+ Reply to Thread
Results 1 to 12 of 12

Thread: Cum conectez pc-ul la tv ?

  1. #1 SP
    Member PumaS's Avatar

    Question Cum conectez pc-ul la tv ?

    Salut am cumparat un pc si este la 1,5 m de tv si m-am gandit daca tot am, tot ce imi trebuie dc sa nu il conectez la tv ca sa pot viziona filmele mai relaxat . Am o placa video 3400HD Ati radeon si un TV CRT samsung . La placa video mi-a dat un cablu cu o ieshire video cred ca este un cablu S-video care se conecteaza in placa video este vb de o mufa cu 7-pin , la celalalt capat are o mufa galbena (ieshire video) . Am pus in tv un Euroscart ,deoarece am o mufa euroscart cu 6 ieshiri ( 3 in / 3 out) alb-rosu-galben pentru in si alb-rosu-galben out am conectat mufa de Video IN la pc in cablul S-video , am dat tv-ul pe AV si nimic gol am intrat in setari in windows la display settings am dat extend the desktop onto this monitor si nimic ceva nu merge , daca stie cineva, astept niste sugestii .. Multumesc .
    Rainbow International Distribution
    PS3 PHAT 500 GB - Panasonic Viera TX-PF42S20 -Samsung 5.1 HT TX725G =

  2. #2 SP
    Member PumaS's Avatar
    Chiar nimenu are nici cea mai vaga idee ? am cautat p forumuri dar nimic nu merge din ce spun ei k majoritatea sunt pentru Nvidia si ce am gasit despre ati la fel nici o schimbare
    Rainbow International Distribution
    PS3 PHAT 500 GB - Panasonic Viera TX-PF42S20 -Samsung 5.1 HT TX725G =

  3. #3 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Citeste pe cutie....scrie AV-Out ?...
    Daca da...dute la un magazin de electronice si intreaba de cabluri S-Video.
    <( 0_0 < )

  4. #4 SP
    Member PumaS's Avatar
    pai am cablu am tot am conectat cablu la tv dar nu stiu setarile din wni
    Rainbow International Distribution
    PS3 PHAT 500 GB - Panasonic Viera TX-PF42S20 -Samsung 5.1 HT TX725G =

  5. #5 SP
    Member cloud's Avatar
    e relativ simplu.
    1. conectezi toate cablurile la tv (eventual inainte sa pornesti pc-ul).
    2. pornesti catalyst control center pe advanced.
    3. te duci la display manager. daca nu ai nimic in afara de monitor apesi detect display. ar trebui dupa sa ai toate display-urile conectate active.
    4. alegi tv-ul si apoi dai apply. ajustezi ceva setari in functie de tv-ul tau.

  6. #6 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ia vezi in manualul placii video, ce te invata baietii aia acolo?
    Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ?

    Donati pentru hostingul ConsoleGames.ro
    Vand jocuri X360

  7. #7 SP
    Member PumaS's Avatar
    Quote Originally Posted by cloud View Post
    e relativ simplu.
    1. conectezi toate cablurile la tv (eventual inainte sa pornesti pc-ul).
    2. pornesti catalyst control center pe advanced.
    3. te duci la display manager. daca nu ai nimic in afara de monitor apesi detect display. ar trebui dupa sa ai toate display-urile conectate active.
    4. alegi tv-ul si apoi dai apply. ajustezi ceva setari in functie de tv-ul tau.

    Multumesc pentru sfat dar am incercat asa dar din pacate nu pot selecta tv-ul knd dau detect il gaseste dar dai ii du click dreapta si enable sa il pun in casuta 2 nu merge nu imi da voie enabled si deci nu pot rezolva nimic

    ---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Ia vezi in manualul placii video, ce te invata baietii aia acolo?

    Din pacate nu am gasit manualul placii si nici pe net pentru modelul 3450 HD
    Rainbow International Distribution
    PS3 PHAT 500 GB - Panasonic Viera TX-PF42S20 -Samsung 5.1 HT TX725G =

  8. #8 SP
    Member cloud's Avatar
    pai nu trebuie sa-l pui in casuta 2. trebuie setat ca primary display, deci ar cam veni acolo unde e main. inca odata, verifica setarile (in cazul in care tv-ul nu suporta de ex 1280 si tu ii pui 1280 iti face probleme). casuta 2 doar iti largeste display-ul sau ti-l duplica (in functie de optiunea aleasa de tine). Ai bifate prostiile alea cu Force TV detection, Force Component video detection?

  9. #9 SP
    Member PumaS's Avatar
    le-am bifat acum

    ---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

    Quote Originally Posted by cloud View Post
    pai nu trebuie sa-l pui in casuta 2. trebuie setat ca primary display, deci ar cam veni acolo unde e main. inca odata, verifica setarile (in cazul in care tv-ul nu suporta de ex 1280 si tu ii pui 1280 iti face probleme). casuta 2 doar iti largeste display-ul sau ti-l duplica (in functie de optiunea aleasa de tine). Ai bifate prostiile alea cu Force TV detection, Force Component video detection?
    sal am reusit acum sunt pe TV dar scrisu este neclar abea inteleg ce scriu si este si alb negru imaginea . Mai ai idee pe unde pot sa umblu sa fie color te rog frumos ? Multumesc
    Rainbow International Distribution
    PS3 PHAT 500 GB - Panasonic Viera TX-PF42S20 -Samsung 5.1 HT TX725G =

  10. #10 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    uhm...ar trebui sa umbli la preferences...sau daca nu la cabluri in spate....eu am avut probleme cu cablurile de la NES....se vedea albnegru si am bagat din nou cablul si a fost imaginea color.
    Cat despre scris...cred ca trebuie sa maresti Font-ul din BSPlayer(presupun ca asta folosesti)
    Hope it helped
    <( 0_0 < )

  11. #11 SP
    Member PumaS's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    uhm...ar trebui sa umbli la preferences...sau daca nu la cabluri in spate....eu am avut probleme cu cablurile de la NES....se vedea albnegru si am bagat din nou cablul si a fost imaginea color.
    Cat despre scris...cred ca trebuie sa maresti Font-ul din BSPlayer(presupun ca asta folosesti)
    Hope it helped

    Multumesc mult pt ajutor acum se vede si color am modificat PAL K trebuia nu stiu de unde vine K-ul dar treuia p K si acum se vede COLOR . E bun pentru filme dat atat si rezolutia ca sa potzi intelege ceva e de 640x480 (pentru windows)
    o sa incerc sa gasesc ceva asemanator deoarce am un cablu cu 4-pin de 3.5 M dar iesirea din placa ete pe 7 pin iar cu cablul asta as rezolva tot si sunet si video acum o s caut ca pe la noi nu prea am gasit. Decat in Timishoara si Hunedoara sper sa am noroc sa gasesc si in BUCURESTI . MULTUMESC again pt ajutor

    http://anunturi.netflash.ro/gallery/large/img3repyZ.jpg
    Rainbow International Distribution
    PS3 PHAT 500 GB - Panasonic Viera TX-PF42S20 -Samsung 5.1 HT TX725G =

  12. #12 SP
    Member cloud's Avatar
    televizoarele care ajung la noi suporta pal b si k. banuiesc ca placa poate sa dea si b si k. formatul este la alegerea ta.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Cum conectez Xboxul la monitor cu boxe? By Marinake in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 1 Last Post: 11-02-2013, 13:24
  2. Cum conectez un X360 Slim la monitor... By Sha. in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 13 Last Post: 18-12-2012, 18:16
  3. Cum conectez controller xbox pe pc ? By dj_optick in forum Software
    Replies: 3 Last Post: 13-08-2011, 18:45
  4. Cum functioneaza Kinect ? By naz in forum Stories & Other News
    Replies: 7 Last Post: 17-02-2011, 14:13
  5. Cum ma conectez/joc multiplayer pe ps2? By ShadowXDarK in forum Console Retro
    Replies: 3 Last Post: 05-07-2010, 19:50

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts