Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 19 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 367

Thread: Clubul F.C. Steaua

1. #221 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by octav View Post
    nu avem ce sa comentam, inca un sezon ratat cu mari asteptari. mi-e greata sa vad cum se lauda ciobanul ca in 2-3 ani castigam UCL, cand noi o sa ne batem la retrogradare in felul asta. totul este execrabil la steaua, de la manageriat pana la stadion
    Cum adică �ncă un sezon ratat?
    Suntem pe locul 2, la două puncte de prima poziție.
    Știu că jocul echipei este departe de a fi perfect, dar nici nu putem afirma că dacă se menține așa o să ne batem la retrogradare.
    Iar la partea cu ciobanu', tu ești de vină dacă te lași afectat de ratatul ăla.
    Nu mai citi nimic despre el, nu te mai uita pe sport.ro să vezi cum aberează și o să vezi că-ți trece greața.
    �n altă ordine de idei, vineri seară sunt �n Ghencea. Sper să nu mă duc degeaba.

2. #222 SP
    Member octav's Avatar
    pentru mine e un sezon ratat, prin prisma jocului. steaua nu joaca absolut nimic, castiga cu golurile lui kapetanos in minul 90. asta e fotbal? cat despre cioban, nu ma intereseaza declaratiile lui, insa urasc sa vad primul 11 al stelei, cu ninu si nicolita in el. astia nu castiga nici liga a II-a

3. #223 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Octav ..... cand l-ai vazut uh ultima oara pe Ninu pe teren ? Si in plus nicolita (dupa parerea mea) merita sa joace doar pentru devotamentul pe care il da pe teren , nu ca altii care freaca menta pe teren si asteapta sa le intre banii in cont

P.S : Sunt suporter Dinamovist

4. #224 SP
    Member Vami's Avatar
    apararea praf au vandut oamenii de baza Goian si Ghionea, dar asta e iubim echipa la bine si la greu

5. #225 SP
    Diesel k1du's Avatar
    S-a dus Radoi apoi Goian, Ghionea...Ar trebui sa plece toti undeva unde le este mult mai bine si sa-l lase si pe cioban cu buza umflata

6. #226 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Steaua in momentul De fata = Multimea Vida ( ZeRo )
    Totusi imi pare rau de ei .... a facut ciobanu VARZA La Steaua

Hai Dinamooo ..!!!!.. Stim ca poti

7. #227 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by mereud View Post
    Hai Dinamooo ..!!!!.. Stim ca poti
    ...sa ne s*gi timpu la toti!

8. #228 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    S-a dus Radoi apoi Goian, Ghionea...Ar trebui sa plece toti undeva unde le este mult mai bine si sa-l lase si pe cioban cu buza umflata
    ei erau disperati sa plece,nu ca a vrut becali sa scape de ei...si unde naibi sa plece toti?ce e dupa ei,au contracte nu sunt de capul lor...atata comentati de astia si de cioban,singura prob cu el e ca nu a bagat acum in iarna mai multi bani pt transferuri nu ca au plecat aia...
    PS: Goian si Ghionea(in special) nu mai erau ce au fost inainte,au imbatranit si nu mai joaca la fel de bine,uitate acum la ei Goian e rezerva la Palermo si Ghionea in liga a II-a din ...Rusia parca...)

9. #229 SP
    cBs
    Banned cBs's Avatar
    Quote Originally Posted by mereud View Post
    Steaua in momentul De fata = Multimea Vida ( ZeRo )
    Uita-te in curtea voastra , in momentul de fata asa arata clasamentul :
    1.CFR Cluj52p

2.FC Vaslui49p

3.Steaua 49p

4.Unirea Urziceni47p

5.FC Timisoara 46p
    6.Dinamo 46p

10. #230 SP
    Member Cata25's Avatar
    Mda.
    Am stat o oră la coadă să-mi iau bilet.
    Am ajuns la stadion pe la ora 20:00, iar abia la 21:00 eram cu biletul �n m�nă.
    V�nzarea biletelor decurgea cu viteza luminii stinse.
    Am ratat astfel și golul lui Păun și din c�te am �nțeles alte faze interesante.
    Bine măcar că am revenit și am c�știgat.

11. #231 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    merge cineva in seara asta la meci? ca eu m-as duce dar nu prea am cu cine
    ovidiu vii ?

12. #232 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Pai eu ma duc ... cand am intrebat daca vine cineva.. nu v-ati anuntat . Sunt la Tribuna 0

13. #233 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Pai eu ma duc ... cand am intrebat daca vine cineva.. nu v-ati anuntat . Sunt la Tribuna 0
    nu am fost pe faza, deci ti-ai luat bilet deja si la tribuna 0. pff... cred ca o sa vin si eu, dar nu la tribuna 0.

14. #234 SP
    Pai le-a luat tata , ca altfel eu luam la T2 ...

15. #235 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Nu inteleg de unde vine ura asta pentru Banel

16. #236 SP
    Poate este legata de evolutia lui in teren ... sincer

17. #237 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Tot ce se poate.. dar ideal ar fi fost sa-l sprijine in astfel de momente mai grele, mai ales dupa episodul de la nationala. Si din cate am inteles aseara de la baietii de la Pro Tv e posibil sa fi fost ultimu lui meci in tricoul Stelei. Daca asa e, nu cred ca merita o astfel de despartire.

18. #238 SP

19. #239 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    A castigat si Steaua un meci cu 3-0 si deja se fac comparatii cu echipa din 86'....
    Valoarea echipelor se vede in cupele europene nu in Liga 1.... si am vazut de ce sunt in stare echipele romanesti

20. #240 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Imi place atacul SS . [ Surdu - Stancu ]

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 19 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast