Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 65 of 91 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 1816

Thread: Killzone 3

  1. #1281 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pentru aia care il au deja

    Killzone 3 Receives First Patch; Servers Officially Open�|�Just Push Start
    When you boot up Killzone 3 later this midnight, a new patch will be pushed into your console, allowing you to download a patch that will open up the servers and add a new “option” on the game.

  2. #1282 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    lvl 10/45
    Boy, this game is f&%$#n fantastic

  3. #1283 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Toma buckle up and stop texting, diseara jucam Kz3.



  4. #1284 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post

    doare, stiu.... Mai ales ca serverele sunt up de aseara.

  5. #1285 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai si? ai apucat si tu ceva actiune aseara sau ai tras la pipa?

  6. #1286 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    pai si? ai apucat si tu ceva actiune aseara sau ai tras la pipa?

    Sincer e una dintre situatiile in care cuvintele chiar sunt de prisos. Tot ce iti pot spune e ca vei fi SOCAT!! - in cel mai bun sens

    PS: cum i-as alinia io ca pe niste misei pe cei care au declarat ca story este slab!

  7. #1287 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Vreo modificare ceva la controlul cu Move fata de cum era in MP Beta?

  8. #1288 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu voi juca kz deloc cu move. Ever. Sorry.

  9. #1289 SP
    Member Wagram's Avatar
    Daca te referi la cursor fix, ma indoiesc. Uite ce a declarat un developer:


    tomdelonge: Can we have the option of locking the reticle to the center of the screen while using the PS move?
    MDJ-KZ3: Well we had that at the beginning and it makes the game unplayable! Having the crosshair move across the screen feels very intuitive and it's really pickup and play. We did add several options though regarding the crosshair and Move that allow you to lock it onto enemies, or lock only the camera direction, or have no lock at all. It's really up to how you prefer it.
    Nu stiu conform cui era de nejucat, pentru ca au declarat chiar ei ca unii testeri erau multumiti de optiunea asta.

  10. #1290 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Makes it unplayable.... Cat de greu era sa puna o bifa si sa fie nebifat din default.

    Daca o vrei atunci macar ai optiunea asta... ce retarzi.

  11. #1291 SP
    Member Lazarica's Avatar
    E asa deranjant cu tinta aia sau cum ? dar de miscat cum se misca cu move-ul ? merita sau merge aiurea ? dar nu vreau raspunsuri de genul : sunt fan dualshock move e praf...etc. Doar pareri ale oamenilor care au jucat cu move,mersi

  12. #1292 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Imi poate confirma cineva cu acces la PSN UK daca hartile retro sunt de vanzare?
    Thx.

  13. #1293 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Inca nu sunt disponibile pe PSN UK. Posibil sa fie de maine dupa-amiaza, cand se face updateul la Store, sau saptamana viitoare, dupa lansarea jocului.

  14. #1294 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Lazarica View Post
    E asa deranjant cu tinta aia sau cum ? dar de miscat cum se misca cu move-ul ? merita sau merge aiurea ? dar nu vreau raspunsuri de genul : sunt fan dualshock move e praf...etc. Doar pareri ale oamenilor care au jucat cu move,mersi
    Parerile sunt impartite in functie de experienta fiecaruia , de ce ai vrea sa iti spuna cineva ce iti place , incearca sa experimentezi singur.
    Dar daca te ajuta : eu mi-am cumparat move din curiozitate si pot sa iti spun din start ca nu sunt un jucator impatimit de shootere, Kz3 e doar o exceptie la care m-am lasat convins de anumite persoane de pe forum "stiu ei care sunt" .
    Ca sa revin, iti pot spune ca Kz3 Beta Multiplayer l-am jucat doar cu ds3 (nu aveam move atunci) iar cu move am apucat sa joc doar Demo Singleplayer.
    Move este mai fun de jucat decat ds3, mai ales cu
    dar este si mai obositor avand in vedere ca toate miscarile le faci din incheietura mainii (si asta in cazul fericit in care joci din scaun in fata monitorului sau de pe canapea in fata televizorului).
    Ca si viteza de reactie , cred ca este situational in functie de clasa/arme .
    Am citit parerea multora si majoritatea sustin ca ambele au avantaje si dezavantaje ; Ds3 are avantajul mobilitatii mai bune si aparent Move are avantajul preciziei, insa mie nu mi-a lasat impresia ca move ar fi mai precis la "targeting" decat ds3 si iti spun si de ce :
    Move are un mic lag imput ( tinta nu se misca imediat cu miscara din controller)
    Cand joci cu Move si nu faci absolut nici o miscare (pur si simplu lasi move controllerul jos) o sa observi ca tinta "tremura" . Din acest motiv Killzone 3 nu poate avea deadzone zero pentru ca daca imaginea s-ar misca simultan cu miscarea "crosshair-ului" ( cum se misca la Ds3) , imaginea ar tremura incontinuu si ar fi de nejucat. Poti minimaliza miscarea tintei pe ecran dar nu o sa o poti elimina de tot , asta e.

    Move este mai fun , cum am mai spus dar daca e sa imi dau cu parearea in momentul de fata , pot spune ca jucatorii care o sa ii vezi in top o sa o faca cu Ds3.

    Daca esti dispus sa cheltui ~350-400 ron pe un set de Move (Move + navigation controller) si joci pentru fun, atunci iti recomand sa iti cumperi.
    Arunca o privire la si la
    .

  15. #1295 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Din acest motiv Killzone 3 nu poate avea deadzone zero pentru ca daca imaginea s-ar misca simultan cu miscarea "crosshair-ului" ( cum se misca la Ds3) , imaginea ar tremura incontinuu si ar fi de nejucat.
    Minimize sunt de acord cu tot ce zici, mai putin cu asta.

    Cand setezi deadzone zero (si vertical si orizontal) el nu este doar centrul ecranului, ci este o zona de cam 10% sa zicem din ecran. (in filmulet se vede asta incepand cu minutul 7:30)
    Ideea e cat tii tinta acolo in deadzone, camera nu se misca. Toate bune si frumoase.
    Cand incepi sa scoti tinta din deadzone, atunci se misca camera. Cu cat e mai departe de deadzone cu atat mai repede.

    Ce as dori eu (si cred ca si altii) e ca atunci cand ajung cu crosshair-ul la marginea deadzone-ului el sa ramana acolo, si sa nu iasa din deadzone, cum se intampla acum. (vezi de exemplu in filmuletul postat de nameless_fear pe pagina 60, pe la secunda 24 si 34).
    El unul as prefera sa fie asa si nici nu cred ca ar fi fost greu de implementat.

    L.E. un set de move nu e chiar asa de scump, de fapt iti trebuie doar camera si move, navigation controller poate fi inlocuit de un DS3. Nu e solutia ideala dar e mai "cost effective".

  16. #1296 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    recomand pentru lectura
    Killzone 3: Critically Acclaimed Fans Inflamed


    So, if the industry review is not representative of a games actually quality, who should review games. Should one guy determine how the masses view a particular game, is his opinion somehow more informed then yours? Does Joystiq editor, Andrew Yoon have some mystic power that makes him better at video game reviews then you? Does IGN, Gamestop, or Edge’s staff know more then you know about what makes a game good? Are they the ultimate determiner of a games quality? Or do you know a good game when you’ve played it, like most of us do.

  17. #1297 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    "most gamers have a deep understanding of the industry" - lol, no comment.

    "We agree, we think you know a good game, and if the gamming community determines a games economic success, they should also determine its perceived quality as well. How good or bad a game is should be in the hands of those who pay for them, not the industry journalist who get them for free."

    trecand peste greseli, ce se spune aici de fapt este ca perceptia asupra calitatii unui joc trebuie sa apartina unei comunitati, nu unui singur om. din pacate, asta presupune ca respectiva comunitate sa intre in contact cu produsul si cum o companie nu poate trimite sute de mii de review copies, asta inseamna ca jocul trebuie cumparat. asta ridica o serie de probleme care complica lucrurile foarte mult. pe de alta parte, sunt jocuri considerate slabe dar cu vanzari bune si jocuri bune cu vanzari slabe. practic, raspunsul comunitatii se regaseste in numarul de unitati vandute pentru ca daca nu ar fi perceputa valoarea acelui joc, nu s-ar realiza numarul acela mare de tranzactii. aici intervine segmentarea pe care multi uita sa o faca si din cauza asta pun in aceeasi oala Mario si CoD. acele topuri de vanzari in functie de regiune nu fac altceva decat sa sporeasca confuzia celor care nu au notiuni elementare de marketing (si majoritatea nu au).

    peste toate astea, vad ca sunt la moda asa zisele analize (mai ales pe gamasutra) unde ti se spune in articol cum arata un top, ce s-a vandut, cate unitati, insa nu ti se spune si DE CE sau ce impact au avut vanzarile respective. pai alea nu sunt analize. sunt doar cifrele din comunicatul de presa...povestite. rezulta deci ca exista si o confuzie generala intre un articol de prezentare si o analiza, intre redactarea unei stiri si analiza unui eveniment. orice redactor in ziua de azi crede ca daca e in stare sa insire cateva cifre, face o analiza. lol, tot ceea ce se produce online la ora actuala este de suprafata. lumea nu mai are timp sa citeasca pagini intregi si nimeni nu mai doreste sa ajunga la miezul problemei. jurnalismul de consum a la libertatea si can-can e in voga si in industria de gaming (vg247), iar asta are la baza o multitudine de factori, inclusiv comunitatea. iar acum comunitatea tipa ca nu mai primeste ceea ce vrea. cata ipocrizie. asta merita pentru ca astia sunt si asta si-au dorit, iar companiile (care alearga dupa profit ca asta face orice companie) asta au livrat.

    exista o groaza de articole scrise pe seama halului in care a ajuns jurnalismul de gaming (si nu numai) la ora actuala, de faptul ca depind in totalitate de publisheri, ca sunt tot felul de parghii care influenteaza. ii pasa cuiva? ultima oara cand am verificat, marile site-uri gaming a la IGN sunt tot in topurile pe care le stim. din punctul asta de vedere laud atitudinea companiilor care au pornit propriile bloguri (Sony, MS, Capcom si altii) pentru a-si informa clientii. nu stiu daca ati observat dar pe ps blog de ex nu veti vedea niciodata reviewuri scrise de ei. oare de ce? PENTRU CA NU (MAI) E NEVOIE.

    din pacate, asa cum spuneam mai sus, nici solutia propusa in articolul respectiv nu va functiona. publisherii se folosesc de jurnalisti pentru a impulsiona vanzarile, iar grosul sta in preorders si vanzarile din prima luna. intrebarea la care cineva va trebui la un moment dat sa raspunda este cu ce se pot inlocui acele reviews facute de site-urile mari astfel incat nivelul vanzarilor realizate de aceste companii sa fie, in cel mai rau caz, acelasi si in cel mai fericit caz sa creasca? si dupa ce se va raspunde la asta, va veni inevitabil urmatoarea intrebare: si asta cat costa?

    concluzia? trust what u want/like (si nu like-ul consumerist a la Facebook)

  18. #1298 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    ShopTo a inceput sa trimita jocurile. Cu putin noroc le putem avea vineri.

  19. #1299 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Zavvi inca nu, astept si controller-ul cel verde. Poate il trimit si ei zilele astea sa ajunga m repede.

  20. #1300 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Cei care ati facut precomanda la zavvi.. as zice ca jocurile or sa ajunga cel mai devreme luni. Ceea ce oricum n-ar fi rau de loc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 91 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts