Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cum considerati operatiunea de grupare cate 5 ptr a cupara jocuri de pe PSN?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Imoral ...dar ok..apelez/as apela la ea

    7 14.89%
  • Imoral .. comportament de "romanash"

    17 36.17%
  • Moral .. dar nu ma intereseaza PSN

    6 12.77%
  • Moral .. si e ok operatiunea de grupare/schimb

    17 36.17%
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 55 of 55

Thread: Imoral sau Moral cumparaturi in grup de pe PSN sau schimbul de jocuri

  1. #41 SP
    Member andreips3's Avatar
    Stiu ca par ipocrit sa sustin ca nu mi se pare moral din moment ce si eu fac share dar:
    1- Eu nu as fi deschis un thread pentru asta
    2- Persoanele cu care fac share imi sunt prieteni, deci nu i-am racolat de pe forum ca sa furam (suna aspru dar cam asa e)
    3- Imi place sa cred ca eu am ajuns sa fac share nu din nevoie, ci pentru ca am o inima mare .
    Acum asa a ramas .

  2. #42 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...ing/#post96872 - asta a aparut scris in engleza ca sa demonstreze cineva de aici ca se intampla si pe afara?

    Diferenta dintre moral si imoral e simpla.

    Moral: Sa ai 2-3 prieteni buni si sa faceti schimb de jocuri.
    Imoral: Sa cersesti pe forumuri prietenii in scopul de a face schimb de jocuri.

    Iar opulenta asta cu "ti-ai luat PS3 si n-ai un 20-30 RON acolo" ma cam dezgusta sincer, desi ii inteleg si pe cei care o sustin, pentru ca s-au saturat de cersetorii virtuali.

  3. #43 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    si sa revenim la oile noastre de moralitate sau imoralitate
    imi place ca e strans poll-ul [16 moral si 15 imoral pana acum]

    Totusi majoritatea din cei care au votat "moral" stiu ca nu e in totalitate ok, poate li se pare prea nevinovata toata chestia asta dar aici nu este vorba daca o faceti sau nu o faceti, este vorba doar de actul in sine. Nu conteaza daca e in 2 persone sau in 5, este impotriva regulilor deci este imoral.
    Daca voi ati fi un artist si ati fi lansat un nou album.. v-ar conveni ca un grup de x oameni sa puna bani mana de la mana ca sa cumpere cd-ul vostru apoi sa si-l duplifice fiecare? sau asta nu e piraterie pentru ca ati platit o suma de bani mult mai mica? Este domnilor! la un nivel mai mic dar este si nu! nu este moral.
    Observati, am spus ca am cumparat content de pe PS-Store in 2 dar am votat "imoral".


    Later Edit:

    In concluzie e foarte simplu, daca este impotriva regulilor Sony atunci este imoral ... daca Sony permite asa ceva atunci acest thread este nul.

  4. #44 SP
    Member cristian77's Avatar
    Toti piratam la greu(filme,muzica),99%(Rasko NU!) din cei care au votat imoral au muzici,filme,documentare,etc date jos prin DC sau trackere sau orice alte modalitati.Cati dintre cei de pe site au mai cumparat un DVD original pe la 30-40 roni,un CD audio la 10-15 ron,etc.Ffff putini,garantat ,asa ca sa nu o mai ardem aiurea,ca n-are rost ,si fara rautate spun asta

    Eu chestia asta,referitoare la DLC de pe Store,nu o cunosc tehnic,legal,dar m-a lamurit Minimize un pic mai devreme cu niste aspecte:ei cica permit sa dai jos de 5 ori acelasi content la o singura plata,pentru a beneficia de ceea ce ai platit daca ai probleme cu consola,ai vandut-o,pierdut-o , etc ,deci nu dau ei voie ca la o singura plata,sa beneficieze 5 persoane de acelasi DLC,ceea ce face ILEGAL demersul nostru,si...ma mai gandesc daca ma bag,cum zicea Monky,nu vreau ban pe PSN,ca ma arunc de la balcon
    Parerea mea,ca Sony,daca ii intereseaza problema asta,sunt niste prosti ca permit downloadarea de 5 ori al aceluiasi content,daca tot vroiau sa faca ceva in sensul asta,permiteau maxim inca o data,ca doar nu ti se strica consola toata ziua

  5. #45 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Prin 2006 era si legal dar au schimbat intre timp termenii.
    Pe Xbox poti trage de cate ori vrei, nu doar de 5 ori, dar nu ai libertatea moralitatii pentru a decide pe ce cont tragi.

  6. #46 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    @Srachi: Citisem pe undeva ca Warhawk de exemplu nu merge jucat decat pe o singura consola in interval de 24 de ore, si spuneau ca jocurile mai mari, cele mai scumpe de 10-15$ adica, sunt la fel. Citisem si despre burnout dar nu mai gasesc sursa. E posibil sa ma insel si sa nu fi fost sursa de incredere.
    Da, warhawk e cum zici tu, la fel si grand turismo dar burnout te asigur 100% ca nu este asa, eu am jucat online cu cel ce mi-a dat burnout, paremi-se am fost 3 useri deodata care au dat jos jocul de pe acelasi cont. Cred ca warhawk si gt5 sunt singurele cu restrictia asta,chiar pt a nu fi share-uite, probabil asa au vrut developerii. Chiar si ratchet and clank merge ,siren la fel si sunt jocuri mai scumpe de 10-15 dolarei.

    P.S. Daca chestia asta ar fi ilegala sony ar opri-o, stiu ei f bine ce se intampla, mai demult chiar incurajau lucru asta(nu ma faceti sa caut link), chiar am si un thread deschis de mult pe forumul asta cu titlu ''schimbul de jocuri psn legal sau ilegal?'', pe atunci am cautat si citit o groaz de lucruri despre sub asta. Daca sony nu ar vrea sa se intample asa zisul sharing ar bloca toate jocurile sa fie fol pe un singur sistem activat.

  7. #47 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    ce sa baneze? consola? ma amuza aceasta chestie...
    in cel mai rau caz baneaza userul de pe care se fac operatiunile...dar cum s-a mai spus..nu e ilegal...chiar sony a promovato
    credeti ce vreti
    ps: topicul asta a fost facut tocmai pentru a se curata topicul principal creat de conflicte despre moralitate

  8. #48 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    ce sa baneze? consola? ma amuza aceasta chestie...
    in cel mai rau caz baneaza userul de pe care se fac operatiunile...dar cum s-a mai spus..nu e ilegal...chiar sony a promovato
    credeti ce vreti
    ps: topicul asta a fost facut tocmai pentru a se curata topicul principal creat de conflicte despre moralitate
    Amuzant este postul tau sincer
    de banat se poate bana pe ip / ps3 mac dar daca tu sustii ca "nu e ilegal...chiar sony a promovato" la ce ai mai facut threadul asta? sincer. Mai bine il denumeai "este moral/imoral sa downloadezi freeware?"

  9. #49 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    l-a facut sa curat celalt topic..pentru ca toti sareau cu moralitatea
    nu sa ma mustre pe mine constiinta daca fac ceva moral sau imoral...nimeni nu m-a convins ca ar fi imoral..cu atat mai putin ilegal

  10. #50 SP
    Member Solozaur's Avatar
    sincer mi se pare inutil acest conflict atata timp cat toti luam muzica si filme de pe net, si daca nu toti macar majoritatea!

    imi povestea un prieten care e la studii in Uk ca a dat un show si a lasat laptop-ul cu muzica pornita si toti strainiii se uitau ca la ozn-uri la lista lunga de muzica din winamp.

    La noi e ceva banal pirateria si in cazul de fata desi initial nu am stiut ca nu e permis de sony chiar si acum tot nu o vad ca pe o incalcare grava pentru ca de ex tekken 5: am pus bani 5 oameni si l-am cumparat dar daca nu era posibil share-ul cu siguranta nici unu din noi nu l-ar fi cumparat individual, deci tot le-am facut profit!

  11. #51 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Sincer, abia acum am citit si "celalalt thread", ce pot sa spun... cum am mentionat anterior daca este adevarat ca Sony a declarat ca e permis atunci este legal si subiectul acestui thread cat si criticile din threadul anterior sunt nule.
    Cat despre mustrari de constiinta sa fim seriosi chiar daca cineva te convingea ca este oarecum imoral te oprea sa nu mai faci share?

    "Sharing it's caring"

  12. #52 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    lipseste optiunea cea mai imoprtanta din poll:
    nu este nici moral, nici imoral, deci este amoral. judecati asta daca vreti.
    oricum in cazul Sony PlayStation3 nu este si nici nu va exista notiunea de piraterie. la cat de bine este gandit sistemul copyright pe ps3, un share intentionat de producatori dupa parerea mea nu afeacteaza pe nimeni. developerii de psn titles stiu de share. au facut o alegere, nu?
    cati dintre voi are cont si pe us? sau si pe asia? e posibil, nu?
    imoral si daunator industiei de gaming (si nu numai) e pirateria care este un fenomen real pe xbox360 si wii. modarea... hmm... e tolerata pe forumul asta, nu? de ce shareing-ul este privit atat de rau?! cand de fapt nu este: nu castiga verbatim, nu castiga un modder, nu castiga un site de torrent, CASTIGA (putin daca te gandesti la cost / 5, dar castiga) developer-ul a carui munca si pasiune este rasplatita pana la urma.

  13. #53 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Cand ma uit la voturi...nu mai pot de mandrie,ce baieti cuminti,niste culti cu principii bine definite si simtul responsabilitatii.

    Cu jumatate din cei ce au votat -comportament de romanash- sau cum se cheama am avut discutii daca sa facem schimburi sau nu.Intr-adevar nu s-au finalizat...Una singura sa zic insa omul a fost tepuit si nu mai avea nimic la share din cauza ca cel cu care a facut schimbul a dat datele la inca cativa viteji si asa a aflat si el prin intermediul meu cand am incercat sa downloadez...Acum e conducatorul revolutiei de ce?ca si-a luat teapa?! mergea treaba si tragea bine si acum daca nu si-o lua.Dar nu,acum are principii,isi dau el si cu capitanul lui thanks uri intre ei ca t*****e

    Ba eu atat va intreb,stiti ce inseamna sa fii ipocrit? glumeam,e retoric.Normal ca stiti...

    ---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

    Si ca sa mai clarific cateva lucruri si sa fiu mai on-topic sa zic asa ca sigur vin isteti val
    Aceasta optiune este pt a recupera tot ce ai downloadat daca crapa ps3,evident ca nu e moral
    Fac share cu o singura persoana,nu o fac ca nu am cascaval,imi e prieten si ne place sa avem tot misca.Am cheltuit multe sute de parai pe psn si el deasemenea cred ca a spart vreo 500,inca nu stiu pe cineva de aici sa fi luat cam tot ce e pe psn.Sunt absolut convins ca nu eu si cu el facem sa se duca industria de rapa cu atitudinea asta.

  14. #54 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Se pare ca unele persoane nu au citit termenul de expirare de pe ouale de paste. Cum vad ca si asta ca si celalalt thread nu duce decat la injurii, il inchid in ideea de a il redeschide cand puteti purta o discutie civilizata.

    Noapte buna

  15. #55 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E OK. E mai bine sa ramana inchis, pentru ca vad ca s-au incins spiritele. Inca odata, chiar nu inteleg de ce a fost nevoie de injurii pentru a sustine o parere pro sau contra. In concluzie, e ok sharingul intre prieteni atata timp cat Sony o permite, chiar daca nu este ok din punct de vedere moral sau al termenilor si conditiilor acceptate la crearea unui cont PSN. La urma urmei noi toti ne logam pe adrese de US/UK... asa ca oricum nu avem o identitate. Pe deoparte ne gandim ca ca e normal sa fie asa (dupa plata si rasplata), pe de alta parte ne gandim ca tocmai lipsa unui PSN Romania a dus la situatii de genul acesta. Nu stim raspunsul la aceasta intrebare... si probabil va iesi PS4 si tot nu-l vom afla. Pana atunci... happy sharing ! Or Not !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. PSN UK sau US? By Drxam in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 6 Last Post: 12-10-2014, 19:15
  2. Card pentru cumparaturi PSN By Xcessive in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 8 Last Post: 07-08-2010, 01:14
  3. Impartirea jocurilor PSN cu prietenii, legal sau nu ? By Srachi in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 11 Last Post: 27-08-2008, 11:58

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts