Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 582 of 903 FirstFirst ... 82 482 532 572 580 581 582 583 584 592 632 682 ... LastLast
Results 11,621 to 11,640 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #11621 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Mda...ma jucam linistit The Last of Us si dintr-o data mi-a dat eroarea CE-34878-0. Norocul meu ca nu mi-a afectat salvarea

    La o cautare pe internet observ ca sunt tone de erori...

    Deja e a doua problema pe care mi-o face, prima fiind faptul ca mi s-a blocat la un moment dat in sistem si a trebuit sa-i dau un restart fortat (asta fix in prima seara) si dupa restart, se blocase in hash check-u ala, urmat de un alt restart fortat si a putut face check-ul respectiv.

    Penibil Sony...penibil...
    Eu as duce consola înapoi, nu cred ca au trecut 30 de zile, deci poți sa îți recuperezi banii. Vad ca te enervează prea mult, e un sfat, sper sa nu interpretezi. De aceea stau si eu pe gânduri cu XOne, are prea multe chestii peste care deocamdată nu pot sa trec.

  2. #11622 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Inca o eroare dupa noul update de dash, in 30 in 30 de minute, cand ma anunta cat a trecut de cand ma joc, nu mai aduna. Acum imi arata doar 30 de minute de fiecare date.

    Nu inteleg de ce asta este solutia. "Du consola inapoi."

    De ce nu zice nimeni " DA FRATE !!! E DE ***** !!! ARE 1000 DE PROBLEME DAR ARE SI MOMENTE IN CARE MERGE BINE SI E MISTO !!!"

    Refuz sa cred ca sunt singurul cu probleme. Nu inteleg de ce mereu cand sesizez o problema, in loc sa mi se ofere solutii in rezolvarea problemei, mi se spune sa renunt la consola.

    Si stai linistit Dant3, ca nu ma refer numai la tine.

  3. #11623 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Inca o eroare dupa noul update de dash, in 30 in 30 de minute, cand ma anunta cat a trecut de cand ma joc, nu mai aduna. Acum imi arata doar 30 de minute de fiecare date.

    Nu inteleg de ce asta este solutia. "Du consola inapoi."

    De ce nu zice nimeni " DA FRATE !!! E DE ***** !!! ARE 1000 DE PROBLEME DAR ARE SI MOMENTE IN CARE MERGE BINE SI E MISTO !!!"

    Refuz sa cred ca sunt singurul cu probleme. Nu inteleg de ce mereu cand sesizez o problema, in loc sa mi se ofere solutii in rezolvarea problemei, mi se spune sa renunt la consola.

    Si stai linistit Dant3, ca nu ma refer numai la tine.
    Eu nu am problemele pe care le spui tu, cine ma cunoaște stie ca nu glumesc cu astfel de cazuri. Eu am avut un sg freeze in Destiny de când am cumpărat consola ( septembrie 2014 ) si un sunet ciudat de la blocul optic, atunci eram speriat, am crezut ca e gata, de fapt era de la o poziționare defectuoasă si lipsa piciorușelor

    PS: eu sunt foarte liniștit, doar nu înțeleg persoanele care se plâng mereu si nu iau măsuri. Ești ca băieții de pe topicul cu Fifa, înjura jocul, serverele EA dar continua să-l cumpere in fiecare an.

  4. #11624 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu nu stiu ma ce ii faci. Eu o folosesc sa ma joc pe ea, sa vorbesc cu unu-altu in party si uneori fac stream pentru niste amici care nu au PS4. Nu stiu ce tot cauti tu sa ii tot faci, eu bag discul si intru in joc. N-am timp sa stau prin "dash" cum zici tu.

    Pe mine ma enerveaza erorile cu NAT, aceleasi doua persoane au mereu probleme intre ele si trebuie refacut party-ul de cateva ori pana sa mearga. In rest problemele e mentionate de tine nu le-am intalnit, controllerul meu e intreg, bateria tine cat tine si la altii si nu am de ce sa ma plang. Nu stau cu mainile sau picioarele pe consola in timp ce ma joc ca sa observ ca probabil se incalzeste, deci recunosc ca la treaba asta habar n-am, dar am garantie si nu prea imi pasa.

    Lasa prostiile si joaca-te pe ea. Nu pentru asta ai luat-o?

  5. #11625 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai asta fac, ma joc pe ea. Nu stau in dash, pentru ca am mai zis-o, OS-ul este o gluma proasta si-l evit pe cat posibil. Si chiar doar ma joc, nici macar in MP. Doar SP pana acum. Fara chat, fara absolut nimic altceva inafara de jocuri.

    Dar in momentul in care ma scoate din joc pentru o eroare, e normal sa ma interesez de problema si sa ma plang de ea.

    Nu-i fac absolut nimic special. Doar o pornesc, ma joc (schimb jocu dupa caz) si o inchid. Nu intru pe net de pe ea, nu stau pe youtube sau orice altceva mai poate face. Doar ma joc.

    Si da ma plang, dar o fac pentru ca astept o rezolvare de la oamenii care o au de mai mult timp.

    De eroare nu a zis nimeni, nimic, desi din ce am vazut pe site, este destul de nasoala. De ce a aparut ? Ce conteaza...PS4 ruleaza jocuri full HD.
    Pentru ca...d-aia.

  6. #11626 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Schimba consola omule, ai aceasta posibilitate, e clar ca ai prins una cu probleme. Fii un pic mai calm, nu ti-am spus nimic cu rautate. Ce sa iti explic daca eu si cei 5 amici ai mei din Valcea au acelasi produs si nu am avut problemele tale. Nici pe forum nu vad sa stie cineva despre ce vorbesti.
    Cea mai mare problema dpmdv e serviciul online, nota 4.

  7. #11627 SP
    Banned Templier's Avatar
    acum sincer razvan nu stiu ce vrei, mai sunt oameni care au probleme la consola dar merg si o schimba. tu vorbesti ca ti-a dat o eroare si la 30 min se restarteaza consola, dpmdv e o problema destul de serioasa si tu ce ai vrea sa iti spunem " intra in nu stiu ce fisier si rescrie codul OS " ??? daca vrei un proiect nu cred ca merita pe PS4

  8. #11628 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Unde am zis ma omule ca se restarteaza consola la 30 de minute ?

  9. #11629 SP
    Banned Templier's Avatar
    am gresit. iti da nu-stiu-ce la 30 min, what ever, ma uit si la Steaua-petrolul. cred ca you are missing the point

  10. #11630 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu cred. Cred ca tu esti ala.

    De ce sa merg sa schimb consola ? Sa le zic ce, oamenilor din magazin ? Ca am probleme in acomodarea cu ea, ca materialul din care este facut gamepadul este de toata jena si ca OS-ul este facut cu picioarele, ca o gluma proasta de 1 aprilie ? Sau ca din cauza ultimului update de soft, au inceput sa apara unele erori ?

    Asta e treaba Sony, nu a celor de la Altex. La ei merg daca am probleme fizice cu consola, probleme ce tin de garantie.

    Fratele meu, unii parca scrieti doar ca sa va creasca numarul de posturi...

  11. #11631 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Razvan, eu inteleg ce zici tu si inteleg ca esti frustrat. Asa sunt si eu cu prea-sfintitul iOS. Foloseste si tu PS4 doar cat e necesar iar cand ai un crash repornesti jocul si continui. Daca e o eroare care tot apare, atunci poti sa te interesezi despre ce e vorba. In cazul de fata eu nu mi-as face griji. Eu am terminat jocul ala in doua reprize fara nicio problema sau eroare. Toate problemele sistemului apeleaza la tine, asa cum la mine apeleaza alea de iOS. Eu nu am voie sa comentez acolo ca se iau toti de mine, iar dupa cum vezi si tu primesti aici tratament similar. Vezi cum se intoarce roata?

    Lasa, noi sa fim sanatosi, nu merita sa te enervezi si sa te stresezi pentru prostioare gen erori in jocuri si alte alea.

  12. #11632 SP
    Banned Templier's Avatar
    razvan nu prea inteleg de ce te iei de oameni. am incercat sa iti spun frumos sa te duci sa schimbi consola daca ai probleme cu ea la fel cum a zis si Dant3. problemele care se pot rezolva aici nu cred ca tin de a ne baga nasul in OS. inteleg ca tu ai asteptari de genul orice problema trebuie rezolvata si asa ar trebui sa fie dar parerea mea este ca daca intampini astfel de chestii la o consola noua nu ar trebui sa iti bati capul cu asa ceva sau intra pe site uri tehnice.
    eu personal acum 4-5 ani cand mi-am luat un PS3 la un moment dat am facut un upgrade se firmware si consola nu mi-a mai recunoscut maneta. consola a fost noua cu garantie. problema a fost recunoscuta de sony ca anumite serii de la manetele respective au avut probleme printre care si maneta mea. am mers la magazin si mi-a schimbat maneta desi era un magazin mic ( nu am luat-o de la altex sau MG ci de la un magazin mic de pe net ).
    nu iti zic in nume de rau asta dar daca vrei pareri tehnice legate de problema asta nu stiu daca ar stii cineva de aici sa iti zica de ce iti arare tie codul X sau Y si ce ar trebui sa faci.

  13. #11633 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    In mod clar asta fac (referitor la "Foloseste si tu PS4 doar cat e necesar iar cand ai un crash repornesti jocul si continui"), dar din ce am citit pe net, uneori se strica HDD-ul si trebuie facut back-up samd si nu inteleg cum naiba e posibil asa ceva.

    Stiu ca jocul nu are probleme, dar e absurd asa ceva. Nu inteleg cum puteti sa ridicati in slavi un produs cu atat de multe probleme, dar inteleg ca faceti asta, la fel cum fac si eu cu produsele Apple (ma rog, cum faceam, ca in ultimii ani se duc doar in jos si curand o sa renunte multa lume la ei, printre care si eu )

  14. #11634 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    E clar. Te-a deocheat careva . Nu te enerva, posturile celorlati poate par ironice, dar chiar nu sunt. Du-te cu consola la garantie. Lumea o ridica in slavi pt ca nu au astfel de probleme. Eu am PS4 din prima zi de lansare (cu stat la coada si toate cele ) si nu cred ca am avut mai mult de 3, 4 freezuri sau erori.

  15. #11635 SP
    Member dan1703's Avatar
    Stie cineva dupa care misiune poti juca co-op in far cry 4? Mersi

  16. #11636 SP
    Banned Templier's Avatar

  17. #11637 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    Da, este adevarat din pacate. Eu am ghost account de la cineva, treaba la mine sta asa: pe ps4 pot in continuare accesa jocurile, fara nicio problema.
    Pe ps vita insa, cand intru prin remote play pe consola, imi apar ca locked games lol. Foarte ciudat.
    Uite ce spune cineva, o sa testez si eu mâine, chiar daca pierd jocurile.

    there's no solution for this problem sony made a new firmware and with the new firmware 2.50 the servers detected the number of consoles conected on one account so whend 2 users are logged at the same time as primary account the first user the ghost is set to seconday user and will ask him to login taking the licence off...many many users are losing the ghosts evry second shows up a new case the solution here its to unplug the console and play offline or soon or later will show up the dead lock ...so in resume theres no more ghost accounts theres only a primary and secondary accounts with this update they fix the ghost account bug so i guess gamesharing on ps4 is over

  18. #11638 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    După cum a spus și Dant3, în afara de online care e o gluma proasta, nici eu nu prea am ce sa ii reproșez consolei. Poate și durata de viata a bateriei, dar în rest, mai nimic. Ce se întâmplă însă cu onlineul chiar e bătaie de joc...

  19. #11639 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Nu înțeleg cum poți să spui că sistemul de operare e praf. În comparație cu ce?
    Pentru că cel de Xbox este încet, plin de lag și urât (făcut doar pătrățele).

  20. #11640 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Prima mea consolă dădea erorii, am mers cu ea înapoi şi am schimbat-o.

    Omul este fannboy M$ şi acum caută nod în papură la tot ce ţine de PS, s-a luat până şi de bara de aplicaţi, no comment.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4277 Last Post: 29-04-2024, 09:55
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts