View Single Post
Old 21-11-2008, 10:54 AM   #49 (permalink)
MonkY
Just play!
MonkY's Avatar
Blog Entries: 4
MonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to behold
Quote:
Originally Posted by DonAdryan View Post
Pf, cred ca ma bag si eu, ca ma tenteaza destul de mult... Magazine autorizate sau dealeri autorizati care sa ofere si garantie, suport tehnic, etc. exista oare?
DonAdryan: stii care e problema cu aceste tigari electronice ? Ele sunt sub patentul unei firme din China (Ruyan -
), care de ani de zile asteapta sa i se dea ok-ul in restul lumiii (culmea e ca primeste premii peste premii in tarile x si y, dar nu accepta "statul"). Ori tu iti dai seama ce presiuni fac producatorii de tutun... probabil ca vor mai trece ani buni pana vor ajunge sa aibe magazine proprii in alte tari. Therefore, singurul mod in care-l vei vedea in magazine... este acela de revanzator. Multi se vor numi distribuitori oficiali, reprezentanti. Mai rau, vad ca deja fiecare isi denumeste tigarea in ce feluri doreste... Toti insa cumpara de la tovarasii chinezi si vand care cum pot. De obicei online (pentru reducerea costurilor si reducerea riscului de a primi "vizite" neasteptate). So, DonAdryan, iti recomand sa cumperi de unde iesi mai ok ca pret, si unde ti se ofera garantie (garantie oricum ai doar la acumulator si atomizator). Ambele insa se gasesc, si la preturi decente... in cazul in care peste un an ai nevoie de replacements.
MonkY is offline   Reply With Quote
Thank You 3 from:
DonAdryan (24-11-2008), dorianos (27-11-2008), sekhemet (21-11-2008)