Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 106

Thread: PS3 Slim vs PS3 Phat

1. #81 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    As vrea eu sa spun ca am vandut-o cand vin la mine dar nu e portabila sa o ascund , sta pe masa. Pana la urma cu toti in camera nu am mai vrut sa-i las , nu-mi pasa ca m-am facut de ras ca sunt "chitros" , prefer sa fiu eu fericit cu consola mea decat sa ii las pe alti sa ma stie de "dragut "
    Asta e logic, la cat costa una... nu cred ca daca ti-o stricau sareau repede cu banii ( stiu ca e in garantie din moment ce e slim , insa vorbeam la modul general ).

La inceput m-am uitat la ea 15 min uimit dupaceea m-am jucat .
    15 minute? Banuiesc ca in aceste 15 minute ai rasfoit un pic manualul de utilizare , te-ai uitat sa vezi ce joci sa bagi pentru prima data in consola si apoi ai mai stat cateva minute sa o admiri. Asa s-ar intampla in cazul meu

---------- Post added 12-03-2010 at 04:00 PM ----------

Ziceti-mi si mie care vi se pare un bundle mai potrivit :

1.Ps3 Slim 250 Gb - Assassin's Creed II
    2.Ps3 Slim 250 Gb - NFS Shift
    3.Ps3 Slim 250 Gb - Tekken 6
    4.Ps3 Slim 250 Gb - Killzone 2 + Infamous
    5.Ps3 Phat 80 Gb - Fifa 09

??

2. #82 SP
    Junior Member luccy's Avatar
    cu killzone si infamous mi-am luat eu, daca era doar cu infamous si tot luam

3. #83 SP
    Junior Member IuLy's Avatar
    eu l-am ales pe cel slim cu tekken 6

4. #84 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Asta e logic, la cat costa una... nu cred ca daca ti-o stricau sareau repede cu banii ( stiu ca e in garantie din moment ce e slim , insa vorbeam la modul general ).

15 minute? Banuiesc ca in aceste 15 minute ai rasfoit un pic manualul de utilizare , te-ai uitat sa vezi ce joci sa bagi pentru prima data in consola si apoi ai mai stat cateva minute sa o admiri. Asa s-ar intampla in cazul meu

---------- Post added 12-03-2010 at 04:00 PM ----------

Ziceti-mi si mie care vi se pare un bundle mai potrivit :

1.Ps3 Slim 250 Gb - Assassin's Creed II
    2.Ps3 Slim 250 Gb - NFS Shift
    3.Ps3 Slim 250 Gb - Tekken 6
    4.Ps3 Slim 250 Gb - Killzone 2 + Infamous
    5.Ps3 Phat 80 Gb - Fifa 09

??
    Fifa 09 n-are rost sa iei. Dupa mine alegerea ar trebui facuta intre Assassin's Creed II si Killzone 2 + inFamous. Daca ti-a placut primul AC, mergi pe prima varianta. Daca nu ai jucat AC pana acum cumpara-l pe celalalt, iar apoi cumpara si AC.

5. #85 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Eu mi-am luat "Ps3 Slim 250 Gb - Killzone 2 + Infamous". a doua alegere ar fi fost cel cu "Assassin's Creed II" insa vroiam sa termin AC I prima data asa ca am optat pt cel cu 2 jocuri.

6. #86 SP
    A da ... era sa uit - Ps3 80 Phat Gb - Killzone 2 ...

7. #87 SP
    Member kside's Avatar
    @ RazvyLord

Eu mi-am luat slim 250G cu Infamous + Killzone 2 pt ca nu era cu Assasin's 2, ca as fi luat cu A2.

Infamous e un fel de action-RPG (gen GTA) si Killzone 2 e un shooter 3D.
    Assasin's Creed 2 e mai RPG decat Infamous, si mult mai medieval.
    Tekken 6 numai daca ai cu cine sa te joci, ca single-player la un joc cu batai...
    NFS Shift, desi nu sunt un fan sim-auto, eu zic sa astepti GT5

Depinde ce vrei/iti place sa joci, dar oricum dif de pretz = jocurile +hdd-ul de 250G
    Daca crezi ca 120 e suficient (si probabil ca e) de banii pt diferenta poti sa iei de aici ce 2 jocuri doresti tu.

250G merita, mai ales daca vrei sa descarci demo-uri trailere etc de pe PSN.
    Plus ca multe jocuri se instaleaza si pe HDD (de Ex TEKKEN6 si Assasin's 2 au cam 5-6G fiecare...)
    La PS3 se schimba usor HDD-ul, si merge cu orice fel de HDD de laptop +deranjul de a copia de pe cel vechi pe cel nou etc.

Ar mai fi de mentionat ca PS3 Phat consuma mai mult curent ca PS3 Slim (cam 50%)

8. #88 SP
    @ RazvyLord

Eu mi-am luat slim 250G cu Infamous + Killzone 2 pt ca nu era cu Assasin's 2, ca as fi luat cu A2.

Infamous e un fel de action-RPG (gen GTA) si Killzone 2 e un shooter 3D.
    Assasin's Creed 2 e mai RPG decat Infamous, si mult mai medieval.
    Tekken 6 numai daca ai cu cine sa te joci, ca single-player la un joc cu batai...
    NFS Shift, desi nu sunt un fan sim-auto, eu zic sa astepti GT5

Depinde ce vrei/iti place sa joci, dar oricum dif de pretz = jocurile +hdd-ul de 250G
    Daca crezi ca 120 e suficient (si probabil ca e) de banii pt diferenta poti sa iei de aici ce 2 jocuri doresti tu.

250G merita, mai ales daca vrei sa descarci demo-uri trailere etc de pe PSN.
    Plus ca multe jocuri se instaleaza si pe HDD (de Ex TEKKEN6 si Assasin's 2 au cam 5-6G fiecare...)
    La PS3 se schimba usor HDD-ul, si merge cu orice fel de HDD de laptop +deranjul de a copia de pe cel vechi pe cel nou etc.

Ar mai fi de mentionat ca PS3 Phat consuma mai mult curent ca PS3 Slim (cam 50%)
    Nici inFamous si nici AC2 nu sunt RPGuri, sunt action sandbox.
    Diferenta de pret e de 2 milioane, eu zic ca de banii astia nu poti sa iei joc + HDD.
    AC2 are un install de 1.5 - 2 GB, nu mai stiu exact.
    Slim consuma cu 33% mai putin curent.

9. #89 SP
    Member Execitor's Avatar
    A da ... era sa uit - Ps3 80 Phat Gb - Killzone 2 ...
    Eu am ales Phat 80GB cu Killzone mai devreme, dar daca iti place mai mult Slimul eu zic sa iei cu assassin's creed 2 (e bestial jocul)

10. #90 SP
    Junior Member MihaiGuta's Avatar
    Eu am un Slim de 250Gb , cumparat in decembrie , bundle cu uncharted 2 (primul meu joc pe ps3!!!!) si nu am avut nicio problema cu el in afara de cateva freeze-uri in assassin's creed 2 .Parerea mea ,sincer , este sa iti iei una noua ,din magazin sau de pe forum ,dar sa aiba neaparat GARANTIE .Ai grija de asemenea ca sunt unele magazine online care desi sunt obligate prin lege sa ofere 2 ani , au decat unul singur din motive lesne de inteles...Eu am cumparat-o de la emag , am 2 ani garantie ,si stau linistit, chiar daca ar fi sa pice iti dau alta noua daca nu se poate repara deci nothing to worry about!

In ceea ce priveste aspectul , am vazut cateva phat-uri , desi arata mai luxos ,mai glossy, pana la urma nu iti iei consola ca sa te uiti la ea , o iei ca sa te joci, te vei uita 99% din timp la ecran , si nu la consola propriu-zisa. Eu am ales Slim-ul fiindca era bundle cu UC2, la 14 mil , iar Phat nu aveau decat de 80Gb cu killzone 2 si ghici - era 15 mil!!!

11. #91 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Am mai postat odata, dar in caz ca te intereseaza si ai drum prin Sibiu, au la Media Galaxy bundle phat cu hdd de 80 si Killzone 2 la 999 RON. 2 ani garantie, banuiesc.

12. #92 SP
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Am mai postat odata, dar in caz ca te intereseaza si ai drum prin Sibiu, au la Media Galaxy bundle phat cu hdd de 80 si Killzone 2 la 999 RON. 2 ani garantie, banuiesc.
    Poftim? Eu am gasit tot bundle ps3 Phat hdd 80 Gb si Killzone 2 ( culmea, tot la media galaxy ) si costa 1199 lei... Deci... nu stiu ce naiba avea ala de costa cu 200 lei mai mult .

Apropos , la bundle-uri pe langa consola , joc manualul de utilizare , cabluri mai primesc altceva ( ex. cablu HDMI) ?

13. #93 SP
    Poftim? Eu am gasit tot bundle ps3 Phat hdd 80 Gb si Killzone 2 ( culmea, tot la media galaxy ) si costa 1199 lei... Deci... nu stiu ce naiba avea ala de costa cu 200 lei mai mult .

Apropos , la bundle-uri pe langa consola , joc manualul de utilizare , cabluri mai primesc altceva ( ex. cablu HDMI) ?
    Pachetul include:
    -consola
    -controller
    -cablu mini-USB pentru reincarcare controller
    -cablu AV cu adaptor Euroscart
    -manual
    -cablu alimentare

14. #94 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Eu imi aduc aminte cand mi-am luat eu PS3... era Septembrie 2009, slim-ul deja lansat, dar varianta normala 80 GB in 65nm Cell si RSX inca in comert.

Desi nu sunt deloc fan plastic lucios tip piano black (nu suport urmele de amprente si cum se vede praful), arata foarte bine in camera de zi pe langa un Sharp Aquos 37X20E cu acelasi gen de design.
    Totusi racirea mai buna, si suportul other OS m-au determinat sa iau modelul clasic. Mentionez ca am gasit un bundle foarte bun impreuna cu inFamous (ultimul PS3 clasic din magazin! lol)

Culmea e ca imi doream mai mult bundle-ul Killzone 2, dar acum ca le-am jucat pe ambele, nu regret deloc ca am prins bundle inFamous, dimpotriva imi place mai mult (nu ma omor dupa FPS pe PS3, sunt prea obisnuit cu mouse si tastatura).

Ah, si desigur motivul pentru care am ales PlayStation 3 in loc de alta consola si pe langa un PC high-end a fost pentru jocurile exclusive.

Pana acum sunt foarte placut impresionat, este o consola minunata.

15. #95 SP
    Junior Member eikon's Avatar

Cool

380 de euro ( aprox. 1550 RON ) pentru o consola noua de 250 GB+ 2 jocuri (diferite combinatii)+2 ani garantie... Nu costa prea putin... nu stiu ce sa spun... cred ca se merita ! Voi, ce ziceti ????

Eu vreau sa imi iau un PS3 (nu ps2...), dar nu stiu .. mi-e frica sa nu dau banii de pomana pe UN MILION DE GIGA .... . Ce spuneti ?

Cea de 120 GB nu are suficient spatiu ??

16. #96 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Eu cred ca un hard de 120 de giga este suficient. Iar verbul 'a merita' nu este /inca/ reflexiv

17. #97 SP
    Eu am Ps3 250 Gb, si mai am cam 130 liberi... Nu stiu cum de am putut umple 100 GB ( scrie ca are 250, poti folosi doar 232 ), doar cu muzica, trailere si demo-uri ( mai am si pictures, dar nu prea conteaza ). Eu am ales varianta cu 250 GB datorita bundle-urilor disponibile si HDD dublu fata de varianta cu 120 GB. Daca vrei, poti astepta sa se lanseze modelul cu 160 Gb/320 Gb si cumperi atunci ( nu mai e mult pana la lansare ).

18. #98 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Daca nu tii demo-uri si trailere in consola e chiar mult 120 gb, daca tii demo-uri si filmulete tot o sa iti ramana vreo 30-40 gb.

19. #99 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Da de ce sa tii un demo in consola? Il downloadezi, il joci, il stergi si daca ti'a placut il cumperi.

20. #100 SP
    Pentru ca de ex. sunt demo-uri pe care le descarc, le joc, si peste 1-2 saptamani am chef sa le butonez di nou. Mai sunt momente incepe sa-mi placa jocul, si vreau sa revin la parerea pe care mi-am facut-o dupa ce-am jucat demo-ul. Asa mi s-a intamplat la inFamous sau Resistance: FoM.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks