Am primit si eu imaginile azi pe mail... habar n-am ce masina e, sau daca e custom. Cert e ca este dementiala... if you're a dwarf!![]()
Am primit si eu imaginile azi pe mail... habar n-am ce masina e, sau daca e custom. Cert e ca este dementiala... if you're a dwarf!![]()
Ca idee este buna insa ganditi-va in cazul unui accident ce se intampla cu masina asta daca da de un bolid...
Cred ca o masina de genul asta la noi ar fi calcata si strivita de numeroasele aere si figuri din Q7 si X5-urile de pe drumurile noastre.
Uite stirea: VW Builds car for little people
Ar fi periculos sa conduci asa ceva. Trece tirul peste tine ca peste musca. Intr-un oras al piticilor, s-ar incadra
Isi pune o antena cu luminite (ca la elicoptere si avioane) si se rezolva cu atentia... dar intr-adevar, mi-ar fi frica sa merg cu asa ceva pe autostrada pe langa TIR-uri. Desi, daca stai bine sa te gandesti, poate e chiar belea... ca treci pe sub TIR![]()
este imposibil sa nu o observi pe sosea ... totusi ar fi prea mult pentru Romanica, aici cocaleros e cool !![]()
Iti dai seama ce punct de "atractie" ar fi sa vezi asa ceva pe strazile din Romania si sa se auda niste Gutza la maxim... N-am eu super masina, dar mi-as incerca norocul de a ma urca un pic peste![]()
Mie mi se pare inutila in America, nu in Romania... Daca noi avem cocalaros, la ei, unde barbatul nu este barbat daca nu are SUV/pickup cu 4 jante pe puntea spate iar femeia-soferita este cunoscuta pentru sporturi extreme precum "schimbatul scutecelor din mers" sau "sofatul � la Lohan" ,sigur nu sunt in siguranta micro-masinile acestea.
Daca ar aparea la noi, asa imi imaginez eu lucrurile:
Dau drumul la stiri intro dimineata si vad: " Aseara in jurul orei 2, doi tineri studenti din Bucuresti, aflati sub influenta alcoolului au ridicat un VW Polo Dwarf Edition si l-au aruncat in Dambovita. Echipele de pompieri si descarcerare inca incearca sa ii elibereze pe cei aflati inca in masina. "
Bookmarks