Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Hard extern 2TB

 1. #1 SP
  Member kukenstein's Avatar

  Hard extern 2TB

  Salut!

  Va rog sa-mi recomandati un hard extern de 1TB - 2TB care sa functioneze fara alimentare la priza. Mentionez ca il voi folosi in principal la stocare date si ocazional pentru vizualizare filme pe TV. Momentan am un SAMSUNG de 2TB pe care il folosesc de cca 5 ani, dar trebuie alimentat la 220 si pe langa asta trebuie sa-l dau inapoi la munca

 2. #2 SP
  Senior Member Razzosinni's Avatar
  Hard Disk Drive WD Elements Portable WDBU6Y0015BBK, 1.5TB, USB 3.0, negru | ALTEX

  Am modelul asta de aproximativ 6 luni si nu am avut nicio problema cu el. L-am prins si cand era la reducere, mi se pare ca am dat vreo 260-270 de lei, poate il prinzi mai ieftin decat acum.

 3. #3 SP
  Member kukenstein's Avatar
  Merci! Il folosesti pentru filme, chestii...?! Legat direct la TV?

 4. #4 SP
  Senior Member Razzosinni's Avatar
  Am stocate pe el o gramada de chestii - seriale, filme, poze etc. L-am legat si la TV de cateva ori, dar eu am o mizerie de la Sharp care pe langa ca are un software greoi si foarte ciudat, merge ca porcu', motiv pentru care folosesc un media player conectat la TV-ul respectiv. S-a conectat intotdeauna la amandoua, insa, fara niciun fel de problema.

  Imi place ca e foarte mic si nu prea ocupa spatiu. Nici nu are un bec din ala care lumineaza ca pomu' de Craciun, cum am avut la alte HDD-uri, ci e mult mai discreta lumina aia.

 5. #5 SP
  Member Sepy's Avatar
  Eu am un WD dar nu imi recunoaste tv-ul filmele nu stiu de ce ....de pe stick merg !!!

 6. #6 SP
  Member kukenstein's Avatar
  Sa fie de la TV atunci...

 7. #7 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  E clar de la TV.

  Eu am 3 HDD de 2TB, toate 2.5".

  Doua Seagate, care sunt foarte ok si ele si nu am probleme desi eu scriu foarte mult pe ele, unul e chiar scratch disk la un PC. Nu am probleme cu ele si le am de vreun an. Nu par insa a fi la fel de bine construite/solide precum WD.

  Mai am si un WD My Passport, care pe langa ca e rosu , are o constructie mai solida si pare a fi mai ok de luat dupa tine si alte-cele. Vitezele sunt si ele in favoarea lui My Passport, care e printre cele mai ok de pe piata. Daca te intereseaza si chestiile de securitate, din nou, suita pentru el e excelenta si il poti cu usurinta parola/encrypta/etc.

  Eu zic sa mergi pe WD, nu stiu ce diferente sunt intre Elements si MyPassport, dar eu si ce voi mai cumpara in curand, tot de la ei va fi. (a aparut si model de 3TB).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Hard intern si Hard Extern PS3 By raulll in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 23 Last Post: 15-01-2011, 15:06

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts