Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 97

Thread: Apple dezvaluie noul iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  1. #21 SP
    Banned nurv's Avatar
    Ia absolut orice model de varf de la SONY, HTC, LG, etc... costa cu 1000 RON mai putin decat cel mai ieftin iPhone si facel CEL PUTIN acelasi lucru daca nu mai mult. Si nu au nimic calitativ in minus fata de iPhone. Si o sa il tii linistit minim un an si o sa faci update de soft la fel de linistit si peste 1 an.

    Incerc sa gasesc un motiv real pentru care sa dau intre 35 si 50 de milioane pentru un iPhone 6. E thread de iPhone 6 ma gandesc, nu thread de Let's worship iPhone 6...

  2. #22 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dar nu te obliga nimeni sa dai. Eu nu am dat niciodata atat de mult pe un iPhone. Cel mai mult am dat 14 mil pe 4S.

    Nu te pune nimeni sa-l iei la inceput, la fel cum nu te pune nimeni sa-l iei sigilat. Sau sa-l iei, in vreun fel sau altu.

    Mai zi-mi tu un alt telefon, inafara de iPhone, mai vechi de 3 ani, care inca mai poate face update la ultima versiune de software. Nici macar Nexus-rile de atunci nu mai fac lucru asta. Asta daca vrei sa o luam asa.

    Eu am zis-o in nenumarate randuri. HTC One arata genial si daca ar fi avut iOS, l-as fi luat fara sa stau pe ganduri. Si la urma urmei, ei asta ne-au oferit cu iPhone 6. E fix HTC One cu iOS.
    Intr-adevar, puteau lansa un design complet diferit si mult mai bun, asta e problema lor. REPET. Noi nu suntem obligati sa cumparam absolut nimic.

  3. #23 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

    Apple dezvaluie noul iPhone 6 si iPhone 6 Plus

    Exact același lucru il putem spune si la mașini , ce are in plus ultimul tip de s class fata de un Maybach ? Dacă vrei cumperi , dacă nu...nu . Lucruri " mărunte "care fac diferența + ca platesti firma.

  4. #24 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by nurv View Post
    OBS: Si eu am fost fan iPhone multi ani, am avut iPhone 3GS, 4 si 4S, iPAD1, 2 si 4. Acum folosesc Android.

    E doar un telefon cu un design bun, specificatii bune si un sistem de operare exceptional.

    Nu mai are nici pe departe impactul pe care l-a avut iPhone 4 [dpdv al inovatiilor privind design-ului si materialele folosite]. Se pare ca Jony Ive nu mai are inspiratia de alta data. Benzile de pe spate arata extrem de urat plus ca pentru mine are un look prea rotunjit.

    Nu are nevoie de specificatii mai puternice pentru ca sistemul de operare este foarte optimizat. Dar lipseste acel "nu stiu ce" care a facut o data din produsele Apple ceva ce s-a diferentiat fata de concurenta. Crede-ma, pentru mai mult de jumatate din succesul iPhone este meritul iOS si a bibliotecii imense de aplicatii de foarte buna calitate.

    Pretul iPhone nu este pentru hardware-ul relativ modest la nivel de 2014 ci pentru intreg ecosistemul Apple care este Premium [iCloud / AppStore / iOS / OSX].

    Insa la fel de premium este si ecosistemul GOOGLE si cel al Microsoft. Windows Phone este un sistem de operare mai rapid decat iOS...

    Cat despre gluma lui MonkY ca Apple e o firma satanica, s-ar putea sta la discutii oculte langa o bere rece multa vreme pe marginea acestui subiect



    De asemenea, Wooz este si a fost ateu si mason [a declarat chiar el asta]. Marul muscat, simbolu pacatului, sigla Apple pusa in oglinda la 45 de grada una langa alta da imaginea unui sarpe vazut din fata si multe alte chestii dinastea, pretul primului computer al lor a fost 666.66$, etc. Astia care se stiu cu ocultismu [nu ma numar printre ei] au spus ca in siglele lor sunt tot feluri de simboluri oculte si masonice sau cu interpretare oculta.

    Totusi mult prea multa lume extra indoctrinata si disperata pentru a le cumpara produsele exorbitant de scumpe care, desi au meritele lor privind calitatea premium si sistemul de operare bine scris, la o analiza obiectiva nu fac nimic in plus fata de cele ale concurentei. Sincer nu am auzit pe nimeni vanzandu-si organe pentru vre-un telefon cu Android sau Windows dar am citit stiri de chinezi prosti care au facut asta pentru iPhone si iPAD.

    Acum desigur noi trebuie sa ramanem integrii si doar sa ne amuzam pe baza acestor lucruri, toate pot fi simple coincidente... sau nu. Insa eu cred ca e posibil sa fie influente oculte si un sambure de adevar in toata povestea. Asa ca mai stii, poate ca sunt satanici... Pur si simplu nu e normal sa fii atat de disperat la nivel mondial pentru un produs extrem de scump care la o analiza la rece n-are nimic in plus fata de concurenta.

    PS: Chiar daca te superi pe mine, poti sa punctezi cate puncte negative vrei tu, oricine te citeste isi da seama ca nu esti deloc impartial si chiar si in punctele negative pe care le expui te exprimi in asa fel incat ori par nesemnificative ori par "features". Sorry, asa esti perceput.

    Si nu oricine este impotriva Apple este hater Apple asa cum ne numesti. Poate nu suntem altceva decat oameni neindoctrinat de produsele lor overexpensive, pe care le-am detinut si ne-am lamurit de ele.

    1. Illuminati nu mai exista de secole bune, terminati cu tampeniile.
    2. Francmoseneria nu are absolut nicio treaba cu satanismul, ba chiar e cea mai mare prostie sa zici asta. Trust me.

  5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Chiar foloseste ecran de acesta?
    Din pacate, pana nu se va face un review serios, nu avem de unde sa stim. Intr-adevar, ca design arata la fel... insa daca nu ma insel in clip-ul respectiv se vorbea de faptul ca ar fi safir (lucru pe care am inteles mai tarziu ca l-au corectat, si ca nu ar fi de fapt safir). Personal, cred ca n-ar fi riscat Apple sa mearga pe marginile acelea din sticla rotunjite, daca nu ar fi fost super siguri pe faptul ca e al naibii de rezistent la zgarieturi.
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Mi se pare dezamagitor. In primul rand din cauza faptului ca si-au abandonat niste principii, lanseaza mai multe telefoane si lanseaza 2 telefoane mari.
    Culmea e ca majoritatea pana acum se plangeau ca Apple nu scoate ceva si pentru ei si ca au oferta limitata. Acum ca au mai multe modele, inseamna ca si-au incalcat principiile? Sau doar ca s-au orientat spre ce se vrea pe piata? La urma urmei, Apple face produse pe care le vinde... iar principiile nu se vand, mai deloc.
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    rezolutia e mica la standardele actuale (cel putin la i6)
    Eu zic nu ca rezolutia lor e mica, ci ca exagereaza prea mult ceilalti (si doar la anumite modele). Mai au un pic si scot ecrane de mobil in 4K. A considera QHD-ul un standard pe un 5", e o aberatie. Uita-te la un i5 sau 5S, si daca tu vezi distanta dintre pixeli cu ochiul liber... inseamna ca da, depasesti 20/20 la vedere si iti trebuie rezolutie mai mare. 99% din restul oamenilor nu vad acea distanta, so it's ok. Dupa "Standardele actuale", toti care avem TV-uri FullHD suntem obsolete... pt. ca standardul pe la flagship-urile producatorilor este 4K.
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    camera nu aduce nimic nou (decat pe i6+)
    Cred ca ar trebui sa asteptam sa vedem niste teste reale. Camera de pe 5S era deja una din cele mai bune si ma indoiesc ca cea de la i6 va fi mai prejos. Da, poate nu te atrage ca nu are 16-20Mpx, cum se lauda altii. Sincer, eu as renunta la orice ora la cei 13Mpx de pe Note 3-ul meu in schimbul celor 8Mpx de pe i5 (nici macar 5S). Nu exista termen de comparatie intre ele, iar cei 13Mpx sunt frectie la picior de lemn (varza la focus, stabilizare aproape zero, procesare lenta, culori sterse - singurul loc unde exceleaza un pic e in lumina naturala, dar vorba aceea, acolo sunt ok majoritatea camerelor).
    Quote Originally Posted by cashonly View Post
    mai dar in primul post zici:
    iPhone 4 - sticla - diagonala 3.5"
    iPhone 4S - sticla - diagonala 4"

    au aceeasi diagonala sa sti, le detin pe amandoua.
    Am rectificat, vroiam sa scriu de 3GS cu 3.5"... Merci!
    Quote Originally Posted by OlBlueEyes View Post
    Treaba e clară , telefoanele bat pasul pe loc .
    Tu ai vazut cele 2 grafice din pozele de mai sus? Ma refer la asta si asta. Eu zic ca e o evolutie foarte decenta... daca s-ar fi intamplat asta la PC-uri de exp. acum am fi avut niste rachete. Iar in afara de putere, se evolueaza pe unde se poate: gen faster WiFi, faster LTE/4G, better camera, better screen, more sensors... Sa fiu sincer, a ajuns sa conteze mai mult software-ul decat hardware-ul. Multi isi cumpara un HTC pentru ca le place Sense-ul, asa cum unii nu cumpara Samsung pt. ca urasc Touchwiz-ul.
    Quote Originally Posted by nurv View Post
    Sa dai intre 35 si 50 de milioane pentru un telefon mobil nu inseamna ca firma e satanica, inseamna ca tu esti posedat. Sau poate ambele.
    Aproape nimeni nu-si mai cumpara telefoane "la liber" din Romania, cu exceptia celor care isi permit... iar pentru ei nu-mi fac griji. Cat despre firme, mai toti au avut flagship-uri care in Romania au sarit de 35 de milioane. Atat Samsung cat si HTC. Pacat ca la noi se speculeaza in draci produsele noi si de la un pret real din Germania de 499 EUR la noi sare de 30 milioane. Nu stiu, poate romanii nostrii le sufla cu aur inainte de a le vinde... In aceeasi ordine de idei, daca a da 35 de milioane pe un smartphone (care iti produce niste bani daca lucrezi cu el), oare cum s-o numi cand dai mai mult de 35 de milioane pe o placa video (care doar iti mananca niste bani)?

    Revenind, eu unul cred ca voi trece la un iPhone 6 (cel de 4.7") din mai multe motive. In primul rand, m-am saturat de Android si de ale sale bug-uri ca de mere padurete. In al doilea rand, nu mai vreau phablet... si cred ca un 4.7" are marimea ideala (pt. mine cel putin). Desi ma enerveaza ca nu au scos i6 in varianta neagra, cred ca va iesi o combinatie perfecta intre un i6 Space Grey si o husa noua din piele neagra. Leather & Steel, my favourite combo. Recunosc ca acum cochetez si cu ideea ca daca tot a scazut pretul, sa merg pe un 5S. Mic, usor... si acum mai ieftin. Dar, om trai si om vedea... time to check my bank advisor!

  6. #26 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Breaking News: Apple a descoperit marimea ideala a display-urilor unui smartphone: 4,7" si 5,5". Acum doi ani acestea erau numite "palete", iar acum sunt "perfecte"

    Intr-o nota mai putin ironica, eu nu am vazut mari diferente intre un display iPhone si unul 1080p. Poate ca asta vorbeste despre calitatea display-ului in sine. Camera e ok cu anumite minusuri, dar cred ca in iPhone 6 va fi mai buna. Totusi, nu mi se pare ca trebuiau neaparat sa lase dimensiunea de 4" fara un model updatat. Avand in vedere cat de mult au mers pe ideea de utilizare a smartphone-ului cu o singura mana, probabil aveau in continuare o baza f mare de adepti in sensul asta.

  7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Breaking News: Apple a descoperit marimea ideala a display-urilor unui smartphone: 4,7" si 5,5".
    Cred ca esti tu rautacios. In afara de fanboys Android, n-a zis nimeni ca Apple a descoperit marimea ideala cu noile iPhone 6-uri... Marime ideala care oricum difera de la om la om, si de la ce isi doreste fiecare de la un smartphone. Asa cum unuia i se poate parea mare un smartphone cu 3.5", la fel altuia i se poate parea mic un 5.5". N-avem toti maini la fel de mari, asa cum nu avem toti aceleasi cerinte. Si cred ca Apple cu 5S + 6 + 6Plus impaca pe toata lumea.
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Acum doi ani acestea erau numite "palete", iar acum sunt "perfecte"
    Mie un 5,5" mi se pare paleta si acum in 2014, nu doar acum doi ani.
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Totusi, nu mi se pare ca trebuiau neaparat sa lase dimensiunea de 4" fara un model updatat. Avand in vedere cat de mult au mers pe ideea de utilizare a smartphone-ului cu o singura mana, probabil aveau in continuare o baza f mare de adepti in sensul asta.
    Man, iPhone 5S-ul e un smartphone care merge perfect... A spune acum ca e "invechit" sau ca e pacat ca nu a fost updatat (mai ales ca iOS 8 zboara pe el), e cam exagerat. Uite eu nu mi-am permis sa-mi iau un 5S, dar acum ca a scazut pretul, ma gandesc serios la el. In continuare va avea multi "adepti" printre cei care vor un telefon mic. E super snappy, face poze bune... conteaza asa mult ca e "de anul trecut"? Pentru mine sincer, nu...

  8. #28 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Pai iPhone 5S mi se pare si mie o solutie buna in continuare, de aceea il voi si pastra. Dar exista si oameni care vor sa faca upgrade, dar poate nu la 4.7" sau 5.5".

    Cat despre "palete" - ne uitam prin posturile din 2012, cand a aparut moda 4.7-4.8" la droizi. Vedem care erau reactiile.

    LE:http://www.androidauthority.com/sams...phones-523734/

  9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Pai iPhone 5S mi se pare si mie o solutie buna in continuare, de aceea il voi si pastra. Dar exista si oameni care vor sa faca upgrade, dar poate nu la 4.7" sau 5.5".
    Da, cred ca ai dreptate... La urma urmei n-ar fi stricat un 5SS (cu A8), insa atunci n-ar mai fi redus pretul la el si nu cred ca ar fi fost prea multi care sa aleaga un 5SS in locul unui i6 la acelasi pret.
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Cat despre "palete" - ne uitam prin posturile din 2012, cand a aparut moda 4.7-4.8" la droizi. Vedem care erau reactiile.
    Da man, dar uita-te si la ce telefoane erau atunci. Ce bezel-uri (margini) imense si ce grosime aveau. Cum un 4.7" acum 2 ani sarea instant de 150 grame (si asta folosind PLASTIC). Apple a ajuns la 4.7"-ul asta metalic si are totusi doar 129 de grame. Uita-te la impresiile celor care s-au jucat cu el, si care spun ca "li s-a parut mai usor decat 5S-ul" si "mai usor de folosit". Din 3 motive: 1. asa cum am mai spus, datorita marimii si distribuirii greutatii 2. datorita marginilor rotunjite (se muleaza mai bine in mana, desi unii ar considera asta un motiv in plus ca sa scapi mai usor un telefon din mana) si 3. datorita grosimii (vorbim totusi de 6.9mm).

    Uite, ca sa nu spuna cineva ca sunt "biased", la fel de aproape de perfectiune mi se pare Galaxy Alpha (despre care am tot vorbit, si lasam deoparte ce a copiat si cum - deja am zis ca nu mai conteaza pentru mine asa ceva, si sa se copieze toti intre ei, daca fac lucrurile mai bune). 4.7", Super AMOLED in 720p... foarte subtire, usor, si in sfarsit a folosit si Samsung metal (aluminiu). Din pacate insa, doar pentru frame. Daca era si spatele metalic, era perfect. La fel ca si iPhone 6-ul, are aceleasi belele: gen camera care iese in exterior, lipsa card reader... Peste care vine plasticul acela (oribil). Otherwise, daca iese la pret bun, eu zic ca orice fan Android ar trebui sa arunce o privire asupra lui.

