Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 258

Thread: Windows 10

 1. #41 SP
  Member denists66's Avatar
  Am si eu o problema cu Windows 10. De fiecare cand deschid PC imi arata data si ora aiurea, chiar daca le fixez eu de fiecare data. Aveti vreo idee de ce ?

 2. #42 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Nu cumva ai ora pe automat si ai setat gresit fusul orar?

 3. #43 SP
  Member denists66's Avatar
  Nu, am verificat.

 4. #44 SP
  Admin MonkY's Avatar
  In sfarsit incepe Windows 10 sa invete ce este acela peering. Wow: Windows 10 will deliver updates through your fellow PC users!

 5. #45 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Se pare ca la Windows 10, Microsoft chiar tine cont de durerile noastre: How Windows 10 achieves its compact footprint si Windows 10 takes up less space and lets you easily kill bloatware. A invatat 2 chestii super tari. In primul rand o instalare poate sa ocupe cu vreo 6-7GB mai putin decat Windows 8, iar un reset al OS-ului nu inseamna ca va trebui sa downloadezi toate update-urile din nou... Not bad, not bad at all!

 6. #46 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Incepe razboiul: Rumor: SteamOS Locked Out By Windows 10 Secure Boot Rules. Practic Microsoft nu vrea ca tu sa poti rula SteamOS pe un PC cu Windows 10. Oops!

 7. #47 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Se pare ca vom avea 7 editii de Windows 10: Introducing Windows 10 Editions.

 8. #48 SP
  Senior Member Mayhem's Avatar
  Pai si au anuntat si in ce mod se poate face upgrade, adica daca am 8.1 Pro spre exemplu voi putea face upgrade doar la W10 Pro?

 9. #49 SP
  Senior Member RonanN1's Avatar
  In typical Microsoft fashion, the weeks leading up to the July 29 launch of Windows 10 has been fraught will confusion and, at times, contradictory information. Even an issue as seemingly straight forward as upgrade eligibility has been subject to changing speculation.
  DON'T MISS: This magician stumped Penn & Teller with the most beautiful magic trick we've ever seen
  The most recent issue concerning Microsoft's upcoming OS deals with new terms which were found in the latest build of Windows 10.

 10. #50 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Asta cu update-ul fortat e o chestie pe care o sa invatam sa o dezactivam din prima. Am cativa clienti care au renuntat la Windows 8 doar pentru ca erau fortati sa restarteze la fiecare update...

  Mai trebuie luat in calcul ca de-a lungul timpului Microsoft a avut niste update-uri care au cauzat tone de probleme (inclusiv pe Windows Server)... ar fi cam aiurea sa faca update no matter what si sa nu poti sa selectezi ce sa updateze...

 11. #51 SP
  Member Snake's Avatar
  Pana la urma e adevarat ca acesta va fi 'ultimul Windows' si ca de-acum inainte upgrade-urile vor fi 'modulare'?

 12. #52 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Well, teoretic Microsoft vrea sa scape de ideea ca va trebui sa astepti "urmatorul Windows" (11 in cazul de fata)... si daca am inteles corect Windows 10 va deveni un fel de serviciu. Practic cred ca va fi mult mai modular decat orice am avut pana acum. Exemplu: pana acum meniul de Start ramanea asa cum venea Windows-ul. Acum, poti primi frumos update-uri doar pt. meniul de Start. Sau un alt exemplu: ai un touch device (tableta) - faci update-uri pentru touch (metro screen). Sau vrei anumite functii enterprise, small business... descarci modulele respective (probabil pe bani).

  Pe de alta parte probabil vor sa se apropie mai mult de modul in care lucreaza Apple cu al sau Mac OS X. Ganditi-va ca Mac OS X are 14 ani si se updateaza in draci! Nu cred ca e o surpriza ca Microsoft tot la numarul 10 vrea sa faca acelasi lucru

 13. #53 SP
  CG Editor Dant3's Avatar

 14. #54 SP
  Admin MonkY's Avatar
  So, it begins! Pana acum, numai cuvinte de lauda la adresa lui Windows 10. Eu, sunt mai safe de obicei si am nevoie de PC-ul meu 24/7, 100% stable... prin urmare acela va ramane pe Windows 7. Insa pe HTPC, i will play along... Recomand celor care au nevoie de un environment cat mai stabil, sa mai astepte ceva timp dupa lansare. Entuziastii cred ca deja au pus la beta-uri si rtm-uri incat finalul e chiar funny. Va astept cu impresii!
 15. #55 SP
  Member LeGenD's Avatar
  @Monky: Am o dilema cu privire la Windows 10....so...am Windows 7 Pro cu cheie originala si mi-a aparut in sfarsit "We'll let you know when the upgrade is ready to be installed on this PC". Nu am gasit nicaieri un raspuns concret cu privire la intrebarea urmatoare: Daca vreau sa zicem odata si odata sa imi pun pe curat sistemul de operare, trebuie iar sa imi instalez initial windows 7 si dupa iara sa fac upgrade? Sau...oarecum cheia actuala face un fel de tranzitie dupa acest upgrade pe Windows 10 si pot descarca ulterior cand o sa pun pe curat cand vine vremea, o imagine de win 10, sa o instalez si sa imi folosesc cheia curenta? ... thanks.

 16. #56 SP
  Member AndreiChirita's Avatar
  Stie cineva cum se poate face un clean install de pe USB dupa ce se face acel "upgrade to windows 10" care este obligatoriu?

 17. #57 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Momentan nu cred ca se poate pune pe curat decat versiunea retail sau oem. Ce primiti acolo chiar este upgrade version - necesita un Windows mai vechi instalat. E foarte posibil sa mearga imaginea pusa pe curat daca accepta key-ul de la Windows-ul anterior, dar eu unul ma indoiesc. Mai aveti rabdare o zi-doua si vom avea toate raspunsurile...

 18. #58 SP
  Member AndreiChirita's Avatar

 19. #59 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Quote Originally Posted by AndreiChirita View Post
  Stie cineva cum se poate face un clean install de pe USB dupa ce se face acel "upgrade to windows 10" care este obligatoriu?
  Exista un intreg FAQ aici Windows 10 FAQs – Microsoft

  Deci merge si Clean Install atata timp cat aveti serialul original. Sau upgrade. Patch-ul te upgrade la Windows 10 va aparea in cursul zilei, cei de la Microsoft au anuntat ca abia astazi l-au terminat. Deci Patience & Time guys

 20. #60 SP
  Member Kratos's Avatar
  Eu nu inteleg de ce va grabiti cu Windows 10. Nu as instala din prima zi un Windows nici daca as fi platit pentru asta. Nu am vazut niciun Windows pana acum care sa fie OK din prima zi. Sau prima luna! Sau mai rau, primul service pack! Dar va doresc happy bug hunting!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

 1. Windows 8 - Windows 8.1 By MonkY in forum Software
  Replies: 88 Last Post: 22-07-2014, 18:01
 2. Windows 7 Review By MonkY in forum Software
  Replies: 16 Last Post: 09-01-2010, 00:11
 3. Windows 7 Preview By valentinc in forum Software
  Replies: 85 Last Post: 28-08-2009, 15:13
 4. Windows By PumaS in forum Software
  Replies: 2 Last Post: 02-05-2009, 20:05
 5. Windows By PumaS in forum Offtopic
  Replies: 1 Last Post: 02-05-2009, 17:02

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts