Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ati avut probleme cu XO pana acum?

Voters
102. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

    88 86.27%
  • Am avut probleme, dar intre timp le-am rezolvat si acum merge foarte bine

    6 5.88%
  • Da si acum nu mai merge deloc

    8 7.84%
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast
Results 101 to 120 of 141

Thread: Rata defectiunilor - Xbox One

  1. #101 SP
    Member ViBy's Avatar
    Maine am sa le mai dau un telefon si ii voi intreba cum decurge treaba cu consola, fiindca nici mie nu mi se pare corect, odata ce am probleme cu un produs nou, pe care nici macar 4-5h nu l-am folosit sa il bage in garantie si sa nu il inlocuiasca, cum ar fi corect.

  2. #102 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Era mai simplu daca ii faceai retur,primeai banii si comandai alta

  3. #103 SP
    Member ViBy's Avatar
    Prea tarziu pentru mine Robertfelixx, acum sigur am de asteptat o saptamana ....

  4. #104 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Comon, ce e prea tarziu? Suni si le spui ca nu mai doresti produsul, ci banii inapoi . De ce sa astepti o saptamana pe banii si timpul tau?

  5. #105 SP
    Member ViBy's Avatar
    Eu va multumesc fiindca ma incurajati. Am citit pe site la ei si cica daca cer banii inapoi dureaza aproximativ 30 de zile, de aceea sper sa imi rezolve problema mai repede cu consola. Fiindca eu produsul il vreau, dar sa functioneze corect.

  6. #106 SP
    Junior Member valygeo's Avatar
    Salut.trebuia sa ceri alta consola fara sa spui ca are probleme.daca produsul este defect nu sunt obligati sa.l schimbe decat daca serviciul spune.asa am patit eu.nici altexul nu.i mai breaz.norocul meu a fost sa cunosc pe cineva care ma ajutat.oricum am stat cu telefonul pe ei.stai linistit ca se va rezolva.sigur iti da alta consola.

  7. #107 SP
    Member ViBy's Avatar
    Am primit in aceasta dimineata mesaj de la Depanero . Ma bucur ca s-au miscat foarte repede, chiar nu ma asteptam, au un plus din partea mea.
    Va informam ca situatia produsului dumneavoastra inregistrat in service Depanero cu fisa numarul ****** a fost finalizata cu statusul: INLOCUIT.
    Acum astept cu mare nerabdare consola si sper ca de aceasta data sa fie totul bine .

  8. #108 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar

  9. #109 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    asta e un fel de TNR ?

  10. #110 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Face careva caterinca, nu este reala stirea.

  11. #111 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Se pare ca maine ma duc cu a mea consola la garantie, tocmai a cedat panoul frontal, nu mai functioneaza butoanele de eject si power, am fost nevoit sa-i dau discului eject fortat.
    Evident ca jocurile functioneaza si pot opri/porni consola din controller, insa nu am chef sa stau cu ea stricata.

    ---------- Post added 19-09-2015 at 10:06 ----------

    Se pare ca a fost o alarma falsa, consola a stat scoasa din priza peste noapte si probabil s-a descarcat de energia electro-statica, acum functioneaza.

  12. #112 SP
    Junior Member Marius93's Avatar
    Buna ziua,
    Baieti am o dilema mare, nu imi mai porneste consola Xbox One . Problema sta in felul urmator :
    Sursa vad ca se alimenteaza intrucat ledul este aprins portocaliu, dar pur si simplu cand apas ( ating ) butonul de start sau butonul de eject sau chiar butonul de la kinect, nu se intampla nimic.
    Am observat ceva ciudat cu cateva zile inainte. Consola a fost tot timpul pe Instant-on si din cand in cand se aprindea singura. La inceput am crezut ca sunt spiritele rele ( glumesc ), am zis ca poate am atins-o eu din greseala, dar ea defapt pornea singura si nu inteleg de ce. De asemeanea cu 2 zile inainte sa nu mai porneasca, m-am trezit cu ea dimineata aprinsa ( in conditiile in care eu am lasat-o pe modul Instant-on "stinsa" ) - ma gandesc ca poate isi facea ceva update-uri importante, in fine.
    Astazi de dimineata, am constatat ca nu mai merge desi a mers pana in punctul acela....
    Am uitat sa mentionez ca am incercat sa o aprind cu controller-ul dar nu vrea. Controller-ul se aprinde ( liminita este de culoare alba si lumineaza intermitent - banuiesc ca din cauza ca nu porneste si consola )

    Ceva idei ? Sa fie alimentarea? Sau consola in sine?

  13. #113 SP
    Member solaru's Avatar
    Daca mai este inca pe Instant on, ledul de la sursa ar trebui sa fie alb, inclusiv cand e stinsa. daca e portocaliu, cred ca ai o problema cu sursa.

  14. #114 SP
    Junior Member Marius93's Avatar
    Multumesc de raspuns. Ea a fost tot timpul pe Instant-on, m-am gandit ca poate a fost o cadere de tensiune ( dupa o cadere de tensiune, sursa avea led-ul portocaliu si trebuia sa pornesc consola pentru a reveni pe Instant-on - sursa sa revina pe instant-on ) si ca poate de aceea este pe portocaliu, led-ul. Ideea este ca sursa are si acum ledul portocaliu, cum am spus in postarea anterioara, insa nu vrea sa porneasca consola. Chiar daca apas si butonul de power, cel de la kinect si chiar ejectul, nu se intampla nimic. Ma gandesc sa nu fie cumva consola Nu detin o alta alimentare sa teztez sa vad daca este alimentarea mea sau consola..., m-am gandit ca poate cineva de pe forum a intampinat aceasta problema.

  15. #115 SP
    Member eangel's Avatar
    Ledul e portocaliu când e alimentată sursa și fie xboxul e deconectat de la sursa, fie e conectat la sursa dar închisă complet (nu cu instant on ci cu power saver). Faptul că ledul de la sursa e portocaliu îți transmite ca sursa funcționează și xboxul nu e pornit sau nu e conectat. Eventual mai încearcă să conectezi controllerul prin cablu la consolă si vezi daca nu reușești să o pornești așa, din controller.

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

  16. #116 SP
    Member blondutzu's Avatar
    intrebare stupida dar ai incercat sa o lasi scoasa din priza cateva secunde si sa o bagi din nou? Am patit si eu odata sa nu mi se aprinda, tot pe instant on era, s-a rezolvat dupa restart.

  17. #117 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @Marius93 +1 pentru ce a scris @blodutzu Instant On-ul e facut pentru retele electrice stabile si stim cu totii ca in Romania acest lucru e o utopie. Pun pariu ca daca o scoti din priza, DAR si mufa de alimentare de la spate, o lasi 5-10 minute, va porni fara probleme. Mi s-a intamplat si mie de doua ori pana acum. Spor.

  18. #118 SP
    Junior Member Marius93's Avatar
    Am incercat si lucrul acesta baieti, insa tot nu vrea. Am incercat si la inceput cand s-a prezentat simptomul asta dar si acum ( am scos din priza alimentarea si din xbox si le-am lasat deconectate pe tot parcursul noptii ), am conectat tot si nimic. M-am dus si la o alta priza , tot nimic. Credeti ca este consola? Cu toate ca totul a mers ok, nu a fost folosita mult, ba chiar, atunci cand jucam, o faceam pentru 2 ore, maxim 3 ( doar ce jucam Halo-urile, Titanfall si alte jocuri din cand in cand ). Ma gandesc sa fie ceva cu acel Instan-on?
    Am incercat si cu contreller-ul conectat prin usb sa il pornesc, insa acelasi lucru : porneste doar controller-ul.

  19. #119 SP
    Member blondutzu's Avatar
    reset ai incercat? tii apasat butonul de power-on (de pe consola nu controller) pret de 10 secunde. O scoate din instant-on pana la urmatoarea pornire. Nu cred ca ai probleme la consola, mai degraba la sursa.

  20. #120 SP
    Junior Member Marius93's Avatar
    Problema este ca nu merge nimic la ea. Ca si cum nu primeste curent. Adica eu apas butoanele, dar nu se aude un sunet, ceva, nu se aprind, nimic. Am tinut apasat asa cum mi-ai sugerat, insa tot nimic. Nu se aprinde consola absolut deloc, cu toate ca, repet, sursa are led-ul portocaliu aprins. Nu pot sa inteleg ce are... Va multumesc mult, celor care mi-au raspuns. Of ce sa-i fac ? Ca este iesita si din garantie de 2 luni ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast

Similar Threads

  1. Rata defectiunilor - Wii U By MonkY in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 6 Last Post: 05-01-2014, 22:46

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts