Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Xbox - Pune o intrebare, primeste un raspuns

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Xbox - Pune o intrebare, primeste un raspuns

    am avzut ca exista tot feluri de threaduri deschise cu titulu "intrebare", ma gandeam sa avem si pe aceasta arie un astfel de thread pentru ca sunt convins ca sunt multi membrii care mai folosesc Xbox-ul clasic (ca nu-l putem numi Xbox 1) ca media player . so daca aveti vreo intrebare, noi o sa incercam sa raspundem .

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu, sorry... nu mai vrem threaduri de genul acesta. Initial am zis ca e o idee buna, dar din pacate toate problemele intr-un singur thread, dupa o perioada mai lunga si sute sau mii de posturi, devine crima si pedeapsa. Mai exact, incepe mai toata lumea sa primeasca raspunsuri de genul "pai vezi si tu cu 20 de pagini mai in urma, ca s-a mai raspuns la asta".

    Prin urmare, nu. Fiecare sa-si deschida thread pentru problema sa... e mai simplu si la search, si la rezolvarea solutiilor. Amen!

    Chiar si pe ariile celelalte (gen Xbox 360, PS3, etc...) va veni un moment in care vom inchide acele threaduri... Au devenit niste monstruozitati prin care search-ul e criminal. Ideea e ca poate useri ca mine se descurca cu un advanced search, dar ar trebui sa fie simplu pentru oricine, indiferent cat de priceput ar fi.

    Therefore: thread closed!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 13 Last Post: 27-10-2015, 02:05
  2. Intrebare Xbox By seaman13 in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 2 Last Post: 14-08-2010, 13:49
  3. Intrebare Xbox By sonic in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 4 Last Post: 04-03-2009, 11:05

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts