Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 12 of 12

Thread: Un nou super mini :)

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Un nou super mini :)

Am primit si eu imaginile azi pe mail... habar n-am ce masina e, sau daca e custom. Cert e ca este dementiala... if you're a dwarf!
    Attached Images Attached Images mini_car_part_04.jpg mini_car_part_03.jpg mini_car_part_02.jpg mini_car_part_01.jpg mini_car_part_05.jpg mini_car_part_06.jpg mini_car_part_07.jpg mini_car_part_08.jpg mini_car_part_09.jpg

2. #2 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Ca idee este buna insa ganditi-va in cazul unui accident ce se intampla cu masina asta daca da de un bolid...

3. #3 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cred ca o masina de genul asta la noi ar fi calcata si strivita de numeroasele aere si figuri din Q7 si X5-urile de pe drumurile noastre.

Uite stirea: VW Builds car for little people

4. #4 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Ar fi periculos sa conduci asa ceva. Trece tirul peste tine ca peste musca. Intr-un oras al piticilor, s-ar incadra

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Isi pune o antena cu luminite (ca la elicoptere si avioane) si se rezolva cu atentia... dar intr-adevar, mi-ar fi frica sa merg cu asa ceva pe autostrada pe langa TIR-uri. Desi, daca stai bine sa te gandesti, poate e chiar belea... ca treci pe sub TIR

6. #6 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    poate e chiar belea... ca treci pe sub TIR
    Sa vezi distractie cand nimeresti pe sub roti

7. #7 SP
    Member s0whaT's Avatar
    E belea masinuta .
    In a 2 a poza zici ca s figurine

8. #8 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    este imposibil sa nu o observi pe sosea ... totusi ar fi prea mult pentru Romanica, aici cocaleros e cool !

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Iti dai seama ce punct de "atractie" ar fi sa vezi asa ceva pe strazile din Romania si sa se auda niste Gutza la maxim... N-am eu super masina, dar mi-as incerca norocul de a ma urca un pic peste

10. #10 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Mie mi se pare inutila in America, nu in Romania... Daca noi avem cocalaros, la ei, unde barbatul nu este barbat daca nu are SUV/pickup cu 4 jante pe puntea spate iar femeia-soferita este cunoscuta pentru sporturi extreme precum "schimbatul scutecelor din mers" sau "sofatul � la Lohan" ,sigur nu sunt in siguranta micro-masinile acestea.

11. #11 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca ar aparea la noi, asa imi imaginez eu lucrurile:

Dau drumul la stiri intro dimineata si vad: " Aseara in jurul orei 2, doi tineri studenti din Bucuresti, aflati sub influenta alcoolului au ridicat un VW Polo Dwarf Edition si l-au aruncat in Dambovita. Echipele de pompieri si descarcerare inca incearca sa ii elibereze pe cei aflati inca in masina. "

12. #12 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    daca stai bine si te gandesti Tico nu e cu mult mai mare,doar poate mai inalt.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.