Hehe, lasa ca e bine ca sunt alternative... sper doar sa fie cartuse compatibile, pentru ca la un moment dat, totul se va reduce la acele consumabile. Tigarea in sine e o investitie de moment, dupa care tot ce mai ramane de achizitionat este cartusul respectiv. Ce am observat eu in discutiile de pe linkul lui alalalt si mi s-a parut bizar, a fost aceasta parte:
Quote:
|
Ce serie este? DSE-x0x? Multumesc
|
Quote:
|
este serie RN4081. multumesc
|
Wth is that ? Despre ce vorbesc oameniii astia ? Nu de alta, dar nu gasesc pe nicaieri nici-o serie, nimic. Sunt diverse modele, sunt cu diverse firmware, sau cum ? Got to find more...
Later edit: am aflat. Deci, avem in felul urmator denumite modele disponibile:
DSE901 -
Mini Electronic Cigarette, este cea care are 11.5cm (este mai lunga decat Super Mini). Si vad ca si cartusele sunt estimate ca dureaza mai mult decat la Super Mini
RN4081 -
Super Mini Electronic Cigarette, este cea pe care am achizitionat-o si eu, de aprox. 10cm.
RN4072 -
Classic Pen Cigarette, este versiunea mai veche, ce arata ca un pix si are aprox. 15.5cm.
Mbon, acum ce ma intereseaza este sa aflu exact care este echivalentul unui pachet de tigari in astfel de cartuse pentru Super Mini. Desi mai peste tot pe site-urile romanesti scrie ca un cartus este echivalentul a 20-30 de tigari, am foarte mari indoieli in a crede asa ceva. Eu zic ca pentru un fumator "de ocazie", un cartus pt. Super Mini poate fi echivalentul unui pachet, insa pentru mine, pana in momentul de fata, 3-4 cartuse ar fi aproximativ. Mai facem "teste", nu-i problem