Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 154 of 154 FirstFirst ... 54 104 144 152 153 154
Results 3,061 to 3,065 of 3065

Thread: Ce fel de tara este Romania?

 1. #3061 SP
  Junior Member lucicleric's Avatar
  Peste tot sunt probleme, singura diferenta e ca in anumite tari din vest , te simti protejat de stat...in romanica nu e asa...exemple sunt gramada, cat de incompetenti sunt cei ce lucreaza in servicii la stat...fa un exercitiu simplu: sa zicem ca tu erai corect in toate, platesti taxe etc...daca doamne fereste erai tu in locul tipei care s-a aruncat de la geam in constanta ca sa isi salveze viata, pt ca nu aveau niciun echipament pentru interventie in caz de incendiu, pe lumea ailalta asa-i ca injurai ca ai fost corect?
  De aici si toate aceste combinatii, atata vreme cat serviciile statului iti pun in viata in pericol, in loc sa te ajute.

 2. #3062 SP
  Member Alex Khan's Avatar
  Iesi in strada sa protestezi cu pancarta "#REZIST", "CORUPTIA UCIDE", "**** PSD" pentru apararea justitiei, pentru apararea DNA-ului si lui Kovesi.
  Dar rezistentii tot continua sa sustina coruptia odata ce cumpera de la bisnitari....pentru ca "e mai ieftin", ca sa cumperi legal e mai scump.

  Sa inteleg ca coruptia nu mai ucide cand cumperi de la bisnitari si traficanti , cand tu ca patron faci evaziune, , cand te duci la prostituate , cand faci tu bisnita pe OLX si vinzi fara acte produse la suprapret ?  Eu n-am fost la niciun protest anti-PSD pentru ca nici eu nu sunt neprihanit. Nu am comis infractiuni mari, ci din alea mai light, precum cumparat legume si fructe de la tarani sau cumparat jocuri de la magazine online dubioase precum G2A.

  Plus ca in trecut am votat cu partide corupte de dreapta ca PDL, PNL si acum USR ca sa schimb niste hoti cu alti hoti. Si atunci ce sa caut la un asemenea protest?

  Sa mergi la un protest anti-coruptie e dupa principiul "cine e fara de pacat sa arunce primul piatra".
  Eu clar nu aveam ce cauta AICI, in aceasta POZA ca sa particip la un moment "ISTORIC" (dar care s-a dovedit a fi un fiasco fiindca n-a schimbat nimic) :
  Si in mod clar sunt multi in poza care nu aveau ce cauta, dar s-au dus sa protesteze din motive politice, coordonati de coruptii din PNL si USR ca sa ajunga la ciolan mai repede.  Eu macar nu sunt IPOCRIT!

 3. #3063 SP
  Senior Member Se7en Fury's Avatar
  Cum nu sa schimbat? Protestul acela a fost împotriva legilor lui Ciordache.

  Doar pentru că ai trecut ceva în ilegalitate asta nu înseamnă că este o decizie bună.

  Alcolul și tutunul sunt legale și fac destul de multe victime și nu se mai scandalizează nimeni.

  Drogurile și prostituția ar trebui legalizate din mai multe motive.

  Tai canalul de acumulare al economiei subterane, scade violența, scad cheltuielile cu problemele de sănătate ce derivă din toate drogurile de *** ce se vând la negru, scade și consumul contrar a cea ce crede lumea, aduni și taxe la buget


  Totul legal de la Iarbă, heroină și așa mai departe, ai un control al substanțelor încât să știi că le dai dependenților substanța 100%.

  Portugalia și Elveția au un astfel de model pentru combaterea drogurilor și funcționează destul de bine.

  Germania și Olanda au legalizat prostituția și funcționează bine.

  Cel mai bun exemplu a fost prohibiția, oamenii se omorau pentru alcool.

 4. #3064 SP
  Member Alex Khan's Avatar
  Sustin si eu la fel.
  Dar politicienii, in relatii bune cu interlopii locali care le finanteaza campaniile electorale, nu prea se baga la asta.
  Daca se legalizeaza, s-ar construi bordeluri unde serviciile ar functiona in regim legal.
  Asta ar insemna sa-ti ofere bon fiscal si prostituatele sa plateasca impozit si taxe, iar toti gainarii si proxenetii sa ajunga la puscarie.


  De aia politicienii nu se baga la asta.


  Scuza cu "Biserica Ortodoxa" e o minciuna sfruntata.
  Cine e biserica si preafericitul sa decida statutul legal al prostitutiei in secolul 21, intr-un stat cica laic ? E mai presus biserica decat Curtea Constitutionala sau Parlamentul Roman sa decida ca legalizarea prostitutiei e imorala ?
  Bull****!

 5. #3065 SP
  Member dronology's Avatar
  Zona IT: Suparare, suparare, ce-am mai stat la IZOLARE! - Stand Up... RANT?! Dupa IZOLARE, am revenit la civilizatie. Care civilizatie?!
Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 154 of 154 FirstFirst ... 54 104 144 152 153 154

Similar Threads

 1. Intrebare legata despre 2 jocuri la fel By andreiaka in forum Microsoft Xbox 360
  Replies: 3 Last Post: 10-03-2014, 13:37
 2. Ce fel de sfarsit preferi intr-un joc video? By Dant3 in forum Console Club
  Replies: 20 Last Post: 29-10-2012, 22:46
 3. Ce fel de clasa dintr-un RPG sunteti ? By Strike105X in forum Offtopic
  Replies: 18 Last Post: 29-05-2011, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts