Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 94

Thread: Cum sa cumpar de pe PSN store

1. #41 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Asta nu stiam,din pacate prostia mai doare cateodata.
    Refa userul, cere din nou datele sa te loghezi pe psn la el si dai register system.Vor merge din nou apoi joacele,sau downloadeazale din nou si nu mai sterge userul.

2. #42 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Am vorbit cu psycho se pare ca eu am fost al 5 lea care am folosit userul ala asa ca numai merge.

3. #43 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Se leaga de consola, atata timp cat intri de pe aceeasi consola nu ar trebui sa fie vre-o problema.

4. #44 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    stie cineva cat costa sa-mi fac card VISA la ING?
    ca am inteles ca cu ala pot sa cumapr de pe psn.

5. #45 SP
    Junior Member solary's Avatar
    salutare si "la multi ani" , am si eu o intrebare pt cunoscatori: ieri am incercat cardul meu visa de la raiffeisen sa descarc un joc de pe psn store si a mers fara probleme dar as vrea sa-i dau jocul care l-am descarcat si unui prieten iar intrebarea mea este cum procedez? vine el la mine cu consola sau cum se procedeaza? as fi recunoscator pt un raspuns cat mai elaborat deoarece sunt cam nou in famila ps3 asa ca nu am prea mult habar cu ce se manca si eventual alte sfaturi care mi-ar fi de folos in descoperirea consolei ps3. va multumesc anticipat

6. #46 SP
    Member andreips3's Avatar
    Nu e nevoie de drumuri cu consola. Iti schimbi parola la contul psn si ii dai userul tau si parola pentru 5 minute pana isi trage jocu si gata.

7. #47 SP
    Junior Member solary's Avatar
    ok, mersi mult de raspuns sper sa-mi mai aduc aminte parola ca la mine e pe sign-in automat, daca mai ai ceva sfaturi te rog sa nu fi sfios de ex cum pot downlada direct de pe net pe hdd, imi trebuie linux sau vreun program special, cum pot viziona filme cu sub etc. feel free to help me

aaa , si apropo am cumparat un memory stick de 32 gb il pot folosi la ps3? adica il recunoaste pot salva sau copia pe el? sau ceva solutii in caz ca nu

8. #48 SP
    Member psycho-07's Avatar
    merge sstiku perfect , nu iti trebuie linux pt a vedea filme dvix avi eu am linux instalat si il folosesc rar pt a intra pe msg

9. #49 SP
    Member slabunator's Avatar
    stie cineva daca se poate lua DLC de pe UK pt joc UK si sa se joace pe cont US ?

10. #50 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex2099 View Post
    stie cineva daca se poate lua DLC de pe UK pt joc UK si sa se joace pe cont US ?
    Da, merge, nicio problemă. At�ta timp c�t regiunea jocului = regiunea DLC, poţi juca de pe orice cont. Din c�te ştiu, singurul joc care nu merge dec�t de pe contul de pe care a fost cumpărat este Warhawk (versiunea PSN).

11. #51 SP
    Junior Member cristachecri's Avatar
    Help !! Am achizitionat un joc de pe psn store us in urma cu cateva zile cu un card ING a unui prieten . A functionat totul ca la carte . Astazi am un card ING al meu personal dar am o mare problema : am intrat pe psn store us si am ales un joc pe care il doream si in clipa in care am dat "buy now" s-a si downloadat fara sa-mi ceara datele de pe noul card . Am intrat repede la "transaction management" respectiv "transaction history" si bineinteles imi arata ca am cumparat de pe acelasi cont cu al prietenului meu . Cum procedez sa introduc datele mele de pe card si sa folosesc banii mei ???? Help !!

12. #52 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Intră pe PSN aici şi după ce te loghezi (atenţie - cu email address nu PSN ID) alegi prima opţiune de sus: edit billing information. Baftă!

13. #53 SP
    Multumesc pentru informatia care mi-a fost de real folos . Dar mai am o problema legata de cardul meu ING nou nout care din pacate nu functioneaza pe psn store us . Oare trebuie sa ma astept ceva vreme sa se activeze ? Mentionez ca cei de la ING mi-au spus ca in clipa in care depun bani pe card se si activeaza cardul . Sau ....???

14. #54 SP
    Member L0G1X's Avatar
    La unele bănci cardul se activează doar după ce l-ai băgat pentru prima oară �ntr-un bancomat şi ai introdus corect codul PIN.

15. #55 SP
    ok ! asa este ! dar am depus bani pe el la ridicarea cardului si totul a fost ok !

16. #56 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Merge cu un card Visa Electron facut la CEC ? Sa cumperi de pe PS Store ?

17. #57 SP
    Junior Member laoac's Avatar

ajutor!

Salut, am facut ieri card ING Web card Mastercard am depus 50 ron pe el pt ca vroiam sa cumpar de pe ps store bomberman ultra, dar desi am facut toate setarile corect, tot imi spunea k datele cardului nu sunt valide si am tot incercat diferite combinatii de vreo 10 ori si am renuntat k tot nu mergea. dupa care am vrut sa cumpar un card valoric si cad sa platesc prin pay pal la fel imi spune ... si partea cea mai interesanta este ca de fiecare data cand am vrut sa fac cumpar fie de pe ps store adica de 10 ori imi apare pe comt o tranzactie de 3 ron dar sunt in pendinig si in acest moment.

Va rog sa ma ajutati sau sa imi spuneti daca cardul este de vina, sa ce pot sa fac , este normal sa fiu taxat 3 ron chiar daca nu am cumparat nimik?

18. #58 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    eu nu iti recomand sa iei cu cardul.. si in plus de asta nu merge mastercard, doar visa

19. #59 SP
    Junior Member AdykOSu's Avatar
    Salut.

Toate bune si frumoase la mine in legatura cu cumparaturile de pe PSN US. Am cateva zeci de jocuri cumparate etc.

Am folosit mai multe carduri ca sa cumpar de pe PSN US, pastrand in acelasi timp aceeasi adresa de US introdusa initial.

Intrebarea mea este: Vreau sa cumpar de pe PSN UK. Procedez la fel ca pe US, introducand o adresa de UK sau este nevoie de alte "artificii"? A mai cumparat cineva de pe UK?

Multumesc anticipat.

20. #60 SP
    Banned AlexL's Avatar
    Salutare.

Am si eu cateva intrebari legate de PSN.
    Daca am cumparat un joc si l-am downloadad pe consola, iar la un moment dat am schimbat hdd de la consola, pot sa downloadez din nou jocul fara sa platesc? Adica platesc 1 data, downloadez de cate ori vreau jocul.

Mersi anticipat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast