Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 324 of 395 FirstFirst ... 224 274 314 322 323 324 325 326 334 374 ... LastLast
Results 6,461 to 6,480 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #6461 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    puteai să refuzi coletul dacă nu ți-a plăcut sau să o returnezi.

    din punctul meu de vedere eMag-ul a ramas una dintre putinele companii foarte serioase cand vine vorba de timpi de livrare, retururi și garanții, dar poate sunt eu mai norocos.

    nu mi s-a intâmplat niciodată să mi se anuleze vreo comandă din lipsă de stoc, lucru care e la modă la Altex, spre exemplu.

  2. #6462 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Am luat-o chiar in perioada sărbătorilor de iarna, puteam sa o refuz dar trebuia sa aștept ( minim 1 luna) ca era super aglomerație si asta e învățătura de minte sa nu mai cumpar nimic in perioadele unde toți romanii o iau razna...


    Sent from Xbox Dashboard

  3. #6463 SP
    Member florindragos21's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    puteai să refuzi coletul dacă nu ți-a plăcut sau să o returnezi.

    din punctul meu de vedere eMag-ul a ramas una dintre putinele companii foarte serioase cand vine vorba de timpi de livrare, retururi și garanții, dar poate sunt eu mai norocos.

    nu mi s-a intâmplat niciodată să mi se anuleze vreo comandă din lipsă de stoc, lucru care e la modă la Altex, spre exemplu.
    Mie mi s-a intamplat cand mi-am luat "One" de la emag, l-am comandat impreuna cu inca o maneta si kit de incarcare cu acumulatori. Faza a fost ca la acel kit de incarcare m-am trezit ca trebuie sa platesc transport suplimentar (fiind de fapt un produs care apartinea de alt magazin) urmand ca dupa cateva zile sa primesc sms sa mi se spuna ca s-a anulat comanda, neavand produsul pe stoc.
    In rest au fost toate bune, deci mare atentie cand cumparati produsele sa figureze toate ca sunt luate din aceeasi "pravalie".

    ---------- Post added 22-07-2016 at 21:47 ----------

    zvon: Xbox Games With Gold August 2016 Rumors - The Bitbag
    Daca s-ar adeveri mi-as lua si eu gold.

  4. #6464 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    eu mă refeream strict la eMag, nu la magazinele partenere care vând pe site-ul lor.

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk

  5. #6465 SP
    Member solaru's Avatar
    Mi s-a intamplat mie la emag - am plasat o comanda pe 6 lego-uri cu 2 saptamani inainte de iepuras si desi mi-au confirmat comanda instant iar produsele apareau de a doua zi ca sunt in drum spre magazinul din TM (le-am comandat cu ridicare din showroom), nici dupa o saptamana nu au ajuns. Am sunat de 4 ori si de fiecare ziceau ca sunt pe drum si ca nu stiu cand ajunge.
    Ce s-a intamplat - un produs nu a ajuns- ei au spus ca a fost deteriorata cutia pe drum si ca nu mai au altul sa-l inlocuiasca, deoarece acel produs nu mai face parte din oferta emag. A trebui sa renunt la produs si ei au creat o noua comanda in sistem si mi-au aplicat promotia manual ca sa pot lua restul produselor, pt ca nu puteau livra partial.
    Iar produsul care ziceau ei ca nu mai face parte din oferta Emag - dupa o saptamana a reaparut in oferta lor, vandut de emag nu de alt ofertant.

    Si ei, ca si ceilalti, seteaza o anumita cantitate din stoc pe care o baga in promotie. in cazul in care se epuizeaza, e la latitudinea lor daca o suplimenteaza sau nu. De obicei nu o fac.

  6. #6466 SP
    Junior Member geomanblack's Avatar
    mai depinde si de cine iti gestioneaza comanda. ceva asemanator am patit si eu dar dupa 4 zile ma sunat una si a ziz astepti inca 5 zile si vin produsele de la furnuzor sau anulezi....si am asteptat ca eram intresat dar mi-a placut ca ma anuntat...

  7. #6467 SP
    Member solaru's Avatar
    Eu am asteptat o saptamana, timp in care statusul a fost acelasi - produsele sunt in drum spre locatie. Abia apoi am sunat 4 zile la rand sa vad daca cineva face ceva - si ce sa vezi... asteptau si ei. Are rost sa spun ca de fiecare data vorbeam cu altcineva si trebuia sa reiau discutia de inceput? Rezolvarea a venit dupa ce am discutat cu seful de magazin din Tm care mi-a propus varianta anularii comenzii si refacerea ei pe produsele care deja fusesera aduse in magazin. Practic aveam de ales intre a astepta sa vina si ultimul produs (nimeni nu putea garanta daca si cand se va intampla, din moment ce pe site aparea ca nu mai face parte din oferta emag) sau sa renunt la produsul care lipsea. Dat fiind ca mai erau 3 zile pana la Paste si nu aveam varianta de backup... nu am avut incotro.

  8. #6468 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    Salutare!

    Aseara am vrut sa ma joc Forza Motorsport 6 cu niste prieteni si am zis sa conectez al doilea controller, dar nu a mers. Am apasat pe acel buton de pe consola din partea stanga, led-ul clipea, am apasat pe butonul din lateral de pe controller, cel care are un semn de conectare, am pornit si controller-ul, dar led-ul acestuia clipea tot timpul. Am schimbat setul de baterii, si la fel facea. Nu mai zic ca m-am uitat la filmulete pe youtube cum sa conectezi un al doilea controller, dar nu a vrut sa mearga pana nu l-am conectat prin fir.

    Care sa fie problema?

  9. #6469 SP
    Member florent's Avatar
    Daca acel controller a fost folosit pe alta consola cred ca trebuie conectat cu fir pentru autentificare

  10. #6470 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

  11. #6471 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    L-am folosit pe PC.

    Am mai încercat și astăzi, iar în modul Free play la setarea cursei îmi recunoaște controller-ul, adică pot sa umblu prin meniu să selectez opțiuni, însă nu știu de ce nu apare ca și conectat. Îmi afișează mesajul să apăs pe butonul de meniu, însă nu face nimic.

    Vreau sa scap de oroarea de a schimba baterii; am văzut că există acel play & charge kit, însă de unde îl pot cumpăra? Pe altex, eMAG nu mai este pe stoc sau au ceva compatibil, iar din afară nu vreau să-l achiziționez. Acel duo charge vine în pachet și cu acumulatori?

    Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk

  12. #6472 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Xbox Games With Gold August 2016 Rumors - The Bitbag
    Astia iar abereaza cu Ryse, nu cred ca o sa il vedem la GwG vreodata

  13. #6473 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @Secu86 Daca ai conectat controller-ul la PC, el trebuie imperecheat cu consola prin cablu si asociat unui utilizator. Altfel nu va merge. Referitor la play and charge, e mai comod, dar bateria tine mult mai putin decat un set de acumulatori de exemplu. Eu merg cu 6 acumulatori, 4 la incarcat, doi in controller. Spor!

  14. #6474 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    Dar un set de acumulatori este cam 100 lei (ceva decent).

    Voi mai incerca sa-l imperechez.

    Cineva s-a conectat cu contul sau de Xbox pe consola mea si am descarcat niste jocuri; daca vrea sa le joc, imi da eroare ca trebuie sa fiu conectat cu profilul care le-a achiztionat. Dar cum fac asta?

  15. #6475 SP
    Member chios's Avatar
    Eu conectez controlerul la pc prin cablu iar la consola apas decat acel buton din stanga si se conecteaza imediat si fara probleme fara cablu.eu am luat un set de 4 acumulatori de 2600 de la penny cu 14lei si ma tine cam 30 de ore 2 bateri acel plug an charge am inteles ca tin maxim 10 ore nu se merita.

  16. #6476 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    Mersi pentru pontul cu bateriile. Mi-as cumpara chiar doua seturi, unul sa fie pentru camera foto.

  17. #6477 SP
    Member chios's Avatar
    Asa am facut si eu si sunt chiar ok la bani astia.am mai vazut si la lidl oferte asemanatoare.una este joia care vine acum nu stiu daca sunt aceleasi oferte la toate magazinele din tara.

  18. #6478 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    Te referi la acestia, nu? Acumulatori, 5 modele - Joi, 28.07. - Lidl Romania

    Este super oferta. Mersi de pont! La pretul acesta imi iau doua seturi.

    Aceeasi oferta este in toate magazinele Lidl din tara.

  19. #6479 SP
    Member chios's Avatar
    Da asta e.am zis ca mi mai iau si eu un set

  20. #6480 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Nu vreau sa fie offtopic, doar am o curiozitate:
    Oferte foarte bune la XBOX ONE au fost si vor mai fi. Eu din asta deduc ca Microsoft nu o duce prea bine, o stim si din cifre. Incearca sa recupereze in fata Sony prin orice metode.
    Ce nu inteleg eu, de ce m-as inghesui sa iau un XBOX ONE? Exclusivitatile sunt aproape zero (deci singurul motiv de a avea si XBONE si PS4 s-a dus), iar consola, pusa fata in fata cu PS4, este inferioara.
    Event-ul de la E3, in care au lansat o noua revizie..pentru ce? Ce rulezi pe ea?
    Acum, de unde nebunia asta cu XBOX ONE ? Ce faceti cu ea? Mai ales daca sunteti deja posesori de PS4. Sunt doar curios, no flame.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 324 of 395 FirstFirst ... 224 274 314 322 323 324 325 326 334 374 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts