The fourth chapter of the Halo franchise.
Halo nu trebuia sa fie trilogie ? Parca de aia l-au si frecat cu ODST si Reach, ca sa nu scoata "4"...
2012 si grafica par sa indice un singur lucru : daca apare o sa fie cantecul de lebada al XBOX 360-ului.
Era clar inca de la sfarsitul lui 3 ca o sa iasa si 4. Teoretic ar fi trebuit sa-i dea alt nume pentru ca aventura asta noua ii are ca protagonisti cunoscuti doar pe Cortana si Master Chief.
Abia astept Halo 4 ! Dar ma intreb ce se va intampla .. au cam stors tot, adica singurul lucru ce mi-l pot imagina este sa distruga baza Forerunner ( Legendary Planet ) .
Nu e ca si cum stiu ceva sigur, dar mi se pare o miscare logica. Conflictul humans vs covenant a fost deja stors in 5 jocuri si daca au de gand sa faca o noua trilogie e clar ca au nevoie de altceva. Faptul ca Master Chief si Cortana sunt undeva departe de prietenii lor ii poate pune in fata unor noi pericole nemaintalnite.
Pentru ca jocul sa fie bun trebuie sa surprinda, si nu vad cum poate sa surprinda daca va contine aceeasi protagonisti.
Four Things Halo 4 Must Have to Not Suck - gamrFeed
Sunt de acord cu se scrie si aici.
de abia astept sa iasa, reach a fost intradevar o bomba, mia-m luat limited edition unde se gaseste si un jurnal ce explica toata istoria HALO![]()
Daa... de data asta Master Chief se va trezi in universul din Mass Effect
... ocazie cu care sper sa-l faca RPG![]()
Eu sunt foarte curios ce o sa iasa din Halo 4. Nu ma astept la mare lucru, dar ma astept totusi la ceva diferit. Cum Bungie nu mai lucreaza la proiecte Halo, totul poate sa fie diferit fata de seria cu care ne-am obisnuit. Dar daca mai aud odata de Covenant cred ca innebunesc.
Fain, inca o trilogie cu 4 jocuri (plus Halo ODST, Reach, etc). Insa alta e problema care ma roade pe mine - daca e anul asta e pt 360. Asta daca nu cumva lanseaza si atunci urmatorul XBOX, ceea ce n-ar fi chiar exclus.
Bookmarks