  10. #30 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    pentru mine tot 5s ramane baza

  11. #31 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Am mai spus-o : traim in 2014, toate telefoanele sunt uriase. TOATE. Folosesc iOS de o gramada de timp, nu imi plac telefoanele mari. Daca a facut si Apple un telefon mai mare, credeti-ma pe cuvant ca nu o sa imi iau unul cu Android doar fiindca noul iPhone are un display mai mare. Phandroizii (care desi sunt extrem de incantati de telefoanele lor, mor de grija mea si a astora cu aifonuri) sunt foarte fericiti acum fiindca Apple a actionat impotriva principiilor de dinainte. Evident, daca avea tot 4", era tot jalnic, fiindca si acum era mult prea mic. Hotarati-va, ba.

    Eu sunt mai pornit ca niciodata sa pun mana pe un iPhone 6. Aproape ca nu merita sub nicio forma upgrade-ul de la 5S, dar o sa il iau. Sa mor daca nu. Si daca trebuie sa fac credit. Dispretul asta absolut nejustificat si atitudinea asta de caini scapati din cusca atat a unor utilizatori Android, cat si a producatorilor de hardware ma tin foarte departe de OS-ul ala. Cred ca asta e singurul motiv pentru care nu l-am incercat de la 2.2. Nu vreau sa fac parte din tabara aia care imi lasa constant impresia ca e formata in mare parte din frustrati si complexati. Citesc MacRumors zilnic si nu imi vine sa cred cat sunt de civilizati oamenii pe-acolo. Sustinatorii Android, in schimb... fereasca Dumnezeu. Reclamele celor de la Samsung sunt absolut detestabile - daca ma faci sa cred ca sunt retardat fiindca am un iPhone despre care tu ai impresia ca are o baterie jalnica, cu siguranta nu o sa iti cumpar tie produsul pentru un feature care economiseste bateria. Prezinta-ti feature-ul complet "standalone", sau daca il compari cu altul, fa-o intr-un mod neagresiv si inteligent. Ideea e sa ma atragi si sa ma transformi in clientul tau, nu sa vrei sa ma faci sa ma simt prost fiindca folosesc altceva. Mi se par niste principii elementare de marketing de care multi (nu doar Samsung) fac abstractie. Precizare esentiala : nu m-am referit la nimeni de pe forum, fiindca aici chiar se poarta discutii civilizate si oamenii isi exprima dezamagirile intr-un mod normal.
    Vorbesc despre atitudinea generala a unora si a altora.

    Cel de 4.7" imi place, insa asa cum am mai spus, mi se pare mare diferenta de rezolutii intre acesta si cel de 5.5". Cred sincer ca cel de 5.5" e o amenintare pentru iPad Mini, dar asta ramane de vazut. Nu ma surprinde ca in afara de speed bump-ul de rigoare, ecranul mai mare si design-ul cel nou nu au existat imbunatatiri consistente sau feature-uri serioase. E exact aceeasi poveste ca la iPhone 5. Si sper sincer ca la 6S, S-ul sa nu vina doar de la sapphire, ci de la un upgrade considerabil.

  12. #32 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sunt atatia care au zis ca sunt fani Apple pe forum, dar respectivii macar nu pretind sa fie altceva. Si nu e nimic in neregula cu faptul ca iti plac produsele unei companii. Cu oamenii astia nu ai de ce sa nu te intelegi. Discutiile vin de la cei care pretind ca sunt impartiali cand balanta lor e clar inclinata intr-o parte.

  13. #33 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nimeni nu-i perfect

  14. #34 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Tehnologii de camera, OS-uri mai bune/ mai rele, procesoare, memorii etc. toate smartphoneurile dispun dar, cand va veni un producator cu un smartphone sa-mi arate ca in sfarsit cercetari in domeniul bateriilor au rezultat intr-o baterie care poate sa sustina un consum de curent al telefonului intre 3 si 5 zile eu o sa vin si o sa spun shut up and take my money pentru ca e frustrant ca in epoca telefonului cel mai destept sa te tina bateria o zi, maxim de pe-o zi pe alta. Cat despre noul telefon Apple mie mi se pare foarte bine ca exista un competitor ca Apple, de ce? (am android) pentru ca omul care are nevoie/vrea un smartphone sa zica "ba da pe care sa il aleg?".

  15. #35 SP
    Member fpalexb's Avatar
    MonkY doresc sa-ti multumesc pentru aceasta prezentare foarte amanuntita, pentru care ti-ai pierdut dimineata de miercuri, in timp ce multi dintre noi dormeam ai facut un rezumat foarte bun al telefoanelor lansate de catre Apple.

    Primul telefon Apple pe care l-am avut a fost iPhone 3G (care era un material incredibil de bun), apoi am avut iPhone 4S si apoi iPhone 5, utimele doua modele achizitionate din USA de pe pagina lor oficiala.

    Legat de pret, acum am verificat iar pretul versiunii de 4.7 inch cu 16GB capacitate de stocare este aproximativ 2.300 RON.

    Sunt fan produse marca Apple, dar sunt dezamagit in acest moment ca nu au pastrat si versiunea de iPhone 5 / 5S, care era ideala pentru palma.


    Din ce vad electronic, nu imi place materialele folosite pentru noul model si mi se pare ca arata mai bine iPhone 5 / 5S, urmeaza sa-l tin in mana poate imi schimb parerea dar nu cred.

    Cea mai mare dezamagire a mea este ca au renuntat la productia iPod Classic 80 GB / 160 GB, care este cel mai bun "music player" digital, pentru ca are baterie foarte buna (meniu simplu, suficient si putine culori), capacitate foarte mare si durabilitate foarte buna (eu detin unul de 6 ani si este la fel de bun ca in prima zi).


    AlexB

  16. #36 SP
    Member chesterb's Avatar
    Iar începe disputa între fanboys.

    Treaba e simplă, vrei un telefon fare face de toate, iei Android, doar că nu ai materialele premium din care este făcut iPhone. Nu am văzut până acum niciun telefon Android care să aibă calitatea pieselor Apple.
    Pe partea cealaltă, ai un telefon solid făcut din piese rezistente, dar iOS-ul este limitat, cum a fost întodeauna. Limitat dar stabil.

    Eu am fost şi sunt mulţumit de iPhone. Prefer să am un telefon care nu se desprinde în 10 bucăţi când îl scap pe jos.

  17. #37 SP
    Member Privatul's Avatar
    HTC ONE M8 E la fel de premium ca orice iphone. Plus ca nu e atat de urat ca si iphone 6.

    Ce e amuzant e urmatorul aspect: Iphone 4 era perfect pentru ca putea fi folosit cu o singura mana. Iphone 5 era si mai perfect pentru ca putea fi folosit de orice zidar cu o singura mana. Iphone 6 e exceptional fiindca poate fi folosit cu doua maini. Brusc nu mai rad fanboy-ii apple de dimensiunile 4.7 si 5.5 si acum sunt perfecte pentru nevoiile lor. Iar daca mai zicem ca iphone 6 are exact acelasi caracteristici ca si nexus 4 lansat acum 2 ani http://i.imgur.com/4eyAVcN.jpg e clara situatia. Sa nu uitam si ceasul apple care brusc nu mai e copiat de la samsung/lg/etc ci e ceva nou revolutionar si nemaivazut. Penibil si asta o spune un utilizator de Nexus 5, M8, si 4S deci care e impartial pe cat se poate

  18. #38 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    @chesterb
    "Daca vrei un sistem de operare stabil, iei iPhone. Daca vrei un telefon care face de toate, iei iPhone si ii faci jailbreak."

    Poate sunt eu superficial, dar principalul avantaj pe care l-am vazut la iPhone a fost design-ul, si, hell, it's always been gorgeous. Dar iPhone 6 e un telefon urat. E un telefon urat facut din materiale premium, ceea ce e cu atat mai trist. Benzile alea de alte culori nu au nici cea mai mica logica, modelul negru lipseste complet si in niciun caz nu ii pun husa, iar marginile rotunjite ii darama toata eleganta de alta data. Pentru asta, nu voi cumpara un iPhone 6.

    Nu fac poze profesionale cu telefonul si nu am pretentia ca telefonul sa faca asta, dar vreau sa pot face poze de calitate cu camera frontala. Acum ca l-au facut mai mare decat OnePlus One, macar ar fi putut pune o camera frontala decenta. Pentru asta, nu voi cumpara un iPhone 6.

    Nu am cerut niciodata un procesor mai puternic, pentru simplul motiv ca nu exista nicio aplicatie in care 5S sa nu se descurce impecabil si chiar sa fie loc de mai bine. Pana si batranul 4S se misca exemplar in absolut toata utilizarea de zi cu zi, si nici in jocuri nu mi-e rusine cu el. Toata lumea a vrut o autonomie mai mare, care poate s-ar fi putut obtine daca nu se aduceau functii inutile. Pentru asta, nu voi cumpara un iPhone 6.

    Daca Apple continua in ritmul asta, voi ramane la 5S pana cand apare iOS 13, pe care telefonul meu sa nu-l mai suporte. (Da, sunt prea fanboy ca sa ma ating de Android inca)

  19. #39 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Iar începe disputa între fanboys.

    Treaba e simplă, vrei un telefon fare face de toate, iei Android, doar că nu ai materialele premium din care este făcut iPhone. Nu am văzut până acum niciun telefon Android care să aibă calitatea pieselor Apple.
    Pe partea cealaltă, ai un telefon solid făcut din piese rezistente, dar iOS-ul este limitat, cum a fost întodeauna. Limitat dar stabil.

    Eu am fost şi sunt mulţumit de iPhone. Prefer să am un telefon care nu se desprinde în 10 bucăţi când îl scap pe jos.
    HTC One, Sony Xperia si cred ca mai sunt si altele. Sunt telefoane premium (metal, sticla), pana si Note 4 e facut din metal si piele (?).

    @MonkY: Principiile alea au vandut destul de bine. Pana la urma iPhone era cea mai buna alegere pentru cei care doreau un telefon mai mic. Cat despre rezolutie, am vazut telefoane 720p si 1080p puse unul langa celalalt, mie mi s-a parut ca exista o diferenta, dar poate doar mi s-a parut. Si camera, sunt convins ca e buna, problema e ca nu va fi una dintre cele mai bune existente pe piata. Cam asta e marea problema a telefonului, nu va fi cu nimic mai bun decat restul si nu aduce aproape nimic nou fata de predecesorii sai. Practic nu vad motivul pentru care cineva ar renunta la un iPhone 5/5S sau la un flagship Android pentru un iPhone 6. Si ultima chestie pe care nu o inteleg, cum de le-au facut asa de mari. iPhone 6 e cat un telefon de 5', iar iPhone 6+ e putin mai mare decat un Note 4 si mult mai mare decat LG G3.

  20. #40 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Hai sa o luam pe rand...
    Quote Originally Posted by Privatul View Post
    HTC ONE M8 E la fel de premium ca orice iphone. Plus ca nu e atat de urat ca si iphone 6.
    Fata de la iPhone 6 este absolut geniala (ma refer strict la ala pe negru) este stilata si da senzatia de premium. Spatele este 95% HTC One. Nu poti sa spui ca iPhone 6 este urat, daca HTC One este frumos. In cel mai rau caz, spui ca sunt ambele la fel de frumoase.

    Quote Originally Posted by Privatul View Post
    ..Iar daca mai zicem ca iphone 6 are exact acelasi caracteristici ca si nexus 4 lansat acum 2 ani http://i.imgur.com/4eyAVcN.jpg e clara situatia.
    Normal, daca faci comparatia pe anumite lucruri. Adu-ti amintea comparatia dintre o piatra si un iPad. Mergand pe comparatia ta, e absolut la fel cu asta, nu ?

    Dar normal, comparatia aia cu Nexus 4 a fost facuta de un frustrat, care tine sus si tare ca androidul lui e mai bun si mai inovator.

    Iti recomand sa citesti acest articol si sa faci un dus rece. Cred ca ai nevoie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 6 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 98 Last Post: 08-04-2015, 12:29
  2. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  3. Apple iPhone 4 anuntat By naz in forum Stories & Other News
    Replies: 0 Last Post: 07-06-2010, 20:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts