Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Windows: Black Screen of Death

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Windows: Black Screen of Death

    Microsoft: "Oops! ...I Did It Again" nu te mai saturi sa "canti" acest refren over and over? Microsoft investigheaz? "black screen of death" | REALITATEA .NET

    sa va zic o poveste: aseara am stat pe internet, mai bine zis pe forumul ConsoleGames pana la 2 si inainte sa-mi inchid calculatorul acesta a facut un update (am Windows 7). ceva normal. astazi ma trezesc pe la 10, cu gandul sa-mi invat toata ziua la biologie, deschid calculatorul sa vad ce se mai intampla pe CG si ce stiri au mai aparut, dupa ce ma loghez... totul negru, doar cursorul de la mouse era pe ecran. "ok, un mic bug.. hai sa-i dau un restart". same story . incepe sa ma calce pe nervi, dau ctrl+alt+delete si intru in task manager ca sa deschid aplicatii (chrome-ul, total commander si control panel). dupa cateva minute de investigati pe net: Windows 7 Black Screen issue Blank Screen after Windows 7 boot up - Neowin Forums EeeUser Forum / Windows 7 black screen fix! Windows 7 Black Screen of Death? (It's not as bad as it sounds) -- Engadget Hack the Windows Vista Black Screen of Death - Images Tutorial - Reduced Functionality Mode is not actually that reduced... - Softpedia, aflu ca nu sunt singurul in aceasta postura .

    ok, acuma hai sa-l repar. am incercat aproape toate solutile de pe net posibile la ora asta si tot degeaba Windows Vista Black Screen After Login Windows 7 “Black Screen of Death” Solution Windows 7 Black Screen of Death Free Fix Available for Download - From Prevx - Softpedia Possible KSOD (blacK Screen Of Death) Solution for Windows Vista Marc Gregoire’s Blog REVISED: How to fix the Vista KSOD (blacK Screen Of Death) | LogBlog.

    Voi ati patit asa ceva? stiti o alta solutie? acuma ma gandesc sa-l formatez, dar nu as vrea ca am multe lucruri pe c si nu am timp de el acum.

    PS: si ei vor sa scoata windows 8

  2. #2 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Nu vreau să par ironic sau să crezi că am apăsat reply doar ca să mă aflu n treabă, dar ... get a Mac. It simply works.

  3. #3 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Nu vreau să par ironic sau să crezi că am apăsat reply doar ca să mă aflu n treabă, dar ... get a Mac. It simply works.
    da, te cred... dar un Mac e cam scump si nu am posibilitatea momentan sa investesc in calculator. asa ca trebuie sa ma descurc cu ce am. nimeni nu a mai patit asta? e plin internetul de oameni care se plang de aceasta eroare.

  4. #4 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Am patit si noi cu calculatorul la revelion aceeasi chestie. Dupa restart pur si simplu apare ecranul negru si doar cursorul mouseului vizibil. Cum am rezolvat: Am intrat in task manager si system restore. Altceva nu cred ca poti face si se pare ca a mai patit si in trecut acelasi lucru.

  5. #5 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Am patit si noi cu calculatorul la revelion aceeasi chestie. Dupa restart pur si simplu apare ecranul negru si doar cursorul mouseului vizibil. Cum am rezolvat: Am intrat in task manager si system restore. Altceva nu cred ca poti face si se pare ca a mai patit si in trecut acelasi lucru.
    din pacate nu-l pot folosi ca nu am un restore point .

  6. #6 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    up

  7. #7 SP
    Member sentyno's Avatar
    ..am avut si eu parte de acest "bug", oufff
    Solutie nu am gasit, deh nici n`am cautat.
    Prima data, am crezut ca am vreun soi de malware sau cine stie. N`am stat prea mult pe ganduri si l`am formatat
    Nicio saptamana nu a durat si pac, black screen again <_< ( a trecut ceva timp de la ultimul si pana acum :-s )
    Oarecum m`am impacat cu ideea, intru in task manager, mai inchid din procesele alea si dau un nou explorer

  8. #8 SP
    Banned Mario's Avatar
    Am patit-o si eu dar pe xp.Deci deschide task manager,inchide procesul explorer.exe,iar dupa dute in folderul cu windows si il vei gasi acolo.Solutia asta este TEMPORARA pana la urmatorul restart,iar dupa va trebui sa faci la fel.

  9. #9 SP
    Member dwn3d's Avatar
    si eu tot windows 7 ultimate am dar nu am patit faza asta niciodata cred ca dintr-un singur motiv ca nu imi fac update-urile si sper sa nu o patesc.

  10. #10 SP
    Member sentyno's Avatar
    ..nici eu nu mi`am facut toate update`urile pe care mi le recomanda win7 si tot am avut parte de tampenia aia

  11. #11 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    l poţi repara dacă urmezi instrucţiunile de aici (pentru mine a mers): Windows 7 Black Screen Of Death Fix

  12. #12 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    ai incercat sa inchizi "explorer.exe" din task manager si apoi tot din task manager sa ii dai File->New Task si acolo la Run sa scrii "explorer.exe" ?

  13. #13 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    ai incercat sa inchizi "explorer.exe" din task manager si apoi tot din task manager sa ii dai File->New Task si acolo la Run sa scrii "explorer.exe" ?
    am facut asta de mult, dar mi se restarteaza calculatorul imediat si revine la "starea normala"

  14. #14 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Ce tampenie. Am Windows 7 si o gramada de fisiere importante pe laptop. Mai bine imi fac un back-up serios din timp sa nu ma trezesc cu cine stie ce screen-uri of death de diferite culori. Am vazut, din link-ul postat de ciprianoss, ca ''problema'' se rezolva temporar, unii nereusind sa ii dea de cap cu acea procedura din task manager.

  15. #15 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Si mie imi facea asa , dar nu numai Windows 7 ci si Vista si XP oare din ce cauza , insa cand intram in explorer.exe din tskmg mergea bine.

  16. #16 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    up, chiar nimeni nu mai stie nimic? am incercat tot ce am gasit pe net si degeaba. singura solutie e formatarea? daca da

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Split-screen multitasking in iOS8 By tudyniuz in forum Tech News
    Replies: 1 Last Post: 15-05-2014, 09:40
  2. Split-screen By energoalex in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 10 Last Post: 14-02-2012, 10:26
  3. DoDonPachi Dai Ou Jou BLACK LABEL [no death - perfect run] By RonanN1 in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 4 Last Post: 29-12-2009, 16:53

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts