Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Adio Aperture & iPhoto!

  1. #1 SP
    \ tudyniuz's Avatar

    Adio Aperture & iPhoto!

    La WWDC de acum cateva saptamani, Apple a aratat o noua aplicatie Photos pe care o vor aduce in OSX Yosemite. Desi parea oarecum firesc ca aceasta sa inlocuiasca iPhoto, se pare ca development-ul pentru Aperture va inceta si el cat de curand. In randul utilizatorilor de Mac-uri, Aperture a devenit mult mai popular decat Photoshop, oferind un nivel asemanator de detaliat in editare foto. Cu Aperture, Garage Band si Final Cut, Apple a reusit sa ofere tuturor "artistilor" un progam profesionist de editare si sa isi atraga clienti noi prin aceste programe dezvoltate intern.

    Dupa citirea anuntului m-am gandit instant la iMovie si Final Cut si sunt bucuros sa anunt ca cel putin pentru moment, acestea vor primi update-uri in continuare si nu vor fi inlocuite prea curand. Motivele principale pentru care eu am ales un Mac au fost chiar aceste programe dezvoltate de Apple care mi s-au parut mereu mult mai intuitiv de folosit si in acelasi timp de aceasi complexitate precum competitia. Sa speram ca nu vor renunta la cea ce ii defineste cel mai bine.

    Aperture va primi un ultim update care va asigura rularea pe OSX Yosemite.
    Attached Images Attached Images iphoto.jpg

  2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai eu spun sa stam linistiti, ca le nu le anuleaza degeaba. Sigur aplicatia implementata in Yosemite, va oferi un nivel de editare destul de complex si simplist. Cel putin eu asa sper.

  3. #3 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Aperture este un soft special pentru managementul librariilor de fotografii si in al doilea rand un editor de fotografii cu functii restranse.
    El poate fi comparat cu Adobe Lightroom, nicidecum insa cu Photoshop. Pixelmator ar fi o alternativa mai modesta la Photoshop.

    Atata timp cat noua aplicatie Photo va face management plus editare care erau facute inainte de Aperture eu o vad ca o stire minunata.
    Aperture sigur o vei putea folosi in continuare ani de zile daca tot ai cumparat-o.

  4. #4 SP
    Member dani20's Avatar
    Dacă procedează la fel cum au făcut cu iWork-ul, n-o să fie prea bine. O fi noul iWork mai frumos, mai ușor de folosit, cu aspect unitar Mac/iPad/online, dar lipsesc unele funcții importante și din Pages, și din Numbers... Acum nu știu dacă o să le mai îmbunătățească, dar dacă n-o vor face, mulți se vor duce către suita de la Microsoft, chiar dacă iWork-ul e gratuit acum. Aș fi preferat să plătesc actualizările decât să am o versiune nouă gratuită, dar mai slabă decât cea veche. Sper totuși ca noua aplicație foto să nu meargă pe același drum

  5. #5 SP
    Member Hitman's Avatar
    Noul Photos o sa combine iPhoto si Aperture, Apple confirmand ca se vor putea importa librariile din ambele variante. Daca o sa reuseasca sa si tina o cantitate mare de poze cum face Aperture, nu prea vad de ce va agitati atata.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Adio CHIP & Co. By MonkY in forum Stories & Other News
    Replies: 32 Last Post: 29-12-2014, 16:34
  2. Adio Panasonic plasma... By MonkY in forum Tech News
    Replies: 15 Last Post: 27-12-2013, 16:19
  3. Adio HDMI By LeGenD in forum Hardware
    Replies: 2 Last Post: 02-07-2010, 03:28
  4. Adio NHL 2K? By erik95 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 20-12-2009, 15:00

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts