Click here to view all messagesShowing user messages.
Time User Message
New 18:54
pt cei interesati, a inceput preorderul la n64 controllers pe nintendo store
New 10:58
Asa am facut cu death stranding. Vineri era deja in magazin, jocul nu era inca expediat. Am anulat si l am luat din magazin. Dar de data asta am comandat editia de colectie, pe care sigur nu o gasesc in baia mare fizic.
New 09:54
cont*
New 09:54
multumesc, o sa tin conta pe viitor
New 09:53
si asa, sa ma bag si eu in seama cu energia nucleara, este pe yt de la kurzgesagt un video dragut in care explica pe intelesul tuturor ca energia atomica e defapt o solutie buna, nu e chiar bau bau.
New 09:49
a primit cineva o precomanda a unui joc de pe altex/media in ziua lansarii? astept un metroid dread, speram sa joc azi dar inca statusul comenzii e tot precomanda.. mai rapid de luni nu am sperante
New 11:01
Salut, pt ca am scris aici despre garantia ps5 la bundle, va aduc si voua mesajul primit de la playstation romania : Deținerea sau lipsa jocurilor din pachetul de achiziție. nu va afecta garanția deținută de Dumneavoastră.
New 12:06
Ne uitam la tutoriale cu indieni care repara ps5 uri
New 11:42
Deja am avut un mini atac de panica, aparent app de youtube de pe ps5 are ceva probleme. In timp ce redai videouri apare pe margini asa urat verde/mov ca si cum o iia razna imaginea. Am crezut ca deja universul ma pedepseste
New 11:38
O nebunie, oricum acuma ca sa ma mai alint singur, e o ruleta garantia asta, daca constata ca nu ai pamantare la priza nu primesti garantie.
New 20:30
Teoretic, playstation romania nu asigura garantie 1 an? Sa zicem ca media galaxy refuza, sony spune in certificat ca e nevoie de consola si toate perifericele originale, jocul nu e un periferic.
New 19:39
Mna, blana, ma pun sa vanez un joc pe olx, sa nu ma trezesc pana apare elden ring ca ps5 u meu e mort
New 19:39
Cred ca de aia scrie pe el not to be sold, ca sa stie aia la garantie daca e din bundle jocul
New 19:35
Salut! Tocmai ce am vandut jocul din bundle, sa inteleg ca am facut un rahat? Adio garantie?