Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 83 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast
Results 141 to 160 of 1659

Thread: Clubul Xbox One X

  1. #141 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Am spus-o si pe pagina trecuta (nu am dezvoltat insa), este interesant ce face M$ cu "gaming ecosystem" asta a lor, au fost inspirati.
    Pana la urma cine nu ar vrea sa se poata juca oriunde, oricum, jocul lui preferat.
    Da, pe generatia actuala am cumparat doar PS4, in mare parte datorita jocurilor exclusive.. dar asta nu inseamna ca nu mi-ar fi placut sa le joc si pe laptopul meu cand sunt in "deplasare", sau pe 360-ul "parcat" la parinti, sau pe telefonul femeii cand astept prin magazine (al meu este Windows Phone )

    Este o solutie pentru limitarea hardware reprezentata de cutiutele astea care mai de care mai variate, dar care "stiu" cat stiu.. mai zicea aici cineva pe forum (imi pare rau ca nu imi aduc aminte cine) o sa ajungem chiar sa ne dorim abonamente lunare pentru gaming, si sa nu ne mai batem capul cu atatea device-uri si platforme..
    Faza amuzanta este ca business model-ul dorit de "baieti" este tocmai asta, sa te prinda de client cu abonamente jocuri/support/online shop/cloud/digital.. totul software, costuri reduse masiv, predictibilitate, exact ce isi doreste o companie/corporatie in acest domeniu.

    In sfarsit, ce nu imi place in schimb este legat de cross-play in MP.
    Co-Op, nu e mare bai, cross-save este binevenit.. dar x-play, nu stiu ce sa zic. Mi-aduc aminte cum a fost in Destiny (pana nu demult, nu mai joc de ceva vreme) ce diferenta facea in MP un XIM+KB+mouse, vs amaratul CU COntroller.

    Oricum, schema cu "ecosystem" asta o sa afecteze destul de mult tot ce inseamna Steam/Machines, piata de PCuri. Nu stiu cat de mult va da in $ony/PS.. Nintendo. Sper insa ca odata cu chestia asta si $ony sa ofera MACAR forward compatibility. Dar ce fac ei atunci cu PScioaravopsitabackwardscompatibledarnupreaNOW? Oh stiu, sa faca un singur abonament, la comun cu PS Minus si sa ne lase, ca nu mai stiu de unde sa stoarca bani.
    Au mare noroc cu jocurile alea "de casa" ale lor..

  2. #142 SP
    Member eangel's Avatar
    Deci. Eu is....vorba aia, ardelean, si sa vărs de înțeleg valul asta de hate against microsoft. Deci, permiteti-mi să mă exprim cum o fac acasă: mere one bine? Mere... Serviciile de live îs peste Sony? Îs...Jocurile de la live îs bune si faine si multe? Îs...O să meargă jocurile de one pe scorpio si invers? Pai cam da...Cine mai are 360 (chiar luat de nou anul asta ca mine) găsește jocuri noi si second la preț mic? Găsește...Enerveaza pe toată lumea major Nelson? Enervează....No, din punctul meu de vedere, încă îi bine. Lăsând gluma la o parte, după o experienta neplăcută cu 360 în 2006 am fost setat pe Sony (ps2, 3 si 4) până anul acesta, când am luat în ianuarie un one si in februarie un 360, ambele de noi, ambele de la Altex. O spun cu toată sinceritatea ca ecosistemul (jocuri/ hardware/ servicii live) de la microsoft, privit în ansamblu, mi se pare peste cel Sony. Deci cu toate impresiile ce le-o fi având Spencer, eu rămân pe xbox. Au inovat mult din 2005 încoace, au avut ce-i drept si rateuri dar una peste alta, per total, mie mi se par peste Sony. Si nu, nu voi lua un Scorpio (sau cel puțin așa crede soția) doar pentru 4 k, ci doar în momentul în care nu vor mai fi jocuri disponibile si pe one. În sinea mea sunt o persoana tehnica, dar îmi mențin părerea că in gaming nu 4k, ț+5 core si hdr contează atât cât experienta de story, si atragerea/implicarea în atmosfera jocului.

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

  3. #143 SP
    Banned Templier's Avatar
    sunt oare singura persoana care vede disperarea M$-ului ?
    in generatia anterioara $ony a porint cu un pret mai mare pt consola cum a facut M$ acum si ne baga pe gat SUPER MASINARIA PS3. acum e randul lui MS. Sony a scos varianta Slim si SS in era PS3 si acum MS se agita sa scoata S si Scorpio. zicea pe forum cineva referitor la varianta Slim ca nu il intereseaza ca nu o cara prin casa. unii o sa isi cumpere varianta Slim ( kinezu clar le ia pe toate ) dar in rest nu fac decat sa isi "dilueze" vanzarile.
    ce ma intereseaza pe mine sunt jocurile, nu traflopsi, 4K sau alte BS-uri. cei dintre voi care aveti TV 4K e o veste buna dar eu nu am si nici nu ma intereseaza sa imi cumpar. ma bucur ca o sa lanseze atatea versiuni ca o sa ajung sa imi iau un XB1 sh la 700 lei.
    un ultim lucru ganditi-va la faptul ca,dpdv tehnic PSV e peste 3DS, PS3 a fost peste XB si alte console care au fost top of the food chain au cazut din lipsa de jocuri si costuri mari de tehnologie.

    just my 2 cents

  4. #144 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Totusi, un numar tot mai mare de persoane care isi cumpara TV-uri, indiferent de dimensiune sau pret se orienteaza spre TV-uri 4K, pentru ca sunt mai futureproof decat un FullHD. Chestia asta pe care o aud la unii cu 4K mi se pare hilara, ca nu ii intereseaza, ca nu vor, bla bla. Sunt povesti, poate in Romania nu s-a ajuns inca la un numar foarte mare de TV-uri 4K, dar nu mai e mult, iar unii sunt early adopters. E aiurea sa dai 1200-1500EUR pe un TV si sa nu fie 4K, iar cei care dau atat pe un TV clar il iau pentru cativa ani buni, sa nu aibe bataie de cap. Iar ce face Microsoft e o treaba desteapta, ne-au bagat in cap ca prima consola cu jocuri 4K este Xbox Scorpio.

    Apoi sa nu uitam, au install base mic cu Xbox One, putin peste 20mil de unitati vandute, in timp ce PS4 a sarit lejer de 40mil. Si-au dat seama ca au pierdut startul si nu au jocurile sa revina asa cum a facut-o PS3 in generatia trecuta, asa ca mizeaza pe partea cu 4K si pe faptul ca cei care nu au luat inca XO, ca nu a fost vreun succes incat sa zici ca il are multa lume, vor lua Scorpio alaturi de TV-ul 4K si in felul asta stau linistiti din punctul asta de vedere, au gaming si TV in 4K asigurat pentru cativa ani.

    Partea urata e ce face Microsoft cu acel micut install base de 20mil care a cam luat teapa. A primit performante mai slabe, exclusive mai putine si mai slabe ca acum sa fie anuntata deja generatia urmatoare.

    Eu inteleg ce fac ei ca business, dar m-au pierdut definitiv ca si client de consola, mai ales ca toate jocurile lor ajung si pe PC.

  5. #145 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Posibil sa am eu o problema la ochi sau TV-ul face un scaling al naibii de bun dar ... ieri am incercat Witcher 3 la 4k si tot schimbam intre 1080p ( cu AA ) si 4k , vad o diferenta micuta la text dar in rest totul arata lafel de "crisp"

    Credeam ca o sa fie diferenta mult mai mare ca 720p > 1080p dar pur si simplu nu vad nicio diferenta pe langa textul putin mai clar

  6. #146 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Trefla, sunt mai multi factori (pe langa cel al upscaling-ului)... dar probabil cel mai important de luat in seama: pe ce diagonala te joci si de la ce distanta? Daca te joci pe un 42-50" (sa zicem) de la 4-5m... ar trebui sa ai ochi de vultur sa distingi diferente intre 1080p si 4K. Eu de-asta nici nu inteleg notebook-uri de 13"-15" cu 4K... de telefoane nici nu mai vorbim. Opinie personala: sub 55-60" de la o distanta de 2-3m, nu are niciun sens 4K-ul.

  7. #147 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    65 inch pe la vreo 2m si putin

  8. #148 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe un 65" la 2.5m eu zic ca ar trebui sa fie o diferenta destul de WOW intre 4K si 1080p... Ceva e in neregula pe-acolo daca un joc ca The Witcher 3 arata la fel.

    Ia fa un test te rog. Intra pe threadul acesta si descarca imaginea in 1080p: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ou/#post939655. Dupa care intra pe threadul de VIP si ia varianta in 8K: http://www.consolegames.ro/forum/f11...rs/#post939660. Pune-le pe un stick si uita-te direct pe TV din SMART... si pune-le si de pe PC, si vezi daca iti sare in ochi diferenta.

    Later edit: ignora 8K-ul care apare si pe threadul Thank You, acela are compresie mai mare

  9. #149 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    E o diferenta mai mare la pozele alea dar tot asa , daca stai lipit de TV sa te uiti dupa ele

    Nu neg , e o diferenta intre 1080p si 4k daaaar prefer oricand 1080p 60 fps cu detalii grafice mai bune ( si AA sa compenseze putin ) decat 4k 30 fps cu grafica vai mama ei.

    Culmea ca vad imediat diferenta intre 720p si 1080p. Ah , eu prefer sharpness la monitoare/tv ceva mai sus decat in mod normal , sa creeze asta un efect placebo desi nu cred.


    Witcher 3 e gorgeous as f... pe orice rezolutie oricum

  10. #150 SP
    Member solaru's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Partea urata e ce face Microsoft cu acel micut install base de 20mil care a cam luat teapa. A primit performante mai slabe, exclusive mai putine si mai slabe ca acum sa fie anuntata deja generatia urmatoare.
    De ce si-au luat teapa cei care au luat XboxOne? Nu s-au jucat pe el pana acum? Oare Sony nu urmeaza sa lanseze Neo? Cel mai probabil va aparea cu aproape un an inainte de Scorpio. Nu e o teapa mai mare?
    Foarte multi ziceti ca Sony are exclusive mai multe - e adevarat, are mai multe jocuri exclusive ANUNTATE. Ritmul in care Sony a scos jocuri pana acum a fost cel putin dezamagitor. "Da, au fost putine, dar sunt mai bune decat cele ale Microsoft." Si asta e discutabil - pana la urma fiecare trebuie sa decida pentru el.

    Sa fim realisti: MS a incercat ORICE ca sa reduca/stearga valul de hate produs de modul "neinspirat" in care au anuntat consola. Nimic nu a functionat. Nimic. Singura lor varianta sa "sparga" valul este sa vina cu ceva complet nou. Si cred ca si-au invatat si lectia.

    Poate ati uitat articolele cu executivii Sony care nu puteau sa explice succesul nebun al consolei. Sau interviul in care au recunoscut ca si PS4 ar fi trebuit sa aibe aceleasi "feature-uri" ca si Xbone, dar cand au vazut reactia tuturor la anuntul MS, au tacut din gura, au facut pasul inapoi si tot ce au trebuit sa faca a fost sa-l lase pe Jack T. sa "arunce" microfonul . Restul este istorie.
    Ieri citeam declaratia lui Andrew House care se declara surprins de anuntul lui Scorpio cu un an inainte, ca tehnologia se schimba mult intr-un an! Sa mori tu ca esti surprins si ca la voi nu se intampla la fel?

    Cei 40 milioane de posesori nu sunt toti fani Sony...nici pe departe. Cea mai buna dovada e sa va uitati pe top 100 jocuri vandute pe PS4 de la aparitie si pana in prezent. Majoritatea exclusivelor Sony au vanzari hai sa zicem OK. Singurele jocuri exclusive Sony in Top 25 sunt TLoU si Uncharted Collection.
    Uncharted 4 a vandut aprox. 2.5mil in prima luna - adica aprox. 6% dintre posesori au cumparat "cel mai bun joc exclusiv Sony din toate timpurile"? Putin, as zice eu.

    in fine...discutia asta nu se va termina niciodata.

  11. #151 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nici ritmul de la Ms nu a fost mai breaz, Scalebound, Crackdown 3 sau Gears 4, cam 3 ani pentru fiecare de la anunt. Dar ai dreptate, e o discutie inutila, noi ne agitam iar ei fac oricum ce vrea pana lor.

    LE: Referitor la Uncharted 4, 2.7 milioane in prima saptamana. De Quantum Break anuntat cu surle si trambite ce parere ai? Ma refer la vanzari, cauta cifrele, o sa ramai uimit. Au ajuns baietii sa se gandeasca si la alte platforme pentru jocurile lor.

    LLE: Nu am inteles despre ce top vorbesti, haideti sa venim cu argumente cand purtam o discutie, asta cu jocurile mai bune sau mai urate se vede altfel, nu ca spun eu sau tu. Cert e ca U4, prost sau bun are o sansa mare la Goty, cum a avut si Bloodborne. Ghinion cu Witcher 3 si FF15.

  12. #152 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu vreau sa fiu hater, solarule, dar asa puține, bune, rele, cum or fi exclusivele Sony ele sunt si vor mai veni. Stii ca anul trecut România a fost singura tara din lume care a scazut ca numar de km de autostrada? Asa si Microsoft, aveau și ei un titlu interesant exclusiv xbox si l-au făcut multiplatform. Daca eu inca aveam de gand sa imi iau si un xbox, conferința E3 m-a convins: Sony imi arata ce jocuri faine ma așteaptă pe consola mea, Microsoft ma îndeamnă sa cumpar o alta consola fara sa îmi arate macar vreun joc alaturi de ea. Scuze, dar nici eu, nici 75% din comunitatea de gaming, nu știm ce e ala un teraflop.

  13. #153 SP
    Member solaru's Avatar
    @Dante: De acord. Nu am sustinut nici un moment acest lucru. Vroiam sa evidentiez ca nu jocurile exclusive stau la baza succesului PS4 in aceasta generatie.

    LE:Unde am spus eu ca un joc e mai bun sau mai prost? Nu am facut nici o judecata de valoare asupra niciunui joc in postul respectiv. Ca sa ne intelegem: am luat U4 day one! Mi-a placut? Da! M-am distrat? Da! E cel mai bun din serie? Parerea mea ca nu! L-as recomanda prietenilor? Da! Dusmanilor? Nu!
    Despre QB la fel: Mi-a placut foarte mult. Personal cred ca povestea si modul in care e spusa e superioara celei din U4. Dar din nou, asta e parerea mea. Ca si cifre ma astept sa fie sub 1 milion.

    Cand vb de un top ma refeream la cel mai la indemana - vgchartz - poate nu e cel mai de incredere, dar e public iar imaginea generala nu difera foarte mult, cel putin nu pentru sensul discutiei.

  14. #154 SP
    Banned Templier's Avatar
    abordarea>pretul>jocurile

  15. #155 SP
    Member solaru's Avatar
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Scuze, dar nici eu, nici 75% din comunitatea de gaming, nu știm ce e ala un teraflop.
    Te invit sa recitesti threadurile din 2013 si 2014 cu PS4 si XboxOne si sa numeri, daca poti, de cate ori s-a scos in evidenta ca 1.86Tflops>1.2Tflops si ca PS4 e cu 50% mai puternica decat XboxOne. Sa inteleg ca comunitatea de gaming nu stie sa numere decat pana la 2?
    Si da, esti putin hater, chiar daca nu vrei!

    LE: Daca ce ai vazut pana acum nu te-a convins, nu stiu ce te-ar putea convinge sa cumperi Xbone S. Daca te refereai la Scorpio, nu au cum sa anunte jocuri din moment ce nu au anuntat consola. Si-au facut publice intentiile, daca pot sa zic asa.

  16. #156 SP
    Member eneea's Avatar
    Eu m-am mai interesat si am mai citit din stanga-dreapta si am ajuns la concluzia ca S-ul (ca de Scorpio inca nu stim nimic) nu e targetat pt tari ca Romania, e in special pt tarile dezvoltate unde 4K vinde bine si un X1 - S e ceva mai IEFTIN decat un UHD player.

  17. #157 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by solaru View Post
    De ce si-au luat teapa cei care au luat XboxOne? Nu s-au jucat pe el pana acum?
    Ba da, m-am jucat pe One cele 2-3 titluri cu adevarat exclusive, dar cand am cumparat-o ma asteptam ca pe viitor sa ii fie imbunatatita performanta (remember DirectX?) si sa mai primeasca titluri exclusive. Dar nu s-a intamplat.
    Quote Originally Posted by solaru View Post
    Oare Sony nu urmeaza sa lanseze Neo? Cel mai probabil va aparea cu aproape un an inainte de Scorpio. Nu e o teapa mai mare?
    Inseamna ca tu ai ceva informatii noi pe care noi nu le stim. Sony nu a anuntat momentan nimic. Au spus ca lucreaza la o consola noua, asa cum la cateva luni de la lansarea lui PS3 au spus ca lucreaza deja la noua generatie. Va aparea noua consola Sony cu un an inainte de Scorpio? Again, te rog impartaseste si cu noi informatiile pe care le ai, sursa spuselor tale, etc. Altfel inseamna ca inventezi si scoti din burta.
    Quote Originally Posted by solaru View Post
    Foarte multi ziceti ca Sony are exclusive mai multe - e adevarat, are mai multe jocuri exclusive ANUNTATE. Ritmul in care Sony a scos jocuri pana acum a fost cel putin dezamagitor. "Da, au fost putine, dar sunt mai bune decat cele ale Microsoft." Si asta e discutabil - pana la urma fiecare trebuie sa decida pentru el.
    Este discutabila calitatea, clar, dar ca si numar de jocuri exclusive PS4 vs. XO (fara Windows) balanta e clar inclinata intr-o directie. Iar daca ne uitam pe metacritic care face media notelor de la revistele de specialitate + o nota separata de la useri, vedem din nou o inclinare a balantei intr-o directie.


    Quote Originally Posted by solaru View Post
    Poate ati uitat articolele cu executivii Sony care nu puteau sa explice succesul nebun al consolei. Sau interviul in care au recunoscut ca si PS4 ar fi trebuit sa aibe aceleasi "feature-uri" ca si Xbone, dar cand au vazut reactia tuturor la anuntul MS, au tacut din gura, au facut pasul inapoi si tot ce au trebuit sa faca a fost sa-l lase pe Jack T. sa "arunce" microfonul . Restul este istorie.
    Nu vad legatura. E adevarat ce spui, dar nu conteaza deloc si nu e motiv pentru care sa favorizam o tabara sau alta. Conteaza faptele, nu vorbele. Ca dovada ca Microsoft s-a laudat in ultimii doi ani ca are "the best line-up in Xbox history", atat in 2015 cat si in 2016 au spus asta, dar jocurile n-au existat. Doar vorbaraie goala, in timp ce Sony n-au zis nimic la E3 si doar au aratat. Pe mana cui ai merge in situatia asta, ala care se lauda cu nimic sau ala care tace si face?
    Quote Originally Posted by solaru View Post
    Ieri citeam declaratia lui Andrew House care se declara surprins de anuntul lui Scorpio cu un an inainte, ca tehnologia se schimba mult intr-un an! Sa mori tu ca esti surprins si ca la voi nu se intampla la fel?
    Tu nu ai citit interviul, sau doar vreun titlu, sau l-ai citit dar n-ai inteles nimic. El spunea ca Apple a impus un trend in lumea tehnologiei si ca nu mai merge ca pe vremuri sa anunti ce lansezi peste 2 ani, anunti si pui produsul la vanzare imediat dupa. Asta l-a surprins pe el, nu ca lucreaza Microsoft la o noua generatie, ca doar si ei lucreaza la ea.

    Quote Originally Posted by solaru View Post
    Cei 40 milioane de posesori nu sunt toti fani Sony...nici pe departe. Cea mai buna dovada e sa va uitati pe top 100 jocuri vandute pe PS4 de la aparitie si pana in prezent. Majoritatea exclusivelor Sony au vanzari hai sa zicem OK. Singurele jocuri exclusive Sony in Top 25 sunt TLoU si Uncharted Collection.
    Uncharted 4 a vandut aprox. 2.5mil in prima luna - adica aprox. 6% dintre posesori au cumparat "cel mai bun joc exclusiv Sony din toate timpurile"? Putin, as zice eu.
    O fi, dar compara cu vanzarile jocurilor "exclusive" Microsoft si vezi acolo ce jale e.

    _

    Obiectiv vorbind, Scorpio pare a fi un monstru care cu specificatiile sale poate rula jocuri in 4K, problema este ca se va lansa prin octombrie-noiembrie 2017 si mai e prea mult timp pana atunci. Microsoft si-a spus intentiile, dar facand asta pot aparea unii precum NVIDIA, Steam, Nintendo, Sony, Apple, Google si multi altii cu o consola la fel de puternica inaintea lor, caz in care s-au pacalit singuri.

    Cei care nu au XO ar trebui sa fie fericiti, nu au niciun motiv sa mai cumpere unul pana apare Scorpio si atunci cand vor cumpara consola aia, vor avea garantat 4K gaming pentru cativa ani, totul la un pret mai mult decat competitiv.

  18. #158 SP
    Member Popae36's Avatar
    da ma nu ai cum sa o dai pana acum ps 4 rullzz toti mama ce bun e ps 4 ca este mai puternic one e varza si atatea,acum cand ms au anuntat una din cele mai puternice console vezi doamne nu le convine iara ca e prea puternica....haters gonna hate! si gata

  19. #159 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din păcate pentru tine, care văd că ne faci pe noi haters, tu pari fanboy, repet ce am mai spus. Deocamdată Microsoft are cea mai puternică consolă pe hârtie, anul viitor în noiembrie o să fie și fizic dacă proiectul reușește. Nu ți-o spun cu răutate dar gândește un pic înainte să vorbești/scrii.
    Eu care nu am XOne îmi doresc ce spun ei acolo, chiar dacă plătesc si 600$, dar mai e mult pana departe, vorbim de un an jumate cel puțin.

  20. #160 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Popae36 View Post
    da ma nu ai cum sa o dai pana acum ps 4 rullzz toti mama ce bun e ps 4 ca este mai puternic one e varza si atatea,acum cand ms au anuntat una din cele mai puternice console vezi doamne nu le convine iara ca e prea puternica....haters gonna hate! si gata

    felicitari pentru postul plin de argumente intr-adevar toata lumea e hater, ai pus punctul pe i. e clar ca nu ai citit tot sau nu ai inteles despre ce se discuta, incearca sa citesti toate posturile inainte sa vii cu astfel de declaratii. Sincer tot acest E3 chiar am citit doar opinii pertinente, argumentate si logice, nu doar cuvinte aruncate intr-un post si chiar ma bucur ca s-a reajuns aici .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 83 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Clubul Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 7883 Last Post: 15-06-2023, 20:45
  3. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts