Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 51 of 51

Thread: Win, win... win!

 1. #41 SP
  Member AVoF's Avatar
  clara dar nu mare, la anuntarea concursului nu a fost precizat sa fie originalitate in previewuri, atat timp cat a respectat ce se cerea ma repet, nu vad unde-i problema.sunt de acord cu tine si cu atouch dar in materie de review, unde farmecul e in parerea ta si numai a ta dar aici nu.

 2. #42 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Omule, din cate imi amintesc, un user a primit ban acum ceva timp, pentru copy paste. Este scris destul de clar in regulament sa nu copiezi...

  Regulament ConsoleGames.Ro

  15. Nu sunt permise articole care sunt pur si simplu copiate de pe alte site-uri. Va rugam sa folositi quote-ul atunci cand sunt citate de pe alte site-uri. De asemenea trebuie mentionata sursa in cazul in care stirea/articolul este exclusiv unui site sau nu exista un comunicat de presa. Acelasi lucru este valabil si in cazul articolelor traduse.

 3. #43 SP
  Senior Member SYZYGY's Avatar
  Nu inteleg cum Naz a reusit sa faca un preview care nu e copiat de pe GameSpot sau Joystiq, iar cand vine vorba de hibrid il transformati in mare victima de parca a fost fortat sa copieze ca 2 picaturi de apa, daca tot il ridici in slavi atata , cum se face ca a fost atentionat de staff? Nu mi se pare normal sa atentionezi / avertizezi un user ca a facut o greseala, iar dupa o saptamana 2 sa ii plesnesti un premiu. Uite vezi...pentru ca ai copiat 30 de previewuri si dupa ai plesnit tu alte 3 de la tine...iti dam si premiu.

 4. #44 SP
  Member Bogdan's Avatar
  E aiurea cnd aperi și nu știi ce aperi... dar mai ales cnd vorbești și efectiv nu știi ce vorbești!
  @AVoF, te expui aiurea, părerea mea.

  Felicitări tuturor!

 5. #45 SP
  Member AVoF's Avatar
  fiecare cu ce prefera, eu prefer sa citesc ceva corect facut de profesionisti, preferabil in romana, decat sa citesc ceva ce se vrea sa fie original.Daca vreau originalitate citesc o carte/ vad un film dar daca vreau sa aflu informatii despre un joc prefer ceva concret, informatii corecte.

  , daca e vreo regula in care spune sa nu se copie de pe alte siteuri e vina mea.am citit primul post al lui Monkey unde nu a precizat asa ceva si am dedus ca n-ar fi interzis.

 6. #46 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Iti recomand cu caldura sutele de bloguri in limba romana, care apar la un search rapid pe Google si nu sunt decat traduceri ieftine. Momentan suntem offtopic.

  Felicitari castigatorilor si mult succes si de acum inainte!

 7. #47 SP
  Max
  Member Max's Avatar
  Mie sincer mi se pare penibil rau de tot, sa ii oferiti un premium unuia care a copiat 1:1 preview-urile din alta parte si tot ce a facut e sa le traduca (asta parca nu era concurs de traducere din limba engleza, nu ?). Cam distruge credibilitatea site-ului si abilitatea administratorilor de a judeca..

  Oricum, nu ma mai mira nimic, pe nepotisme se merge oriunde in tara asta, si asta probabil nu e un loc in care lipsesc. "Hai Georgele, copiaza si tu niste review-uri sa iei si tu joace gratis"

  Anyway, felicitari celor care chiar au depus un efort si au demonstrat ca au talent la scris, nu la copiat de pe alte site-uri

 8. #48 SP
  Senior Member nops66's Avatar
  Quote Originally Posted by Max View Post

  Oricum, nu ma mai mira nimic, pe nepotisme se merge oriunde in tara asta, si asta probabil nu e un loc in care lipsesc. "Hai Georgele, copiaza si tu niste review-uri sa iei si tu joace gratis"
  Hai totusi sa nu facem acuzatii in baza unor presupuneri.

 9. #49 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Guys, sa lamuresc eu lucrurile. S-a discutat in echipa CG despre traducerile pe care le-a facut hibrid13 la inceput (in Ianuarie de exp.). S-a decis in unanimitate sa i se mai dea o sansa... cu conditia sa foloseasca propriile sale cuvinte. Ceea ce a si facut dealtfel in Februarie (altfel ar fi fost deja banned). Noi premiile le acordam pentru perioada 1.02.2011 - 28.02.2011, nu pentru o alta perioada. Iar cand acordam un premiu, o facem fara sa fim subiectivi, fara sa ne gandim la "trecutul" unui user. La urma urmei, in asta consta o noua sansa, nu? hibrid13 a avut o noua sansa si a folosit-o asa cum am sperat si noi. Nu pot decat sa-l felicit pt. asta. Spre deosebire de altii care n-au scris in viata lor ceva pentru comunitatea CG si totusi arunca primii cu piatra. Mai ales avand in vedere tara in care traim, pentru care press release-urile sunt aproape egale cu zero...

  Inca odata, felicitari castigatorilor participanti la concursurile din perioada 01.02.2011 - 28.02.2011! Sincer va spun cel mai greu au fost de ales castigatorii in aria de News (unde s-a muncit la greu) si la concursul Funny... unde castigatorul a luat premiul la diferenta de un punct

 10. #50 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar
  e adevarat ca hibrid13 a gresit (fiind un user nou), a fost iertat si a primit o a doua sansa. vad ca toata lumea isi aminteste de lucrurile mai putin bune, dar sa nu uitam ca hibrid13 a scris cateva articole extraordinare unde a depus multa munca, insa bineinteles de ce sa apreciem un user, pe buna dreptate, cand putem sa aruncam cu noroi in el si sa creem un scandal. daca aveti timp cititi de exemplu acest mic articol Ce va insemna anul 2011 pentru consolisti?

  PS: cu totii uitati un lucru important, nu ne obliga nimeni sa scriem stiri/articole/reviewuri, le facem din placere si pentru ca vrem sa informam lumea. suntem constienti ca in afara de cateva thanks-uri nu primim nimic pe munca noastra, insa ocazional CG.ro ne rasplateste cu cateva jocuri, asta nu inseamna ca de fiecare data cand se organizeaza un concurs trebuie sa castigam cu totii. avand in vedere ca hibrid13 este un user foarte nou, el merita din plin acest premiu pentru stirile/articolele pe care le-a scris de cand sa inregistrat pe forum.

 11. #51 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Au ajuns jocurile la toti castigatorii?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

 1. Problema instalare Win 8.1 By naz in forum Hardware
  Replies: 4 Last Post: 03-05-2015, 00:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts