Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Incarcare PSP

 1. #1 SP
  Junior Member aevis's Avatar

  Incarcare PSP

  Am citit pe undeva prin post-urile de pe forum ca e ok sa lasi psp-ul la incarcat peste noapte, pentru ca acesta se opreste din incarcat cand ajunge la 100% .

  Problema mea e ca am lasat psp-ul la incarcat de la 0% undeva la vreo 2 ore si un pic. Si beculetul portocaliu de charging era inca aprins , dar m-am hotarat sa verific si bateria era la 100%.

  Asa e normal ? Sau becul ar trebui sa se stinga ?

  E ok sa fie incarcat cand mai are 2-3% baterie , fata de 0% ?

  Inca o chestie , am incercat pe cat posibil sa-l fac sa ramana fara baterie inainte sa-l incarc , adica il las cu wlan-ul deschis si intr-un joc pana cand se descarca total, dar atunci cand se stinge , intra in standby ( cand il pornesti face resume la aplicatia pe care o foloseai ). E ok sa fie incarcat asa , sau trebuie neaparat sa fie stins ? ( Am citit ca nu e bine sa il butonezi in timp ce acesta se incarca , pentru a pastra durata de viata a bateriei ).

  Sper sa puteti sa clarificati cateva din nelamuririle mele.

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  In mod normal n-are nici-o problema. Al meu PSP a fost incarcat in toate modurile posibile... si o tine tot asa de cativa ani. Am cumparat un suport din acela cu charger... nici nu mai stau sa vad daca e incarcat sau descarcat. Il pun acolo si se incarca. La urma urmei, nu ai cei sa strici... decat bateria (care oricum se duce in timp). Iar la pretul la care a ajuns o baterie... e o nimica toata

 3. #3 SP
  Junior Member tolique's Avatar
  Gandeste-te ca e la fel ca un telefon, nu vad care ar fi problemele.
  Singura buba pe care o mai am ocazional cu PSP-ul este ca nu vrea sa fie incarcat cand ajunge la 0% decat dupa cateva fataieli de baterie si alimentare.

 4. #4 SP
  Junior Member aevis's Avatar
  Multumesc pentru raspunsuri , abia acum am vazut si eu cat costa bateriile de psp , si nu sunt foarte scumpe.

 5. #5 SP
  Junior Member geobz's Avatar
  Care ma ajutati si pe mine am un psp 2 cumparat cumparat recent problema este ca sa descarcat complet si nul mai pot ancarca sub nicio forma de ce ?? Stie careva cum sal fac sa mearga

 6. #6 SP
  Junior Member dAvIdz0r's Avatar
  Salut...Urmeaza sa imi cumper un pSp.Cum trebuie sa fac la prima incarcare tot ceva in genul la telefoanele mobile sau ???Explicatimi si mie va rog
  Multumesc!!!

 7. #7 SP
  Senior Member Christien's Avatar
  Nu trebuie sa faci nimic.

 8. #8 SP
  Junior Member dAvIdz0r's Avatar
  Ok...Mersi

 9. #9 SP
  Member octav's Avatar
  eu l-am lasat mai mult prima data si nu a patit nimic

 10. #10 SP
  Junior Member DANI2000's Avatar
  ma puteti ajuta cum pot incarca psp slim fara incarcator am bateri nou cumparata si nu se aprinde deloc ?ce incarcator se potriveste la psp are cineva de vanzare incarcator mersi lasati mail la caprariudani@yahoo.com

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Controller problema la incarcare By leWoka in forum Microsoft Xbox 360
  Replies: 1 Last Post: 06-12-2011, 20:17

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts