Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 158 of 214 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 208 ... LastLast
Results 3,141 to 3,160 of 4277

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #3141 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Gamespot face parte dintr-o conspirație mondială împotriva Sony. La care se va adăuga una planetară, se știe doar că marțienii complotează împreună cu marile puteri și sponsorizează știri împotriva PS5.

    E bine totuși că Gamespot se fac de râs, dar tu nu te faci în niciun fel.

  2. #3142 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Gamespot face parte dintr-o conspirație mondială împotriva Sony. La care se va adăuga una planetară, se știe doar că marțienii complotează împreună cu rușii și sponsorizează știri împotriva PS5.

    E bine totuși că Gamespot se fac de râs, dar tu nu te faci deloc.
    In loc sa fii ironic si prost crescut, mai bine vii cu ceva argumente daca tot sustii “conspirația mondiala”.

  3. #3143 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Prost crescut e cel care lansează atacuri la persoană în loc să dezbată. Ai merita măcar un warn pentru chestia asta.

  4. #3144 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Clubul PlayStation 5

    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    ...
    - 1440p nu a fost suportat niciodata si nici nu trebuie, se face downsampling si va rezulta o imagine mai buna.
    - aia au avut doua saptamani consola dar nu si-au dat seama ca opțiunea de Cards este aproape similară cu Quick Resume
    ...
    Stai...ce?

    1440p este adus in discutie pentru ca sunt multi care leaga la monitoare cu 1440p, pentru ca nu au tv care sa suporte HDMI 2.1. Iar Xbox are aceasta optiune.
    La PS nu s-a folosit niciodata pt ca jocurile lor rulau deja la 1440p si erau upscalled cu checkerboarding la 4k fortat, fara optiunea de native resolution la 1440p.

    Iar partea a doua nu am inteles-o. Cum sa fie aproape similara?

    Tu ai idee ce inseamna acel quick resume si ce inseamna acele quick cards?

    Quick Resume - tine in memoria starea unui joc cand iesi din el si accesezi altul. Daca vrei sa te intorci la jocul respectiv sau oricare altu din ultimile 3-5-7 jocuri pe care le-ai jucat anterior, te baga exact unde erai la momentul respectiv in joc, fara loading times, fara unskippable cutscenes sau meniuri inutile.

    Quick cards - un sistem de a urmari achievements-urile si de a te teleporta fix la ele in caz ca alegi asta, pentru a le completa, in jocul curent (!) si...doar atat! Si doar la jocurile care suporta asa ceva.

  5. #3145 SP
    Junior Member jormungandr86's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post

    Astea sunt informații care se gasesc peste tot pe internet, de ce Gamespot nu se intereseaza inainte de a se face de ras?
    1. oricate scuze le-am gasi celor de la Sony, draga fdkenzo, este inadmisibil ca la lansare sa fie atatea hibe....aveau o gramada de timp sa faca o lista cu SSD compatibile dar ei au gasit de cuviinta sa dezabiliteze acel port de ssd!
    2. nu, chiar nu, inseamna ca ne-am uitat la alt video, PS5 duce BC la 60fps in Sekiro si Hitman (spre deosebire de X cu 57-60) pentru ca rezolutia de pro era mai mica decat cea de one x...si da, acelasi lucru se intampla si la Tsushima si Days Gone, posibil God Of War, foarte simplu de dus la 60fps pt ca nu erau native din start...nicidecum nu inseamna ca BC de PS5 e mai bun decat la Series X, poate egal in cel mai bun caz...era mai bun daca jte puteai juca enhanced PS3,PS2 si OG PS, ceea ce nu e cazul!
    3.faptul ca nu se pot, momentan, transfera jocurile de PS5 pe hdd extern din cauza unei erori, e o chestie arhi cunoscuta care probabil va fi remediata cu un patch fara probleme DAR e de luat in calcul, ei au trimis consola la recenzie, tb sa se asigure ca trimit un produs finit!
    4. optiunea Cards (desi utila) nu are nicio legatura cu Quick Resume, ti-a raspuns cineva mai sus si de ce.

  6. #3146 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, unele chestii le vor rezolva prin update-uri de firmware, sunt convins de asta. Dar nu trebuie sa va jigniti gratuit pentru ce face Sony. Inteleg ca unii sunteti fani devotati, dar incercati sa argumentati ceva fara sa-l bagati pe celalalt pe unde a iesit... E pandemie, dar totusi...

  7. #3147 SP
    Member morphine's Avatar
    Mi ar fi placut sa fie disponibile mai mult de 15 minute de inregistrare. Dar oricum ar fi, presupun ca sunt lucruri care se pot schimba in timp, din fericire. Nu ma cramponez prea mult la detaliile care pot fi imbunatatite, mai nasoale’s alea care nu pot fi schimbate.

  8. #3148 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Comparație sunet PS5 vs PS4 PRO: https://www.reddit.com/r/PS5/comment...m_source=share .

  9. #3149 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Va agitati degeaba, pentru o mana de jocuri crossgen.
    FW-ul de PS4 e la versiunea 8.XX.

    Si PS5 o sa aiba ani buni de FW updates si lucrurile se vor pune la punct.
    Dar daca esti early adopter, o sa treci prin calatorie cu Sony in acelasi timp.

    Offtopic, va rog nu-l mai distribuiti pe Dan Cadar, am vomat in gura cand am citit titlul. Nivelul lui de inteligenta e ca al celui din campania aia TV in care facea racordul la gaz un tata, si isi linistea familia cu "lasa ca stiu eu ce fac", apoi aratau o bomba cu ceas langa aragaz.

    'Este PlayStation 5 o mare SMECHERIE sau o mare VRAJEALA?'
    Ce titlu e asta frate? Cancan/KanalD ar fi invidiosi.

    Alt titlu, in timp ce musca din placa:
    'RTX 3080: pe "dusmani" ii roade iNvidia!'

    Exista profesionisti care investesc in content de calitate (Digital Foundry, LGR, Guru3d, lab501, KitGuru, pana si Kotaku etc.)
    Maimutele sa stea la zoo.

  10. #3150 SP
    Junior Member ReedV's Avatar
    Din punctul meu de vedere quick resume nu este necesar pe PS5. Daca in 6s de la pornirea SpiderMan Miles Morales de exemplu ajung deja sa ma joc, quick resume nu ar oferi nimic in plus. Si are sens ce a spus cineva mai sus legat de Activities, desi nu poti suspenda jocul intr-o secventa anume, prin activities se poate sari in diverse puncte de pe harta aproape instant. Xbox a mers pe varianta de a suspenda jocurile, PS5 varianta de a "sari" direct in punctele relevante din jocuri. As spune ca varianta PS5 are potential mai mare dar ramane de vazut in timp; pentru BC varianta Xbox e clar mai buna.
    Timpurile de incarcare la jocurile BC nu le consider relevante, e clar ca atat Xbox cat si PS5 au luat masuri pentru a nu "strica" loading screens si e limitata artificial viteza de incarcare.
    DF au spus ca BC la PS5 e mai bun decat Xbox pentru ca, desi rezolutia nativa e de obicei mai mica, jocurile merg la 60fps locked iar ei prefera fps peste calitatea imaginii. In practica diferentele de calitate a imaginii sunt mai mici decat sansa de a sesiza ca jocul nu e la fel de responsive.

    PS4 Pro nu e atat de oribil cu sunetul, problema lui a fost calitatea pastei termice, dupa 2 ani si consola mea a inceput sa "decoleze" si dupa inlocuirea pastei cu MX4 e aproape inaudibil dar e un avantaj la PS5 ca nu se degradeaza asa repede solutia lor metalica, nici nu prea as avea experienta sa o inlocuiesc.

  11. #3151 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Spui gamespot si tragi apa! De doua ori! Astia sunt aia care au dat 5 pentru Days Gone, fac ceva pe parerea lor. N-o avea ps5 1440p si quick resume dar are la lansare doua jocuri care arata intr-un mare fel, Spiderman si Demon Souls! AMR 12 zile.

  12. #3152 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Eu vreau sa aflu daca jocurile din generatia PS4 Pro care vor primi patch la 60fps (Days Gone, TLOUII, God Of War etc.) vor avea si detalii scazute ca sa atinga acel fps. Sunt de acord cu un 4K checkerboard/dynamic ca sa ajunga la 60fps, dar daca deja incepi sa scoti view distance, sa scazi calitatea umbrelor si alte trucuri, mi se pare aiurea si in cazul asta m-as intoarce la varianta de PS4 Pro.


    Spider-Man Miles Morales e un exemplu de done right, dar as vrea sa vedem o comparatie intre PS4 Pro si PS5 a originalului Spider-Man.

    Miles Morales PS5 Fidelity = 4K 30fps, RT, higher view distance than PS4 Pro

    Miles Morales PS5 Performance = Dynamic 4K 60fps, no RT, PS4 Pro view distance (fix varianta de PS4 Pro, but double fps)
    Miles Morales P4 Pro = 4K checkerboard 30fps, no RT (fix varianta de PS5 Performance, dar half fps)

  13. #3153 SP
    Member marv's Avatar
    si eu sunt fan PS, dar sa ai lansare un remake si un aproape DLC nu mi se pare cel mai fastuos mod de a inaugura o noua consola. La Xbox e chiar mai rau. Parca s-a lenevit toata industria.

  14. #3154 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ReedV View Post
    Din punctul meu de vedere quick resume nu este necesar pe PS5. Daca in 6s de la pornirea SpiderMan Miles Morales de exemplu ajung deja sa ma joc, quick resume nu ar oferi nimic in plus.
    Ce va mai place sa dati doar exemplele care va avantajeaza. Cum Dzeu sa nu aduca un Quick Resume nimic in plus? Adica ceva ce se intampla pe orice telefon/tableta de buget these days? In cazul tau, ai dat exemplu cu Spiderman Morales care porneste in 6s (de fapt porneste in 11s). Dar de ce nu dai exemplu Destiny, RDR2, FF XV, Batman Arkham Knight & Co care dureaza peste 1 minut? Sau tu joci doar Spiderman?
    Quote Originally Posted by ReedV View Post
    PS4 Pro nu e atat de oribil cu sunetul, problema lui a fost calitatea pastei termice, dupa 2 ani si consola mea a inceput sa "decoleze" si dupa inlocuirea pastei cu MX4 e aproape inaudibil dar e un avantaj la PS5 ca nu se degradeaza asa repede solutia lor metalica, nici nu prea as avea experienta sa o inlocuiesc.
    Incorect. E la fel de zgomotos si dupa inlocuirea pastei termice. A inceput sa iti decoleze dupa 2 ani, pentru ca probabil de-abia acum ai pus jocuri care sa forjeze CPU-ul/GPU-ul consolei la maxim. Sper ca nu va fi cazul si la PS5, care oricum e muuult mai silent.

    Anyway, s-a batut atata moneda pe cat de rapid si revolutionar este SSD-ul din PS5, ba chiar m-au facut multi experti praf pe-aici. Unde e revolutia, ca nu-mi dau seama?


  15. #3155 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Clubul PlayStation 5

    Quote Originally Posted by ReedV View Post
    Din punctul meu de vedere quick resume nu este necesar pe PS5. Daca in 6s de la pornirea SpiderMan Miles Morales de exemplu ajung deja sa ma joc, quick resume nu ar oferi nimic in plus. Si are sens ce a spus cineva mai sus legat de Activities, desi nu poti suspenda jocul intr-o secventa anume, prin activities se poate sari in diverse puncte de pe harta aproape instant. Xbox a mers pe varianta de a suspenda jocurile, PS5 varianta de a "sari" direct in punctele relevante din jocuri. As spune ca varianta PS5 are potential mai mare dar ramane de vazut in timp;
    Vezi ca vorbesti in necunostiinta de cauza. Cele 6s sunt doar cand jocul a fost deja pornit si s-a iesit in meniu.
    La pornire ai cel putin un clip unskipable, ala cu Playstation Studios, dar sigur nu e singurul. Ar trebui si ceva cu Marvel, ceva cu Insomniac, ceva cu PEGI, samd.
    La xbox tocmai asta eviti complet. Pornirea aia urata cand nu poti da skip la nimic.

    Inteleg sa se spuna pentru ca o considerati voi inutila sau ca ar fi ok ca nu exista, dar este un minus pe generatia asta, fie ca ridicati voi in slavi PS sau nu, asa cum a fost un minus pe generatia curenta lipsa butonului de share la xbox.
    In timp, se va dovedi o functie mai mult decat utila.
    Also, la PS5 cu siguranta nu te sare si inainte, doar inapoi, deci nu are nicio treaba.

    Functia de Quick Resume este complet diferita de functia Quick Cards sau cum ii zice. Comparati mere cu zmeura.

  16. #3156 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca deja o sa spuna lumea ca noi, echipa CG, am pornit un "razboi" impotriva PS5. Tin sa va spun de pe-acum ca nu exista asa ceva. Faptul ca PlayStation Romania ne ignora, nu are nicio legatura cu ceea ce postam aici. Sunt strict opiniile personale... niciodata nu am cerut vreunui om din echipa sa scrie altceva decat crede. PS5-ul are si bune si rele, si cred ca am incercat sa le aratam si sa le discutam pe toate. Doar ca daca peste cele bune se trece repede (de multe ori nici nu am observat reactii), peste cele rele se trece mai greu... mai ales cand incerci sa explici asta unui "fan inrait" (ca sa nu spun altfel).

    So, enjoy your PS5. Ne cerem scuze ca nu am fost capabili sa va prezentam consola inainte de data oficiala, dar... lasa ca au primit "expertii" din Romania. Eu personal cel mai probabil il voi achizitiona in 2021, cand se vor mai rezolva din bug-ul, vor fi la zi cu functiile, voi avea si eu suficient storage cat sa o numesc next-gen, si va iesi ceva varianta neagra (inclusiv controller). Probabil este prima consola in muuuulti ani pe care nu am luat-o la lansare. Momentan ma voi multuimi pe anul acesta cu XSX, dar sunt sigur ca asta nu intereseaza pe nimeni, so just ignore it.

    Spor la joaca. Sper sa se livreze la timp!

  17. #3157 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Corect, cand vezi toti hipsterii si pitipoancele de la cavaleria.ro (de exemplu) ca fac recenzii la PS5 te apuca greata instantaneu.

  18. #3158 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Welcome To The Next Generation ne zice Digital Foundry.


    6 secunde, btw.

  19. #3159 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am vazut ce zice DF - clipul a fost postat deja pe forum, dar nu cred ca nu baga niciun intro la inceput. Daca nu ma insel, chiar ei mentioneaza lucrul asta.
    Cel mai probabil au inchis consola cu jocul pornit si acum la repornire, jocul a ramas in memorie.

    Daca in schimb chiar au scos toate acele unskipable cutscenes complet inutile, este un pas in fata si ar fi exact ce ziceam eu in urma cu cateva luni cand se zicea despre next gen ca vor sa dureze 1s de cand apesi pe iconita, pana cand ajungi in meniu si inca 1s de cand apesi continue pana cand esti in joc.
    Inca nu au ajuns acolo, dar ar fi un prim pas inainte.

    Dar inca astept sa vad detaliile astea pe bune.

  20. #3160 SP
    Manager paul's Avatar
    User interface tour:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 158 of 214 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 208 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts