Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Dacia Shift Concept

 1. #1 SP
  is the man! trickz's Avatar

  Dacia Shift Concept

  In primul rand, nu este un concept oficial. Desi ar putea sa fie! Un student roman, Liviu Tudoran, a creat un concept care sa isi gaseasca locul in traficul aglomerat al Bucurestiului din 2012. "Bucureştiul este un oraş aglomerat, plin de maşini şi de blocaje n trafic. Locuitorii oraşului au nevoie de o maşină mică şi cu un grad scăzut de emisii poluante". Automobilul este in intregime electric dar poate fi alimentat si cu hidrogen, in caz de urgenta.
  Daca publicul se va arata interesat, sunt sigur ca cei de la Dacia vor actiona cumva.

  Attached Images Attached Images dacia-shift-01.jpg dacia-shift-02.jpg dacia-shift-03.jpg dacia-shift-04.jpg dacia-shift-05.jpg dacia-shift-06.jpg dacia-shift-08.jpg dacia-shift-09.jpg dacia-shift-10.jpg dacia-shift-11.jpg dacia-shift-14.jpg dacia-shift-17.jpg

 2. #2 SP
  Member verde's Avatar
  frumoasa ,mai frumoasa ca duster

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Arata bine. O masina mica si "furioasa". Poate chiar agresiva pentru oras. Din pacate insa de la pasii de concept la cei de fabricatie e cale lunga. Ce-mi place ca desi e micuta, are un protbagaj imens.

 4. #4 SP
  Senior Member siNcE's Avatar
  True! Dupa parerea mea si Loganul cand era in starea de concept arata criminal si cand a iesit... Pe urma a urmat Logan SUV care iar in stadiul de concept arata mortal si impunator dar am vazut cu totii cum a iesit in varianta de serie. Iar ultima a fost Dacia Sandero care a iesit in parametrii conceptului ca si forme, dimensiuni dar mai putin finalizari. Poate ca noua Dacie va fi cat mai aproape de concept ca e intradevar frumos.

 5. #5 SP
  Senior Member GeOKeR's Avatar
  Aici gasiti alte lucrari de-ale lui.
  Eu zic ca e foarte bun baiatu in ceea ce face la varsta lui

 6. #6 SP
  Member Snoopz's Avatar
  Cred ca daca va iesi pe portile de la Dacia se va numi Dacia Shtift,pentru ca majoritatea daciilor aratau bine in faza de concept.
  Pentru ca sunt patriot

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Dacia concept By trickz in forum Auto & Moto
  Replies: 12 Last Post: 06-03-2009, 00:16
 2. Dotari noi pe Dacia By trickz in forum Auto & Moto
  Replies: 8 Last Post: 26-08-2008, 15:22

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts