Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Review: Destiny House of Wolves

  1. #1 SP
    Junior Member Andrei Gabriel's Avatar

    User Review: Destiny House of Wolves

    Destiny este un first person shooter dezvoltat de Bungie si publicat de Activision. A fost lansat in data de 9 septembrie 2014 pe PlayStation 3, Playstation 4, Xbox 360 si Xbox One. Jucatorii sunt pusi in rolul unor gardieni cababili sa exercite puteri si abilitati speciale. Ei sunt aparatori ai ultimului oras sigur de pe Pamant. Acestia infrunta extraterestrii si creaturi alea intunericului in scopul de a proteja omenirea. Cele trei clase prezente in Destiny sunt Hunter, Warlock si Titan. Speciile pe care gardienii le intalesc de-a lungul calatoriilor pe Pamant, Luna, Venus si Marte sunt Fallen, Hive, Vex si Cabal.

    House Of Wolves
    House of Wolves este cel de-al doilea DLC lansat de Bungie (19 Mai 2015) care vine cu un continut nou, centrat in jurul rasei „Fallen" pe care gardienii au datoria de a-i elimina intrucat au tradat regina. In misiunile „story" jucatorii pleaca in cautarea lui Skolas, un baron ce doreste sa adune rasa Fallen sub conducerea sa. Ghidati de Variks si colbarand cu Petra Venj, ei trec de toate dificultatile si ajung sa il captureze pe Skolas care incerca sa fure tehnologia Vex-ilor de a calatori in timp.

    Este adaugata o noua destinatie de tip „Tower-Social"; The Reef’s Vestial Outpost unde gardienii fac cunostinta cu Variks( un fallen vandal supus reginei, care se ocupa de reputatia la „House Of Judgement") Petra Venj(o subalterna a reginei ; se ocupa cu reputatia la Queen’s Wrath) si Brother Vance (Disciple of Osiris). House of Wolves aduce 6 misiuni noi in story, noi bounty-uri, arme si armuri, o noua categorie de arma „special": sidearm, strike-ul „The Shadow Thief" si harti noi de Crucible(dintre care Timekeeper exclusiva PlayStation).

    Bungie creeaza un material nou de upgrade atat pentru arme cat si pentru armuri legendare. Etheric Light aduce o armura cu light 36 la light 42, precum o arma cu attack 300/331 ajunge la 365. In cazul exoticelor, materialul principal ramane Exotic Shard-ul. De asemenea, HoW a adus armuri exotice noi, cu perk-uri foarte interesante pentru fiecare clasa.

    In PvE cel mai mare continut il constituie Prison of Elders, un mod cooperativ (3 players max) unde gardienii se lupta cu valuri de inamici cu modificatori variati, culminand cu un boss final. PoE se poate juca pe nivelele 28, 32 ,34 si 35. Reward-urile sunt acordate in concordanta cu nivelul selectat, la final deschizandu-se o camera cu un cufar. Acesta necesita „Treasure Key" pentru a fi deschis, pe care le putem obtine din bounty-urile de la Regina sau din chest-urile din patrule de pe diferite destinatii. Nivelul 35 este mai special, intrucat reprezinta o provocare din partea lui Skolas pentru cei care l-au capturat. La nivelele 34 si 35 , dupa ce bossul final este invins, exista sansa de a pica un bounty exotic, care ne conduce catre cele 3 arme noi exotice adaugate: Lord of Wolves( shotgun), Queenbreaker’s Bow (sniper-fusion rifle) si Dreg’s Promise(sidearm).

    Pvp-ul iese in evidenta prin „Trials of Osiris", un „time limited PvP event" care apare vineri la ora 20:00 si se incheie marti la 12:00 in fiecare saptamana. Aici, un fireteam de 3 membri incearca sa castige cat mai multe meciuri. In functie de victoriile obtinute, Brother Vance ne rasplateste. ToO se bazeaza pe modul Elimination , echipa cu ultimul om in picioare castigand. Playerii au abilitatea de a-si reinvia coechipierii dupa un anumit interval de timp. Pentru a participa in ToO jucatorii cumpara de la Brother Vance „Trials Passage" si la alegere, buffurile sale: Favor of Osiris, Mercy of Osiris si Boon of Osiris( se folosesc Passage Coins, care se obtin din Crucible). Daca un gardian atinge 9 victorii fara nicio infrangere (Flawless Victory) este deblocat The Lighthouse, o destinatie exclusiva pe Mercur, unde jucatorii deschid un chest plin cu reward-uri.

    Concluzionand, desi continutul de pe partea de PvE a DLC-ului, unde eram obisnuiti cu clasicul Raid, ne-a surprins prin noul mod Prison Of Elders, am avut de data aceasta parte de mai multa atentie acordata modului PvP, unde Trials Of Osiris si-a facut aparitia, avand un mare succes printre fanii componentei multiplayer a jocului, compensand astfel cu un story line mai vag dezvoltat. Personal, de-a lungul acestui update m-am concentrat foarte mult pe partea de PvP, reusind astfel in Trials cu prietenii mei sa ajungem in fiecare saptamana in Lighthouse cu fiecare caracter. ToO nu se termina fara sa ajut in fiecare saptamana un alt player sa ajunga pe Mercur.


    Story: 8
    Prison of Elders: 8
    Trials of Osiris: 9.5

    Nota finala: 8.5
    Multumesc ConsoleGames pentru suport.
    Attached Images Attached Images house_of_wolves_4.jpg house_of_wolves_3.jpg house_of_wolves_1.jpg house_of_wolves_2.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: X-Men Destiny By Marinake in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 0 Last Post: 28-05-2014, 00:48
  2. User Review: X-Men Destiny By djleo666 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 0 Last Post: 23-05-2014, 12:49
  3. Replies: 1 Last Post: 01-04-2014, 09:09
  4. User Review: Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots Review By istrategie in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 25 Last Post: 05-11-2008, 16:00

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts