Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 69 of 155 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #1361 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Am descoperit recent ca TV-ul meu 4K nu a primit de la Sony update de HDR.
    Al meu desi nu are in specificatii HDR , a primit printr-un update cam de pe vremea OS-ul 4.0 pe ps4 o noua optiune video : "HDR mode image" valabila doar pe o sursa HDmi , insa cu ea activa totul este prea colorat cumva.. nu stiu daca are treaba sau nu cu HDR-ul asta, ci probabil mai mult cu o poza facuta cu telefonul in HDR.

    in rest , chinezii, japonezii aia sunt haiosi , ei oricum se minuneaza de orice

  2. #1362 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Oooooh, aaaaaaa, techonorogy!

    Sper sa nu duc lipsa HDR-ului atat de mult. Este asa de game-changing? Am descoperit recent ca TV-ul meu 4K nu a primit de la Sony update de HDR.
    Este destul de placuta trecerea de la non HDR la HDR atat timp cat continutul e compatibil.
    Altfel e derajant rau.

  3. #1363 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Acel update pe care îl primesc anumite modele este fix pix. E ca si cum pe un tv 3D aș face conversie din buton la o emisiune 2D. Nu e ce ar trebui, nu va mai lăsați păcăliți. Dacă nu există tehnologia in ecran, ce spun ei e apă de ploaie, un fel de două feluri HDR Effect, nimic mai mult. Dacă aveți bănuți va recomand Samsung KS8000.
    https://www.amazon.com/Samsung-UN55K.../dp/B01C5TFLSE

  4. #1364 SP
    Member Hazer's Avatar
    In decembrie cand mi-am luat eu TV-ul pe toti ii durea in bașcheți de HDR Acum aparent e the real ****, un must have..

  5. #1365 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Din cate stiu nici al meu TV nu "suporta HDR". Ce-ar fi acum sa schimb un TV de care sunt multumit si pe care am dat destui bani in urma cu 1 an si ceva, doar pentru ca.. HDR.
    Sa se mai aseze piata, sa vedem cum sta treaba.. Preconizez ca peste 2 ani (poate), o sa-l fac pachet p-asta si-l dau la parinti iar noi ne cumparam ceva mai "teapan".
    La cum merg lucrurile, iese PS5 pana atunci..

    PS: Interesant de urmarit insa, cum va evolua piata. Pentru mine atat PS4 cat si generatia actuala de TV-uri UHD, sunt in mare parte, generatii.. intermediare, de test.

  6. #1366 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu o sa schimb televizorul odată cu PS5, Xbox 2, 2019-2020

  7. #1367 SP
    Member tudort's Avatar
    Cu siguranță până atunci vom avea de unde alege şi un preț rezonabil. S-au anunțat ceva bundle-uri pentru bro ?

    Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk

  8. #1368 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Mentiona Dant3 pe pagina anterioara.

    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Ar trebui să vină anul ăsta pachete cu WD2 si CoD. Vorbesc despre pachete oficiale, nu făcute de magazin.
    De-o mai fi si altceva, ramane de vazut. Nu am cine stie ce sperante insa pentru 2016, la capitolul bundles.

  9. #1369 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sunt șanse mari să vină și cu FF 15. Ar trebui sa aflăm mai multe detalii spre sfârșitul lunii. Anunțate oficial de Sony încă nu, dar vom avea si anunțuri.

  10. #1370 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar

  11. #1371 SP
    Member toto's Avatar

  12. #1372 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Un interviu interesant cu Mark Cerny
    Inside PlayStation 4 Pro: How Sony made the first 4K games console • Eurogamer.net

    LE: Consola are un giga ram DDR3 in plus pentru a elibera un giga gddr5? Sau nu înțeleg bine?

  13. #1373 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu am inteles ca mai are un giga de memorie DDR3, in plus, pentru "alte aplicatii", dar care ar putea fi folosit (totusi?) de developeri dupa bunul plac?
    Nu prea mai percutez dupa ziua asta de munca, asa ca ma pot insela.

    Pentru cei care urmaresc topicul si nu au citit in intregime acel wall of text:
    "We felt games needed a little more memory - about 10 per cent more - so we added a gigabyte of slow, conventional DRAM to the console," Cerny reveals, confirming that it's DDR3 in nature. "On a standard model, if you're switching between an application, such as Netflix, and a game, Netflix is still in system memory even when you're playing the game. We use that architecture because it allows for a very quick swap between applications. Nothing needs to be loaded, it's already in memory."
    Some might say it's an extravagant use of the PS4's fast GDDR5 memory, so the extra DDR3 memory in the Pro is used to store non-critical apps, opening up more RAM for game developers.

  14. #1374 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ma refer la partea asta:

    "On PS4 Pro, we do things differently, when you stop using Netflix, we move it to the slow, conventional gigabyte of DRAM. Using that strategy frees up almost one gigabyte of the eight gigabytes of GDDR5. We use 512MB of that freed up space for games, which is to say that games can use 5.5GB instead of the five and we use most of the rest to make the PS4 Pro interface - meaning what you see when you hit the PS button - at 4K rather than the 1080p it is today.

    Deci eliberează Gddr 5 pentru jocuri cu ajutorul unui giga DDR3, ceva mai lent, folosit pentru diverse aplicații.
    Mai bine ar pune mâna sa optimizeze sistemul de operare care este mizerabil si mănâncă resurse cu lopata.

  15. #1375 SP
    Banned 00prime's Avatar
    1gb ddr3 elibereaza 1gb gddr5, din care 512mb merg la jocuri si 512mb la OS, cat despre sistem, interfata la ps4 e departe de "mizerabila" despre ce vorbesti tu acolo? ai vazut interafta la Wii U? sau Xbox One? ps4 are cea mai buna/rapida interfata pe o console, eu zic ca voi "gamerii de santier" sa va opriti in a da sfaturi la oameni ca Mark Cerny care va distrug din punct de vedere profesional toata legiunea de familie

  16. #1376 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Ah am inteles, da, mai departe cam asa functioneaza (aparent).
    Mark Cerny.. ce sa zic, omul e bun pe felia lui, dar la capitolul prezentare..
    Tu ai rezerve cu privire la OS, eu ma intreb ce s-o intampla cu frame rate-ul..
    In mod evident vom aveam texturi mai "frumusele", se va vedea mai "bine" pe o rezolutie "mai mare", dar cat de fluenta va fi imaginea? Inteleg ca au vrut sa pastreze CPU/performanta on-par cu PS4 vanilla dar daca vad iar.. ca ne taram pe la 30 frame-uri.. mda.

  17. #1377 SP
    Member tudort's Avatar
    E faină treaba. Folosesc acest giga special pentru hot-swap între aplicații. În teorie poți lansa mai multe aplicații în același timp. Gen te uiți la un film pe netflix şi apoi apesi butonul ps şi intri într-un joc apoi în altă aplicație. Revenirea între ele se face aproape instant atâta timp cât o parte din date sunt păstrate în memoria ram bonus. Acum din câte îmi aduc aminte Xbox One se lăuda cu asta la început şi avea 2 din cei 8 GB blocati pentru sistem şi restul valabili pentru rularea jocurilor ... http://www.gamepur.com/news/11128-xb...-gb-games.html
    Dar din câte stiu ambii au realocat utilizarea memoriei încât Xbox a renunțat la kinect integrated şi la super multitasking pentru a debloca mai mult ram pentru devs. Oricum ar fi ps4 ieșise în avantaj. Mai sunt şi alte informații mai detaliate ... http://arstechnica.com/gaming/2013/0...4s-8gb-of-ram/ care spun altă poveste. Nu este clar acum care e treaba însă din câte înțeleg eu Microsoft a vrut să gândească mai mult în viitor cu multe concepte iar ceea ce îi va propulsa în drum de acum va fi cloud computing avansat. Pe skorpio va avea destulă putere încât va gestiona date deja procesate cloud şi le va completa pe cele procesate local şi astfel va aduce 4k gaming. Pe când pe moment ps4 e mai câștigat. E interesant oricum. Vor fi câțiva ani de acum înainte de inovații mari. Eu cred că Microsoft are un as mare în mânecă cu această tehnologie Cloud Compute.

    Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk

  18. #1378 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by 00prime View Post
    1gb ddr3 elibereaza 1gb gddr5, din care 512mb merg la jocuri si 512mb la OS, cat despre sistem, interfata la ps4 e departe de "mizerabila" despre ce vorbesti tu acolo? ai vazut interafta la Wii U? sau Xbox One? ps4 are cea mai buna/rapida interfata pe o console, eu zic ca voi "gamerii de santier" sa va opriti in a da sfaturi la oameni ca Mark Cerny care va distrug din punct de vedere profesional toata legiunea de familie
    Sistemul de operare haleste prea multe resurse, lasă-ma cu interfața. Înțelegi ce spun sau ai venit să violezi si topicul ăsta?

  19. #1379 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sincer as fi preferat mai mult sa vad o memorie flash rapida integrata (cum ar fi sunat cel putin 32GB la 500MB/s cu timp de acces sub 0.1ms, asa cum vedem pe device-uri mobile?) decat acel 1GB extra de RAM. Sau chiar amandoua, de ce nu? Probabil insa nu ar mai fi reusit sa ramana in acelasi target cu costurile... dar ar fi fost frumos sa stii ca OS-ul si toate aplicatiile pornesc aproape instant de acolo.

    Cu resursele e mai greu Dant3. In afara de Windows 10 care vad ca se descurca si cu 1GB RAM, eu n-am mai vazut de ceva vreme un OS care sa nu mearga pe ideea de "Give me more RAM, i'll just fill it with garbage!". Uita-te la Android... deja avem telefoane cu 6 si 8GB RAM. E mult mai usor si mai ieftin sa mai adaugi niste RAM decat sa optimizezi fiecare linie de cod scrisa aiurea.

    P.S. Sincer, ma astept ca PS5 (ca tot ne-a dezvaluit 00prime "secretul") sa vina cu 16GB RAM. Sau 32, pentru ca sa fie bine, sa nu fie rau!

  20. #1380 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Deci nu sunt eu nebun, papă mult ram sistemul ala infect. Vad ca a luat pauza expertul, mulțam fain!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 155 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts