Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: User Review: Dead Rising

 1. #1 SP
  Member obidan's Avatar

  Thumbs up User Review: Dead Rising

  Capcom, compania care a făcut seria Resident Evil a lansat un joc exclusiv pentru 360. Jocul incepe oarecum brusc: Foto-jurnalistul Frank West vrea sa facă un reportaj despre ce se întâmplă în oraşul Willamette- pe care armata l-a închis complet şi a oprit pe oricine să intre, şi în special să iasă. Cum începi jocul , trebuie să faci poze din elicopter, oameni mâncaţi, explozii, poze dramatice, toate îţi vor aduce PP despre care voi vorbi puţin mai jos. După ce elicopterul a înconjurat oraşul şi se îndrepta spre mall, un elicopter al armatei începe să te atace, pilotul te lasă pe acoperişul mall-ului şi de aici trebuie să rezolvi totul pe cont propriu. Sunt 7 sfârşituri diferite , depinde cum joci: Poţi să termini misiunile numite : Case Files, care se deschid la un anumit moment, jocul oferindu-ţi un ceas pentru a şti cât trebuie să aştepţi pana la următorul Case File, dacă nu vrei să faci misiuni,deci să descoperi ce se întâmplă în oraş, poţi să salvezi oamenii prinşi prin mall sau chiar poţi să aştepţi 72 de ore pe acoperişul mall-ului.

  Deşi aveţi atâtea posibilităţi, eu recomand să incercaţi să rezolvaţi misterul din spatele acestei catastrofe, este foarte plictisitor să salvezi oameni având in vedere că jocul nu are voice-dialog decât la Case Files, deci anumite scenes, e de înţeles pentru că ar fi trebuit să includă destul de multe voci, vă spun asta de pe acum:Nu cumpăraţi jocul acesta pentru story. Povestea este desigur foarte interesantă, cu 7 sfarşituri diferite dar jocul este foarte interesant şi unic prin lucrurile pe care poţi să le faci. Ai vrut vreodată să omori un zombie cu nişte CD-uri?Dar cu un HDTV? Ba chiar mai bine, cu nişte mingi de golf şi chiar de fotbal. Poţi face asta împreună cu multe alte lucruri, orice gaseşti într-un mall, ursuleţi, măncare, sticle, conserve , cărţi, ursuleţi de pluş, chitări, pe toate le poţi folosi pentru a omorâ zombie, nu poţi folosi insă pe tot parcursul jocului un cuţit sau un televizor, fiecare item va dispărea după un anumit număr de folosiri. A fost asta o idee bună in oricare alt joc?Nu,insă aici este o idee excelentă. Nu mi-ar fi plăcut să trec de joc folosind un singur cuţit pe tot parcusul acestuia. Şi pentru camera foto este mers pe aceeaşi principiu, acum însă bateria se va descărca şi vei fi nevoit să te întorci până la magazinul foto , un sistem foarte bine pus la punct.

  Probabil vă gândiţi cătot ce trebuie să faceţi este să apăsaţi de nenumărate randuri pe tasta X si să omoraţi zombie, jocul insă este mult mai mult de atât, are multe elemente RPG, cu cât omori mai mulţi zombie,faci poze cu zombie, obţinând PP(Experience Points) sau ii omori in diferite feluri, life bar-ul va creste, slot bar-ur va creste, vei obtine diferite abilitati si mai ales noi feluri de a omorâ zombie, sunt foarte multe skill-uri pentru a omorâ zombie, de la miscarile normale de Wrestling cum ar fi suplex sau Dropkick la cele mai sângeroase mişcări pe care le-aţi văzut vreodata. Imaginaţi-vă cel mai sângeros, scârbos lucru la care vă puteţi gândi. Gata?Acum jucaţi jocul ăsta, ideea voastră apare ca un ursuleţ drăguţ pe lângă acest joc. Există de asemenea foarte multe arme, insă acestea nu se folosesc pe zombie, e clar, cine şi-ar folosi muniţia, atât de preţioasă pe nişte zombie care oricum sunt zeci de mii,iar gloanţele nu trec prin mai mulţi de unul. Eh, pistoalele se folosesc pe boşi, care , surprinzător, nu sunt zombie, nici fiinţe ciudate cu 3 capete si 12 ochi , ci oameni,psihopati. Aceştia au fost persoane normale care lucrau în mall, clovni,lucrători la magazine, supravieţuitori , grădinari…. Deci nu va trebui să omori melee tot jocul, sunt destule boss battles, shoot-outs… Aceşti psihopaţi creează elementul horror în acest joc, fiind foarte îngrozitor ce li se poate întâmpla unor oameni care asistă la ceva atât de incredibil de periculos.Să nu credeti insă că jocul ăsta este atât de SCARY, chiar este foarte amuzant: Mall-ul era baricadat, insă, o femeie bătrână isi cauta cătelul , pe nume Madonna, un puddel, femeia işi vede caţelul afară, împreuna cu zombie si începe sa îl strige, oamenii au ajuns în pericol datorită unui puddel pe nume Madonna si stăpânul lui. Umorul din acest joc nu poate fi explicat, dar credeţi-mă că veţi râde cu lacrimi în anumite momente, insă veţi fi şi foarte speriaţi în altele.

  Pe langa faptul ca jocul este foarte amuzant si poti juca modul normal in 7 feluri diferite, aveti acess si la alte 2 moduri. Modul : Overtime, in care veti avea o zi in plus ( 24 hours) in care se vor explica mai multe detalii story. Acesta poate fi jucat dupa ce terminati modul 72 Hours cu nota A
  Si modul meu preferat : Infinity Mode, aici trebuie sa supravietuiti , toti oamenii care au supravietuit va sunt inamici, toti zombie va sunt inamici, mancarea e limitata si va trebui sa gasiti restaurante si locuri unde sa mancati, altfel puteti flamanzi pana la moarte. Nu va trebui sa mananci pentru a supravietui in celelalte moduri, in alte moduri mancarea are rolul unui ,,Health Pack’’ …insa in Infinity Mode, mancarea e necesara ca sa supravietuiesti. Daca obtii un scor mare vei fi clasat in Top , si te vei gasi stand in fata televizorului omorand zombie doar pentru a face un scor mai mare ca un prieten, sau pentru a fi ,, teh b3st”

  Acum , dificultatea…va spun de pe acum ca jocul este foarte greu, datorita salvarilor. Nu este atat de simplu precum credeti ( apasati pe Start, selectati Save si apasati) …este un Save Mode ca cel de la GTA, sunt anumite spot-uri , izolate unde poti da save. De exemplu: Daca ai inceput jocul acum 5 ore si ai trecut pana acum fara nici o problema , daca mori la un boss, va trebui sa incepi de la inceput, fara checkpoint-uri, fara nimic. Fiecare miscare trebuie planificata, trebuie sa stii unde te duci, sa aproximezi cat va dura , sa iti iei munitia necesara si sa iti amintesti unde se pot gasi arme cand este nevoie de ele. AI-ul deasemenea face ca acest joc sa fie dificil, AI-ul unui zombie mi se pare excelent, insa cel a unui supravietuitor este de tot rasul. Uneori se blocheaza, alteori nu face ceea ceea ce ii ceri, este foarte greu sa protejezi un supravietuitor cand el se duce direct spre un psihopat cu un shotgun in mana.

  In final jocul este perfect daca vrei sa joci 100+ ore ajungand in topul clasamentelor pe Xbox Live, sa termini toate sfarsiturile, sa ai level-ul maxim si sa faci poze amuzante. Avand in vedere ca a intrat de curand in Platinum Collections – deci pretul a fost scazut considerabil, jocul este perfect pentru gamerii care for sa plateasc a putin si sa joace mult. Grafica era foarte buna la lansarea 360-ul..acum nu este nimic special , insa nu este sub nici o forma rea, atatea skill-uri, atati zombie pe ecran si atate obiecte fiecare cu diferite abilitati si animatii , sunt totusi foarte multe si foarte lungi loading times, care uneori te pot enerva enorm de mult. Deci pentru gamerii care nu joaca un joc daca nu are grafica buna , sau macar decenta, acest joc are o grafica mai mult decat decenta, poate nu senzationala, dar buna oricum.

  Amuzant, putin frustrant dar terminand-ul ai o mare satisfactie, scary pe alocuri, gameplay unic si story-ul din filmul ,, Dawn of the Dead’’ , toate aceste elemente fac ca acest joc sa fie unul dintre cele mai bune jocuri pentru 360.
  BUY IT!

  Story : 9.0/10
  Graphics 8/10
  Design(Level Design+VoiceActing) 8/10
  Replayability 10/10
  Gameplay 9.5/10


  Overall 8.9
  Attached Images Attached Images 1154386848.jpg 1154386847.jpg 1154386846.jpg 1154386844.jpg 1154386666.jpg

 2. #2 SP
  SAY
  Member SAY's Avatar
  Intradevar,un joc,desi nu exceleaza prin grafica,este foarte,foarte fun sa-l joci.Sa vad si eu de unde-l cumpar,poate ma ajuta Robert.
  Din ce am vazut prin review-uri jocul este unul care nu ar trebui sa va lipseasca din colectia de jocuri XBOX 360,acesta fiind exclusiv X360.

 3. #3 SP
  Senior Member DonAdryan's Avatar

  Wink

  In spiritul thread-ului. Poza o am de la MonkY de cateva zile...
  Attached Images Attached Images consolegames_ro_deadrising_wallpaper_720p.jpg

 4. #4 SP
  Senior Member Khan's Avatar
  te cam contrazici, pe de-o parte spui ca ar trebui sa facem Case File-urile pentru ca este plictisitor si total neinteresant sa salvezi oameni din mall, pe de alta parte spui sa nu cumparam jocul pentru story. deci cum e pana la urma?
  Eu aveam jocul de-l tinea praful ca pana acum n-am apucat sa-l joc decat vreo 15 minute pe vremea cand nu aveam inca HDD, si dupa cele 2 ore de joc de pana acum pot sa spun ca ai dreptate in mare parte cu privinta la joc

 5. #5 SP
  Member obidan's Avatar
  E simplu , jocul nu exceleaza prin story, ci prin atatea posibilitati de a omora zombie.
  Da Case File-urile, odata terminate ( calumea) iti dau acces la alte moduri, si e fun sa vezi ending-urile diferite.

  Story= good
  Gameplay- Combat = Amazing

 6. #6 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar
  De la anu', jocul Dead Rising este prezent și pe Nintendo Wii, sub numele Dead Rising: Chop Till You Drop. Motorul grafic folosit este același ca și în jocul Resident Evil 4: Wii Edition.

  Pentru cei care aveți Ninteno Wii....să știți că vă așteaptă un joc de nota ZC + multă, multă...mișcare!

 7. #7 SP
  Member killlemalll3's Avatar
  Tin sa te contrazic si nu e doar parerea mea,story ul e foarte bun iar grafica e de nota 9 cel putin.Avand in vedere ca a fost printre primele titluri de 360 deci nu e chiar nou e de 10!

 8. #8 SP
  Junior Member OmuCuSapa's Avatar
  unu din jocurile mele preferate.il am de ceva mai mult timp si bineinteles ca lam terminat si lucrez la bonusuri.da save sistemu e cam ciudat si cateodata enervant ,si prea multe loadinguri. in rest e ff tare jocul si dak nu il aveti va recomand sa vil luati.

 9. #9 SP
  Senior Member muggs's Avatar
  Cred ca ce m-a enervat cel mai mult la el e pacing-ul...si faptul ca tre sa fugi tot timpul dintr-o parte in alta , e foarte usor sa pierzi multe misiuni si chiar chestii din story-ul principal.

 10. #10 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar
  Quote Originally Posted by muggs View Post
  Cred ca ce m-a enervat cel mai mult la el e pacing-ul...si faptul ca tre sa fugi tot timpul dintr-o parte in alta , e foarte usor sa pierzi multe misiuni si chiar chestii din story-ul principal.
  ...așa e jocul, mereu ești în alertă

  După ce-ai învățat ceasul (culorile) e super ușor. Poți avea după tine cel puțin șase ostateci mereu iar ei cum la arme au muniție infinită...wooo!

  Dacă cineva are nevoie de tips and stuff la jocul Dead Rising...vă stau la dispoziție. Nu l-am mai jucat de aproape...un an și câteva luni (ce să mai joc din el? 1k/1k am, revenge run cu sabia laser am făcut, costumele toate, ending-uri, 5 and 7 days survivor, etc, etc, etc, woooooooo!), dar tot îl știu pe dinafară

  Can't wait for Dead Rising 2 - 100% este ceva mega easter egg cu Frank!

 11. #11 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar
  Jocu e distractiv timp de 2-3 ore ca poti sa omori zombie in zeci de moduri diferite (inclusiv cu o mana de manechin sau cu o chitara Fender :X) da dupaia ii cam plictisitor . Daca vrei totusi sa te joci un joc cu zombie ... Try Left 4 dead

 12. #12 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Ronan1, man sper ca ma poti ajuta cu ceva sfaturi, ma omoara alargatu si uneori nu stiu cum sa fac anumite chestii precum baricadatul unei usi din mall ..

 13. #13 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar
  Quote Originally Posted by djleo666 View Post
  Ronan1, man sper ca ma poti ajuta cu ceva sfaturi, ma omoara alargatu si uneori nu stiu cum sa fac anumite chestii precum baricadatul unei usi din mall ..
  ...deci cum? Spune-mi pe PM, mai clar, și te ajut. Te omoară alergatul?

  Încearca la ce-ți spun să mai adaugi și de la tine că tactica diferă de la om la om.

 14. #14 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Asa sa spun si de la mne , am ajuns la o misiune, cam cand prind prima noapte in joc, in care din cate am inteles trebuie sa baricadez usile din 2 parti ale mall-lui si inca nu m-am prins cum se face. nu vad ce ar trebuii sa fac in misiuni si ma enerveaza la culme sistemul de salvari. Harta nu ma ajuta, cu toate ca ar trebuii sa ma lase sa aleg un punct de sosire pe harta. Stiu ca ar trebuii sa citesc niste walkthrought , dar... e mult de citit man
  Daca ma ajuti cu un sfat dau o bere cu prima ocazie cand treci prin Valcea

 15. #15 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar
  ...nu există o asemenea misiune. În Infinity/Survival Mode merge tactica dar acolo e altă mâncare de pește...și ai de jucat mult până să deblochezi acel mod.

  Alternanța day/night n-are treabă cu mersul jocului. Obiectul principal din joc este...ceasul. Odată învățat...n-ai probleme. Eu așa am învățat jocul.

  Treaba cu salvatul...nu mă interesează. Când mergi să salvezi să știi că pierzi timp prețios. Ce-i de făcut în cazul de față? Simplu...nu salvezi, da deloc.

  În joc există unele misiuni care te ajută să salvezi (alea-s excepții). Trebuie profitat la maxim de ele...că de nu, alte ocazii reale nu prea mai ai.

  Acuma serios? Cum să mori în Dead Rising? Când orice se transformă într-o armă (mai mult sau mai puțin durabilă, etc). Nu există...

  Singura greutate în joc este timpul. Trebuie să-ți calculezi timpul că altfel...se duce totul aiurea și

  Ostatecii (eu așa le zic) sunt utili. Lor să le dai arme mereu că fac o treabă bună cu ele. Sunt câteva excepții dar alea se descoperă pe aprcurs...

  Armele lor au gloanțe infinite (se numește easter egg nu bug). Folosești armele până la ultimul glonț, apoi schimbi arma cu un ostatec.

  E bine să petreci cât mai mult timp în mall și să-l înveți. Harta mall-ului e biblia jocului (o primești cu jocul 1:1).

  ...alte sfaturi? Mai am și știu o mulțime dar e aiurea să le spun acuma. Întâi invață elementele de bază și apoi vei vedea cum dintr-o dată faci tactici folosind orice din mall.

  Aici e harta, în caz că n-ai jocul origial.

  *p.s.

  Dead Rising trebuie jucat serios. Nu e ca gluma de Resident Evil 5 (care și pe Professional e caca maca). Trebuie stat, făcut level 50, adunat informații, studiat bossi, și apoi...un mega man run

  *p.s. 2

  Aici ai o hartă interactivă (doamne de exista așa ceva când l-am jucat eu) - woooooooo!

  http://mycheats.1up.com/view/faq/240...ising/xbox_360
  Attached Images Attached Images deadrising.jpg

 16. #16 SP
  Junior Member sorin72seb's Avatar
  sa-mi spuna si mie cineva cum se sal;veaza acest joc ?????
  pe ce tasta trebuie apasat???????

 17. #17 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar
  Quote Originally Posted by sorin72seb View Post
  sa-mi spuna si mie cineva cum se sal;veaza acest joc ?????
  În joc se poate salva DOAR la banca din Security Room sau la baia (pasajul secret) dintre Paradise Plaza și Wonderland Plaza (pe care-l descoper mai târziu în joc).

  Jocul e UN ADEVĂRAT survival horror. Nu se poate salva cand ai tu chef (chestia cu salvatul e opțională). Dacă mergi până-n Security Room din 10 în 10 minute nu termin jocul niciodată. Cum am mai spus...din MAXIM 4-5 salvări jocul trebuie terminat.

  Citește ce-am scris mai sus...cu timpul și restul...că-ți dai seama cum stă treaba.

  Quote Originally Posted by sorin72seb View Post
  pe ce tasta trebuie apasat???????
  haha, cum e asta.

 18. #18 SP
  Junior Member sorin72seb's Avatar
  Quote Originally Posted by sorin72seb View Post
  sa-mi spuna si mie cineva cum se sal;veaza acest joc ?????
  Pe ce tasta trebuie apasat???????
  resident evil 5 nu se poate salva??????

 19. #19 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Quote Originally Posted by sorin72seb View Post
  resident evil 5 nu se poate salva??????
  Tu observi unde postezi?

 20. #20 SP
  Junior Member sorin72seb's Avatar
  iumi poti raspunde la intrebare sau nu
  conteaza unde postez>???
  daca vrei sa raspunzi bine daca nu ,nu
  ok???

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

 1. User Review: Dead Space 2 By naz in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 4 Last Post: 10-01-2012, 18:40
 2. User Review: Red Dead Redemption By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 8 Last Post: 09-05-2011, 00:37
 3. User Review: Operation Flashpoint: Dragon Rising By al'tair in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 4 Last Post: 27-10-2009, 12:54
 4. User Review: Left 4 Dead: Crash Course (DLC) By RonanN1 in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 5 Last Post: 11-10-2009, 21:48
 5. User Review: Dead Space (PS3) By istrategie in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 15 Last Post: 22-11-2008, 18:19

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts