Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: User Review: Watch Dogs (PS3)

  1. #1 SP
    Member rascalov's Avatar

    User Review: Watch Dogs (PS3)

    La E3 2012 ne-a fost prezentat de catre cei de la Ubisoft jocul Watch Dogs. In trailerele facute publice atunci jocul arata excelent, chiar promitea multe, dar putem spune ca a livrat putine. In cei 2 ani de cand a fost anuntat, jocul a primit numeroase downgrade-uri, atat la capitolul gameplay, cat si la cel grafic. Cu toate acestea, jocul merita jucat deoarece are o idee originala si ofera cel putin 30 de ore de gaming.

    Story
    Actiunea are loc in orasul american Chicago, unde protagonistul nostru, Aiden Pearce, il cauta pe cel care i-a atacat familia. Pe parcurs jucatorul va intalni numeroase personaje. Acestea nu au o personalitate puternica, nu afli nici un amanunt despre acestea si ai senzatia ca unele dintre ele sunt puse acolo sa continue povestea. De fiecare data cand privesti un personaj, ai impresia ca acesta se zbate in zadar si nu are puterea de a te convinge. Povestea se intinde pe 5 acte, iar misiunile sunt variate: hacking, driving, shooting, stealth. Mai multe nu va spun, va las pe voi sa va bucurati de story.

    Gameplay
    Jocul are o idee originala si anume "hacking". Te folosesti de telefon ca sa vezi datele tuturor oamenilor din Chicago. Dupa cateva ore de gaming, vei observa ca aceleasi date vor aparea si la alti cetateni. Intregul oras are la baza "ctOS", un sistem care colecteaza date despre orice si oricine din oras. Desi pare interesant, din pacate nu este, aceasta actiune limitandu-se doar la apasarea unui buton si la rezolvarea unor puzzle-uri. Pe langa main story sunt o gramada de side missions cum ar fi: crimes, gang hideouts, contracts. Dezavantajele sunt: nu avem in-car view camera, nu putem folosi arma in timp ce mergem cu masina, driving-ul nu este perfect (dureaza ceva sa te acomodezi si e imposibil sa nu lovesti ceva), nu poti sa sari, anumite bug-uri sunt enervante, animatia apei (animatie mai slaba ca in acest joc nu am vazut), animatia ragdoll-ului slab dezvoltata.

    Sunet
    Sunetul din Watch Dogs este slabut. Masinile se aud toate aproape la fel, zgomotul produs de accident la fel, claxonul la fel. Muzica din joc este sub forma de playlist, nu radio. Mai bine asculti sunetul motorului si al actiunilor pe care le faci decat acele melodii (unele melodii sunt placute, dar nu toate). Dialogurile cetatenilor nu sunt foarte variate. Plimbandu-ma pe strada am auzit de cel putin 5 ori intr-o ora aceeasi fraza la diferite NPC: "I knew that the mayor was a f*****g idiot, but ...". De multe ori dialogul nu se imbina cu subtitrarea.

    Grafica
    In ciuda faptului ca jocul a aparut pe o consola de 7 ani, acesta ruleaza fluent, aparand doar cazuri de screen tearing. Experienta vizuala atinge punctul maxim cand ploua sau cand e noapte.

    Multiplayer
    Avem 3 moduri de multiplayer: Online Tailing, Online Hacking, Online Race. Fiecare dintre ele este self-explanatory. Dezavantajul este ca pe PS3 nu avem modurile Free Mode si Online Decryption, acestea fiind accesibile pe PS4.

    Concluzie
    Watch Dogs este un joc bun, merita jucat, dar are anumite probleme, care sunt majore. Sa speram ca la urmatorul titlu al celor de la Ubisoft sa nu vor mai apare atat de multe minusuri.

    Story: 8
    Gameplay: 8.5
    Sunet: 6.5
    Grafica: 7.5
    Multiplayer: 9
    Nota finala: 7.9
    Attached Images Attached Images watch-dogs.jpg felony-foot_1920x1080.jpg watch-dogs-jump-train-1920x1080.jpg watch-dogs-police-takedown-1920x1080.jpg watch-dogs-vigilante-take-down-1920x1080.jpg images.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Frumos review Bogdane.Keep it up!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: Sleeping Dogs By x2z in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 4 Last Post: 19-01-2013, 21:16

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts