Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast
Results 181 to 200 of 211

Thread: PSN Game Sharing - PS4

  1. #181 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu am cont de US si avand share account cu un prieten, nu pot sa am 2 conturi, unu de US si unu de RO, din care unu din ele sa fie primar/secundar.

  2. #182 SP
    Member LordKratos's Avatar
    Eu am 5 conturi la primar și îmi merg toate jocurile pe contul meu, fă-ți un cont de us și pune la down un demo ca sa vezi ca nu e problema

    Trimis de pe Lună

  3. #183 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu contează ca ai share account. Iti faci un user nou cu cont de US, setezi consola ca primary pe el si poti accesa jocurile cumpărate pe el de pe toate conturile de pe consola

  4. #184 SP
    Member bdevil's Avatar
    Pai daca o pune pe primary, asa si va ramane cu ea timp de 6 luni din ce am citit pe Sony conform regulilor lor (nu merge sa schimbi primary / secondary decat o data la 6 luni), asta insemnand ca va ramane cu un joc ''playable'' si ce o mai avea pe disc.

  5. #185 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    "Set as primary PS4", nu "set as primary account", deci poti avea cate conturi vrei pe care SETEZI primary PS4. Trust me, asa fac si pe PS4 si pe Xbox One si nu sunt probleme, joci de pe contul tau main tot ce ai cumparat pe celelalte.

    Scuze de off.

  6. #186 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Pot sa folosesc acelasi cont pe 2 console diferite pentru a juca online pe PS Plus? Pe o consola il vreau primary, pe cealalta are un prieten contul lui dar nu are Plus.

  7. #187 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    consola prietenului tau trebuie setata ca primary pe contul de plus, dacă vrea sa joace online de pe contul sau (înțeleg ca el nu are plus si ii dai tu contul cu abonament activ) . Consola ta rămâne secondary și poți accesa plus doar de pe contul respectiv

    PS: zic sa ne oprim ca suntem offtopic rau si iar se împart warn-uri

  8. #188 SP
    Member bdevil's Avatar
    Prin bunavointa unui moderator mesajele au fost mutate aici unde trebuia. Ca si concluzie, va spun cum am eu setata PS-urile. Consola 1 primara, a fost consola mea personala pe care i-am dat-o fratelui cadou (el avea cont de PS3 si a ramas ca vrea sa-si foloseasca acelasi cont si pe PS4). Asa ca pe consola primara a fratelui meu am pus contul meu de PS+ de pe care am cumparat toate jocurile. Consola 2 noua cumparata, secundara, eu cu contul meu, pot juca doar jocurile cumparate pe contul meu de PS+. Pe consola mea secundara nu ma pot juca niciun joc pe alt cont, am incercat sa joc pe contul lui cu intentia de a-i ridica caracterele de la Destiny, iar jocul apare cu lacat daca sunt conectat pe contul lui de pe consola mea secundara (nu pot juca nimic pe contul lui, doar el poate juca de pe consola primary).

  9. #189 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    Daca regulamentul forumului mai permite , am pentru sharing un cont cu Uncharted 4 . Sunt interesat de Bloodborne, Gta5, SF5, Assassin Creed Syndicate .

  10. #190 SP
    Junior Member AlexanderV26's Avatar
    Jocuri disponibile pentru share: NFS: Rivals, GoW III Remastered, Rory Mcllroy PGA Tour, The last of us Remastered. DmC: Definitive Edition, Little Big Planet 3.

  11. #191 SP
    Junior Member dirig.alexandru's Avatar
    Salut. Am inteles din acest topic ca se poate face game sharing intre doi useri creati in tari diferite. Imi poate confirma cineva ca asa este si ca pot face sharing cu un amic care are contul deschis pe UK, al meu fiind pe RO?

    Multumesc anticipat

  12. #192 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu ai înțeles bine. Nu are legătură tara cu gamesharing.

    Pe PS4 faci gamesharing asa:

    Persoana A isi face un cont pe ce tara vrea mușchiu lui, cumpara jocuri pe acel cont. Se loghează pe consola, o seteaza ca fiind consolă primara pe acel cont. Mai creează inca un user pe consola cu alt cont si joaca doar de pe acesta sau de pe altul, poti avea multe conturi pe aceeași consola (doar asa pot juca ambele persoane in acelasi timp)

    Persoana B se loghează cu contul de pe care sunt cumpărate jocurile pe consola și o seteaza ca secundara pe acest cont. Aceasta persoana se poate juca doar de pe acest cont și trebuie sa aiba conexiune la net permanent (de asta cu netul nu sunt 100% sigur).

    Bineînțeles, pot juca si ambele persoane de pe acelasi cont, dar nu o pot face simultan. Daca se respecta pasii de mai sus se pot juca simultan si au si acces ambii jucători la ps+, in caz ca e plătit pe contul de share.

    Sper ca ai înțeles.

  13. #193 SP
    Junior Member dirig.alexandru's Avatar
    @bicky1310 merci pentru raspuns. Eu am inteles altcumva si anume: avem Persoana 1 Consola 1 si Persoana 2 Consola 2


    - Persoana 1 se logheaza pe consola 2 si o seteaza ca fiind consola primara. Pe consola 2 vor fi doua conturi: contul persoanei 1 - primar, contul persoanei 2 secundar. In acest moment persoana 2 va avea acces la jocurile persoanei 1 si le va putea juca de pe contul persoanei 2.

    - Persoana 2 se logheaza pe consola 1 si o seteaza ca fiind consola primara. Pe consola 1 vor fi in acest moment doua conturi: contul persoanei 2 - primar, contul persoanei 1 secundar. In acet moment persoana 1 va avea acces la jocurile persoanei 2 si le va putea juca de pe contul persoanei 1.

    @bicky1310 merci inca o data si pentru raspunsul de mai jos.

  14. #194 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Da, e corect cum spui si tu. Merge și asa si aveti fiecare acces la jocurile celuilalt. Cum am scris eu se face in cazul în care se shareuieste doar un cont. Prin metoda descrisa de tine fiecare shareuieste contul lui cu celalalt, si ar trebui sa funcționeze. Oricum, nu are legătură cu tara pe care sunt conturile. Pot fi tari diferite, sau poate fi aceeași tara.

  15. #195 SP
    Junior Member Unthinkable's Avatar
    Salut .Sunt nou pe forum. Tocmai am luat un ps4 si as dori tare sa joc the wicher 3 wild hunt.L.am tot vizionat pe youtube si momentan nu am bani sa.l cumpar.De aceea rog pe cineva binevoitor sa mi.l faca si mie share daca se poate. Psn id unthinkable84 skype pirosbogdan va multumesc.

  16. #196 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Nu merge chiar asa, aici nu e cutia milei. Trebuie sa oferi ceva la schimb daca vrei un joc.

  17. #197 SP
    Member miculas10's Avatar
    Salutare , expirat contul meu ps + si as interesa daca cineva face account sharing am nevoie pentru internet , (acces multiplayer) dar daca are si niste jocuri pe cont ar fi bun , eu nu joc fiecare jocuri dare care joc i fac Platinum , si la cateva jocuri am nevoie internet acces pentru online trophy-s. Bine inteles nu vrea gratis , pot sa platesc nu vreau sa cumpar iara in ps plus 1 ani la pret 170-180 ron. Daca este cineva astept un mesaj privat multumesc.

  18. #198 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Roumansky, much??

  19. #199 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Dacă oricum vrei sa plătești si nu vrei sa cumperi pe un an poți sa iti iei pe o luna. Pe RO e oferta acum, o luna cu 4,45 lei.

  20. #200 SP
    Member miculas10's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Dacă oricum vrei sa plătești si nu vrei sa cumperi pe un an poți sa iti iei pe o luna. Pe RO e oferta acum, o luna cu 4,45 lei.
    Da am vazut multumesc pentru informati , dar eu am gandit ex: are cineva 1 an ps plus si mai are cel putin 6 luni sau mai multe si daca are niste jocuri as plati 80 sau 100 ron exemplu si cand expira si iara cumpara 1 an ps plus pot sa platesc jumatate valoarei si atunci si pentru el vine 50% mai ieftin , eu la asa ceva am gandit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast

Similar Threads

  1. Screenshots Gallery By Strike105X in forum Console Club
    Replies: 10 Last Post: 08-06-2023, 00:38
  2. PSN IDs - PS4 By ReNeGaDe124 in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 61 Last Post: 16-09-2019, 01:46
  3. PSN Game-Sharing By PayneKiller in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 267 Last Post: 31-01-2016, 15:35
  4. Problema sharing? By AndyTiME in forum Software
    Replies: 3 Last Post: 14-09-2013, 17:37

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts