Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 214 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 157 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 4277

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #1121 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudort: eu chiar sunt curios daca aia sunt doar ass-kissers sau chiar e custom SSD. Eu as paria pe prima varianta, mai ales ca in articol spune clar "As for Microsoft’s Xbox Series X, Sweeney isn’t saying the new Xbox won’t be able to achieve something similar; both are using custom SSDs that promise blazing speeds." - iar la Microsoft stim deja foarte clar ca nu este niciun fel de custom SSD.

    cartus: sa fim seriosi, nu cred ca se bazeaza Sony pe un nou angajat care sa le cumpere hardware-ul pentru noua consola... Cel putin asa reiese din acel anunt. Also, October launch? Slabe sanse...

  2. #1122 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Una peste alta ! cu demo-uri , fara demo-uri ! Cand vedem si noi ceva gameplay in 4k 60fps ? Vom putea rejuca God of War in resolution mode si Red dead 2 in 4k 60fps stable ? Sau...

  3. #1123 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    tudort: eu chiar sunt curios daca aia sunt doar ass-kissers sau chiar e custom SSD. Eu as paria pe prima varianta, mai ales ca in articol spune clar "As for Microsoft’s Xbox Series X, Sweeney isn’t saying the new Xbox won’t be able to achieve something similar; both are using custom SSDs that promise blazing speeds." - iar la Microsoft stim deja foarte clar ca nu este niciun fel de custom SSD
    Părerea mea personală este că da , au investit mult în ssd și audio fiindcă au vrut să vină cu inovații reale care să aibă impact în noua generație , nu doar upgrade de specificații. Asta pentru că au câștigat mult din generația ps4 și probabil au decis să riște fiindcă este posibil să se vadă asta și la prețul consolei , cel puțin la început. După cum spuneau deja o parte din dezvoltatori , abia peste un an doi o să vedem exact ce pot scoate din sistem.

    Din ce am mai urmărit pe net și am citit din impresiile celor din domeniu , e un avantaj mare faptul că pot conta pe minim 5 GB/s la transfer date necomprimate și asta se va vedea în real-time world loading , adica vor încărca lumea și texturile și grafica selectiv în funcție de scenă deci vor putea optimiza relația gpu-cpu-ssd-ram pentru a duce detaliile cât se poate de sus.

    Mie mi se pare ceva important , să poți să încarci date aproape instant și astfel să eliberezi din stresul pus pe Gpu și Memorie. La partea de Audio deja au hardware dedicat deci sunt la un alt nivel cu totul. Oricum ambele platforme sunt super tari. Xbox are suport nativ Dx12Ultimate și RayTracing în timp real. Plus procesor puțin mai sus și gpu cu mai multe CU deci va scoate mai multe cadre în teorie , sau va scoate tot același număr de cadre precum ps5 dar cu îmbunătățiri de raytracing. Ambele vin cu chestii faine. Nu sunt un cunoscător profund al domeniului dar cred că vor merita ambele console.

    Eu cu siguranță voi mai păstra One X (abia l-am luat) încă un an sau doi și voi lua ps5 la început fiindcă am cea mai mare librărie de jocuri acolo. Exclusivitățile Sony sunt niște experiențe care merită cu adevărat ! Exciting times are coming , păcat de criza asta și de buzunarele noastre , în rest numai de bine

  4. #1124 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Pentru cei care inca nu cred ca noua generatie este un salt urias, uitați un mic exemplu:
    Kratos, God of War
    Facial Polygon Count Comparison
    PlayStation 2: 1,200
    PlayStation 3: 5,700
    PlayStation 4: 32,000

    Meanwhile random statue in Unreal 5 demo:
    33,000,000

    The statue is also placed 500 times in a single room totalling to roughly 16,000,000,000.

    O data cu treaba asta cred ca se confirma si ce spunea baiatul ala pe YouTube, cum ca Aloy are cateva zeci de milioane de poligoane in HZD2.

  5. #1125 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    PS5 release date listed as October 2020 by Sony job ad, but it was an error.


    The October date was a listing error by the recruitment site.

    https://www.techradar.com/news/the-p...ny-job-listing

  6. #1126 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pacat ca discutiile despre o consola au ajuns atat de tehnice (si recunosc ca si eu am fost atras in "capcana" asta)... Presupun ca sunteti constienti de faptul ca in momentul in care PS5 se va lansa, chip-ul grafic va fi deja "depasit" (doar ce am vazut Assassin's Creed cu target de 30fps). Nu o spun cu rautate, dar trebuie sa fim realisti... mai ales la cat va costa. Raman la parerea mea ca la un joc de consola mai mult conteaza story-ul, gameplay-ul, originalitatea, imersivitatea, simplitatea si lipsa de probleme (drivers, crashes, system hogs, etc.). Plus de asta, Sony se poate lauda cu niste exclusive geniale si va trebui sa se axeze pe asa ceva. Cine vrea jde milioane de poligoane, sa se orienteze spre PC, unde tocmai vine 3080Ti (cu GDDR6, PCIe 4.x, cu 8K60), care probabil va putea randa intr-o fereastra tot ce poate chip-ul grafic gandit de AMD pt. PS5. Si care probabil va costa doar cat 2-3 console PS5. Asa ca, eu vreau sa vad titluri... vreau sa vad gameplay original, vreau sa vad ce se poate face sa ma lase din nou WOW. Unreal Engine V was nice, dar nu a fost nimic WOW pentru mine. Ba chiar mi s-a parut complet lipsit de culoare si foarte fad...

    Apropos, se mai stie ceva de urmatoarea generatie de VR?

  7. #1127 SP
    Member tudort's Avatar
    Au menționat că oferă Unreal 4 gratuit după lansarea noul Engine , cel puțin pentru studio-urile care nu au încasări peste 1 million $ deci vom vedea o creștere benefică în plaja de jocuri entry-level :

  8. #1128 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    MonkY
    Degeaba scoate Nvidia super placa video care iti reda 8K/60fps daca aceasta nu este folosită cum trebuie. Uitate si la actuala generatie, cate jocuri utilizează RTX? In plus, nu o sa vezi pe PC vreun salt urias in grafica, in general nu se fac jocuri special pentru arhitectura de PC (singurul joc este Star Citizen, care nici nu cred ca va iesi vreodata), singurul salt va fi in detalii tehnice, rezoluții, FPS s.a.m.d.
    Cum ai zis si tu, nu conteaza specificațiile tehnice prea mult, tot ce conteaza sunt jocurile, iar la Sony nu cred ca mai trebuie sa stai pe gânduri, de ani buni oamenii livrează! Acum sper ca si Ms sa ne surprindă, competiția este întotdeauna benefică.

    //stiu ca declarase cineva de la Sony, ca vor discuta de VR abia dupa vreun an sau doi de la lansarea PS5.

  9. #1129 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu vreau sa pornesc un versus... dar probabil glumesti la tech specs. Mai ales ca nu ma opreste nimeni sa pun 2-3 placi video, sa folosesc 128GB RAM, RAMdrive, 8K la 60fps si alte nebunii. Repet, nu sunt d-ala cu "PC Mustard Race", nu ma joc mai nimic pe PC... I love my consoles, dar macar sunt realist. Generatia asta va fi mai buna hardware, asta e clar. Eu cel mai mult astept partea cu instant load-ul. Dar mai departe, vreau titluri mari, speciale.

    Si ca sa fiu si mai on topic, voi spune asa: Eu la generatia anterioara, am avut PS4 Pro ca main console, cu Xbox One-ul pt. "restul". Dar eu voi spune de acum foarte clar, daca PS5 va fi la fel de zgomotoasa precum PS4 Pro, la generatia asta voi merge cu Xbox One Series X ca main console, iar PS5 doar pt. exclusive. Oricat de super mega consola va fi, daca imi decoleaza prin living doar pentru ca vrea niponul un design mai ochios, i'll by really dissapointed.

  10. #1130 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ... in momentul in care PS5 se va lansa, chip-ul grafic va fi deja "depasit"...

    Apropos, se mai stie ceva de urmatoarea generatie de VR?
    Nu va fi depasit, pentru ca chip-ul grafic va fi cel pe care-si va baza si nvidia noile placi video (am zis pagina precedenta), iar AMD il va "egala" dpdv tehnologie, asa ca vom avea o generatie de console potenta cu tehnologie noua, la nivelul PC-ului, cel putin dpdv RTX - va suporta in acelasi timp RTX si pentru GI, Umbre si Reflexii fara performance loss prea mare vs ce avem acum, cand trebuie sa aleaga intre ele. Desigur, un 3080 care costa mai mult decat o consola, va fi net superior, dar ma refer ca nu o sa fie chiar asa un pas in spate vs PC.

    Referitor la VR2, pe care si eu il astept cu interes, nu am vazut decat demo-u ala scurt despre noua tehnologie care va inlocui "maciucile" alea de PS3 cu beculete si care-ti va recunoaste miscarea degetelor individuale. Si pare ca nu vom mai avea luminite colorate (probabil motivul pentru care nu mai avem beculete nici pe controller).

  11. #1131 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Pai, nu face nimeni nici un “versus”. Nu a spus nimeni ca PS5 va fi mai puternic decat noua generatie de placi Nvidia, am spus doar ca faptul ca ai atata putere in acea placa nu inseamna si ca acea putere va fi folosită. Iar la treaba cu 2-3 placi, pe bune?! Vorbim totusi de lucruri standard..... Cate persoane in lumea asta isi permit astfel de calculatoare? 0,0001% probabil...

    Pai ramane de vazut la treaba cu zgomotul, au investit ceva din cate spun ei. Al meu PRO l-am si curățat, degeaba, urla imediat ce intru in orice joc.

  12. #1132 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    Au menționat că oferă Unreal 4 gratuit după lansarea noul Engine , cel puțin pentru studio-urile care nu au încasări peste 1 million $ deci vom vedea o creștere benefică în plaja de jocuri entry-level :
    Eu știam că U4 e deja gratuit și că pentru U5 se aplica ce ai spus tu.

    LE: Am citit o știre proastă, my bad

  13. #1133 SP
    Member vladthegamer's Avatar

  14. #1134 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Sursa acestor zvonuri lipseste cu desavarsire, desi nu ar fi ceva iesit din comun sa faca asta. Sunt multi care ar da aia 500 RON in plus pentru double storage + cine stie ce altceva mai ofera.

    Eu stiu ca as da aia 500 in plus pentru racire dubla

  15. #1135 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Chiar merita sa dam share la orice vomita un random pe reddit?


    https://www.reddit.com/r/PS5/comment..._two_starter/?

  16. #1136 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by vladthegamer View Post
    Mă gândesc să pornesc și eu un zvon aici și să-l punem pe Reddit

    @Espiritus Sursa: Albex/Media Galacsi

    ---------- Post added 14-05-2020 at 19:04 ----------


  17. #1137 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Scârboși sunt fanaticii, indiferent de tabără.
    https://twitter.com/TimSweeneyEpic/s...162152960?s=19

  18. #1138 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Inca o analiza foarte buna a lui NXGamer in care explica foarte bine de ce SSD-ul este viitorul si nu numărul de TF.


  19. #1139 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    SSD-ul era "viitorul" de la current gen daca l-ar fi pus. De fapt, era normalitatea, deja, de prin 2010.

  20. #1140 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Cat hype s-a creat cu Tech Demo ul asta. Atentie..e un tech demo al unui Engine. Engine care va rula deasemenea si pe PC si pe Xbox, poate chiar si pe switch.

    E o felie pe care Sony o joaca foarte bine dupa ce MS cu o saptamana inainte a aratat “gameplay” la inside Xbox.

    Probabil acest Tech Demo “suge” din PS5 maximul performantei pentru a rula acest tech demo. Asta nu se mai zice. Plus de asta, in acest demo, nu exista alti AI pentru ca si aia “papa” CPU. Plus de asta, ruleaza la 1440.30fps... pacat.

    Acest tech demo poate rula si pe Xbox / PC la fel de bine cum rula si pe PS. Poate chiar mai bine. Consolele intotdeauna au fost sub PC si asa vor ramane.

    Consolele castiga la alte lucruri.. de exemplu comoditate. De aceea am trecut si eu pe consola.

    Alt Hype cu SSD ul si PS5. E extraterestu, nu s-a mai vazut asa ceva. Hai sa fim seriosi, e un ssd cu ceva performante mai bune fata de media din piata. Eu totusi nu cred ca este un game changing acest ssd. Vom vedea exact atunci cand vom pune mana pe consola si putem compara cu PC / Xbox etc.

    “TF nu conteaza asa mult”. Testeaza un 1060 cu ssd Rapid si un 1080 cu ssd mai slab/HDD.
    Vei vedea ca acei Tf in plus conteaza enorm.

    Deci ce vedem zilele astea pe youtube/forumuri etc, ori sunt influencerii platiti ori sunt fanboii....

    Momentan, nu stiu ce voi alege intre XsX si PS5. As vrea sa le vad face to face si sa vad ce poate fiecare.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 214 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 157 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18053 Last Post: Today, 05:51
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts