile HDMi legate intre ele printr-un adaptor(timp de 1 saptamana a mers asa cu 2 cabluri de 5 metri interconectate) deoarece nu imi ajungeau de la xbox la tv(de aici si 2 cabluri identice).am testat cu ambele cabluri in parte conexiunea fara reusita. Pe tv-ul mic Ijoy merge si cu un singur cablu si cu ambele interconectate.

    Am incercat:
    Reset setari tv si update firmware.
    Reset setari xbox si deconectare hdd.
    Reset video settings xbox (dupa pornire se tine Y si RT apasat) in timp ce sony era legat la xbox.
    Incercat pe 4 porturi hdmi sony.
    Desfacut xbox pentru a inspecta mufa Hdmi de lipituri desfacute.
    Conectat xbox cu cablu composite la sony (merge fara probleme pe toate rezolutiile)
    Conectat pe plasma Panasonic prin hdmi (juma de ecran cu artefacte muulte si sunet) am impresia ca Panasonicul e mai perimiv la ce semnal primeste iar Sony nu ii da voie daca nu e in parametri, de aici si black screen.
    Conectat xbox prin hdmi la o chinezarie de tv lcd de bucatarie (merge fara probleme!!!)
    Probat tv sony prin hdmi cu pc-ul ( merge fara probleme) trag. Concluzia ca nu e de la tv, mai ales ca si pe Panasonic da naspa consola.
    Schimbat rezolutie pe IJoy in setari xbox apoi scoasa mufa si bagata la Sony (nici o miscare)
    Incercat toate combinatiile cu mufa vga bagata in acelas timp cu mufa hdmi in xbox.
    Consola functioneaza chiar daca nu vad nimic pe ecran la tv, asta pentru ca pot sa ii dau shutdown din controller tinand cateva secunde pe guide si apoi selectand a 2 a optiune in sus. Ea booteaza normal. Daca scot cablu din sony si il bag in Ijoy se vede si merge normal.

    Oare trebuie sa astept un dasboard update, poate il va reseta?

    LE:
    Am testat si pe monitorul de pc care are doar intrare DVI dar am folosit un adaptor Hdmi-Dvi sisurpriza, toata imaginea indescifrabila, plina de artefacte.
    Am dat un reset video din butoane si si-a revenit,dar daca urc rezolutia, afiseaza puncte de artefacte.


    Pe sony cu reset video nu face nimic, desi stiu ca isi da xbox-ul cea mai mica rezolutie.

    Acum testat pe I-joy.


    Nu intele ce se intampla.Nu as vrea sa trec pe component mai ales ca am nevoie de 10m de cablu pana la tv.

  2. #2 SP
    Member razu's Avatar
    am sa presupun ca folosesti un hdmi 1.4, la Panasonic e mai usor de explicat, sunt extrem de pretentioase in ceea ce priveste conectorii, stiu asta pentru ca lucrez cu ele toata ziulica, la Sony n-am sa-mi dau cu parerea in schimb suna a xbox regland prost curentul in pini (de unde nici un cablu mergand ca lumea) - adaptoare DVI-HDMI merg si nu merg, nu te baza pe ele;

    ce poti sa faci si da rezultate este sa-ti iei un hdmi 1.3, il bagi in Sony si-ti aprinzi consola cu TV-ul inchis. Y+RT si dupa aprinzi TV-ul si schimbi sursa; (si incearca sa folosesti cat mai des porturile 3-4 pentru console)

    sper sa ai bafta, daca nu ma tem ca vestea e una proasta - Microsoft o sa-ti spuna ca xbox ul merge cu un TV deci trimite informatie pe HDMI ok, Sony o sa-ti spuna sa bagi in player in HDMI si daca-ti merge, TV ul n-are nimic - caz in care va trebui sa-ti iei alta consola din pacate, sau sa-ti iei un iJoy mai mare ca sa te joci pe el.

  3. #3 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Eu ti-am spus deja parerea mea, o mai repet. Am experimentat fix aceeasi situatie - un XBOX 360 (Falcon) pe monitorul meu refuza sa dea semnal, pe TV-ul unui prieten afisa imagine, dar cu artefacte. E foarte posibil ca pe alte TV-uri sa fi mers ok, dar n-am testat ca sa stiu. Insa am luat alt XBOX 360, tot Falcon si a mers perfect pe monitorul meu. Concluzia mea a fost ca a avut probleme consola, daca exact acelasi model de consola a mers pe monitor.

    Asa *cred* ca e si la tine, e un chip din XBOX 360 pe duca, faptul ca-ti afiseaza imagine ok pe un TV nu inseamna ca n-are probleme consola. As putea paria ca o alta consola va merge perfect si pe Sony si pe Panasonic. Repet: e parerea mea bazata pe ceva ce mi s-a intampla personal, nu vorbesc din auzite, dar e posibil ca sa te confrunti cu alta problema, nu neg nici asta.

  4. #4 SP
    Member razu's Avatar
    sony-ul macar iti da sunet?

  5. #5 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Nu am nici sunet pe Sony.
    O sa caut un alt cablu hdmi pentru proba. Astea care le am nici nu stiu daca sunt 1.2 sau nu.sunt destul de vechi.

  6. #6 SP
    Member razu's Avatar
    incearca cu un 1.3 dar cel mai probabil ori gasesti un TV sa-si ia xbox ul, ori schimbi consola.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Help Problema cablu HDMI By Marinake in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 8 Last Post: 19-01-2012, 23:00
  2. Replies: 0 Last Post: 25-10-2011, 13:41
  3. Xbox 360 - HDMI si optical out simultan By Domnu' Paraipan in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 3 Last Post: 03-03-2009, 10:23
  4. Problema cablu hdmi By steauacroitoru in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 20 Last Post: 15-12-2008, 18:28

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts