Click here to view all messagesShowing user messages.
Time User Message
New 10:49
merci fain pt raspuns guys. Weekend placut in continuare
New 10:49
poate ma conectez prin VPN de la un prieten si incerc sa iau din state
New 10:49
damn... speram sa fie macar un pic mai usor decat e cu PS (another nightmare, daca ai cont de US...da nu stai in state xD )
New 09:39
hey peeps! un prieten are Nintendo Switch si cont de Romania. Vreau sa ii cumpar de ziua lui un giftcard de 50 something ($/eurp/£). Intrebare: de unde as putea sa cumpar? And is there anything I should be aware of? (scuze n-am Switch)
New 15:59
thaks for the replies, guys (#unintendedRhyme)
New 15:58
oricum, good to know ca emag si PCGarage inca sunt o optiune. Pacat de Altex (their loss xD )
New 15:57
nu de alta da poate sunt alti useri care vor sa ajute site-ul, da nu stiu de thread-ul postat de razvanrazy (cum nu mai pot sa intru zilnic, si mie mi-a scapat asta... si sunt membru de ceva vreme ) doar o suggestie, of course (maybe it's just me )
New 15:56
don't wanna give people work on this, da poate ar prinde bine si un thread pe tema asta cu titltu Referral system (si poate echivalentul in romana)
New 15:10
perfect (chiar pe eMag am gasit produsele ce le vroiam). Merci fain, dude!
New 14:39
if it's still happening, poate ar prinde bine si un thread pe tema asta (cu link-uri ce pot fi folosite si eventuale update-uri pe tema)
New 14:39
am mai intrebat si asta in trecut, da se mai nimeresc momente cand trebuia sa cumpar ceva mai scump si poate s-ar merita sa folosesc sistemul acesta daca exista
New 14:38
on another note: mai sunt site-uri "in parteneriat" cu CG.ro care sa foloseasca un referral system? (daca intru de pe hyperlink-ul X, atunci un procent this achizitie ar veni si la site)
New 14:37
yup. le-am last un mesaj si mi-au dat un raspuns destul de generic (felt like a copy-paste). Macar au raspuns. acuma trebuie doar sa le trimit pachetul (sa vedem asta cat dureaza )
New 01:15
da thanks again pentru reply. really appreciate it. Seara faina!
New 01:14
man, multumesc frumos pentru explicatie. All makes sense si (mai trebuie sa verific dar) cred ca trebuie sa vorbesc cu producatorul. Incerc sa ii sun maine pe cei de la pcgarage sa confirme, just in case
New 22:54
2) care-i diferenta dintre "Garantie comerciala" (pt ca aia e in trecut) si "garantie conformitate" (care mai tine pana in Ianuarie 2023)..
New 22:53
hey peeps! a mai returnat cineva vreun produs la pcgarage,ro? I s-au stricat castile la sora-mea si vreau sa incerc sa le inlocuiesc/repar...dar nu stiu 1) cum se procedeaza
New 10:56
un mic reminder va rog: e ceva Sony conference sapt asta?
New 10:56
Neatza chat!
New 08:34
un pic ironic tho ca toate jocurile ce le asteptam anul asta au fost amanate: FFVII Remake, Last of us 2, Bloodlines 2 si acuma Cyberpunk. Poate e un semn ca nu ar trebui sa ma joc nici anul asta (nimic inafara de Souls games xD )
New 08:33
mai bine asa decat sa aiba simptome de Fallout76
New 15:52
Sarbatori fericite tuturor! In curand mai avem un chef! <:-P
New 11:19
poate gasesti un articol pe Vice, Buzzfeed or something like that
New 23:13
Don`t get me wrong, tot ma bucur extre me mult ca seria e populara. Orice persoana convertita in gamer sau FGC player e un win
New 23:11
am jucat extrem de mult MK 9 si dupaia injustice. Da dupaia m-am simtit burned out de chestiile de la NetherRealms. Poate MK11 o sa-mi trezeasca iara interesul....da sincer mai probabil sa ma intorc la Killer Instinct (Y)
New 23:08
It's all about those sweet sweet Arc System Works <3 lejer regii fighterilor 2D imo
New 23:28
merci Ronan! am gasit Christmas movie-ul de anu asta
New 23:28
omg! tot filmu! I love Kickstarter movies <3
New 13:01
anyway, back to work. trec mai incolo sa vad ce user se plange ca 3 euro e o avere.
New 13:00
true, da tot mi se pare prea...necivilizat pt sec 21. Pentru unii cred ca ii doare fizic sa zica "nu imi place jocul x" + [un argument]... ar scoate prea mult din ei. Mai bine bagi o injuratura si gata!
New 12:58
pretty much: be a retard on your account (intelesuri multiple)
New 12:56
(also oameni de peste 30 de ani care comentau de pret... ba daca era copchilu tau care se plangea, il intelegeam. pt el si 2 Euro e ceva... pt un adult e "-2 beri" sau "-juma de pachet de tigari"
New 12:54
ikr? da si aia e prea mult. sau din cate am vazut pe FB, nu banii sunt problema ci simpla idee ca "trebuie sa platesti sa iti exprimi opinia?". Romanii astia ce de principii au dom'le... da mai mult pe FB sau alte forme de social media.. IRL..sorry
New 12:47
sau good 'ol Wix (Kappa)
New 12:43
is curios daca era o biserica, cati bani se strangeau cine stie, poate ratio-ul era fix pe dos
New 12:39
acuma vad: 26 de membrii si 17k guests... damn
New 01:26
daca e sa ma uit la review-uri, ma uit la Easy Allies (fostii Game Trailers)
New 01:26
oricum IGN...simt ca tot mai putin gaming content fac
New 01:25
atunci de ce nu il dai la cineva care stie sa aprecieze jocul mai bne?
New 01:25
aproape la fel de rau ca si persoanele care fac un review la un gen de joc care nu prea "e pentru ei"
Page 1 of 2 1 2 LastLast