Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: E3 2014: The Preview

  1. #1 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

    E3 2014: The Preview

    Aproape a venit momentul pe care toti gamerii il asteapta, Electronic Entertainment Expo. Evenimentul va incepe luni, pe 9 iunie (10 iunie pentru public) si are loc, la fel ca pana acum, in Los Angeles. Anul trecut am avut parte de unul dintre cele mai mari E3-ul de pana acum, datorita faptului ca atat Sony, cat si Microsoft si-au prezentat noile console. De data aceasta jocurile vor fi pe primul plan, toti producatorii urmeaza sa-si prezinte jocurile pentru noua generatie de console. Stiu ca sunteti nerabdatori, dar inainte de asta sa vedem la ce putem sa ne asteptam pentru E3-ul de anul acesta.

    Microsoft
    Conferinta lor va avea loc luni, 9 iunie la ora 19:30 (ora Romaniei). Anul trecut au avut o conferinta controversata, fanii nefiind multumiti de alegerile facute de ei pentru noua consola, Xbox One, dar de atunci au reusit sa-si repare din greseli si au scapat de feature-urile nedorite, luna trecuta anuntand chiar ca Xbox One-ul va fi vandut fara Kinect, la pretul de $399. Anul acesta speram sa nu mai vorbeasca atat de mult despre filme, TV, fantasy football si sa ne uimeasca cu jocurile.

    Probabil cel mai mare joc al celor de la Microsoft de anul acesta este Halo 5: Guardians, urmatorul joc din seria Halo. Acesta este produs de 343 Industries, la fel ca Halo 4 si, din pacate, nu stim prea multe despre el pana acum. Producatorii spun ca jocul este un pas inainte de la ce a oferit seria pana acum si vor folosi cat mai mult din puterea Xbox One-ului. Jocul se va lansa in 2015.



    Un alt joc foarte asteptat este Sunset Overdrive, al celor de la Insomniac Games, un third-person shooter open world cu un art-style foarte interesant. Jocul arata foarte bine si abia astept sa vad mai mult din el. De asemenea sper sa vedem mai mult din Quantum Break, care promite foarte mult, dar nu am vazut prea mult din el pana acum. Pentru ca trebuie sa avem si un joc de racing, avem pregatit Forza Horizon 2, succesorul celui de acum 2 ani, si poate cel mai asteptat joc de racing de anul acesta.







    Pe langa acestea, cu siguranta ne vor prezenta cateva jocuri neanuntate. Exista zvonuri ca exista un nou joc Gears of War produs de Black Tusk Studios, dar si un VR headset produs de Microsoft, asemanator cu Oculus Rift si Project Morpheus de la Sony.

    Sony
    Conferinta Sony va avea loc marti, 10 iunie la ora 4:00. In 2013 Sony au fost in centrul atentiei la E3, cucerind pe toata lumea cu noua consola Playstation 4. Si-au tinut majoritatea promisiunilor de la E3 si in momentul acesta PS4 a vandut cu cateva milioane de unitati mai mult decat Xbox One. Anul acesta, pe langa jocurile first-party care ne vor arata ce poate face consola PS4, cei de la Sony ne vor prezenta mai pe larg serviciul de clould-gaming Playstation Now, dar si noi detalii despre headset-ul VR, Project Morpheus.



    Cel mai asteptat joc al studio-urilor Sony de anul acesta este noul joc Uncharted, pentru care pana acum am primit doar un teaser, dar nu trebuie sa uitam de TPS-ul celor de la Ready at Daws, The Order: 1886, care anul trecut ne-a uimit cu un trailer extraordinar. La capitolul racing games, Sony ne va prezenta Driveclub, care trebuia sa se lanseze in tomana anului trecut, dar a fost amanat, iar data de lansare curenta este 7 octombrie 2014.





    In rest avem parte mai mult de zvonuri, cum ar fi Project Beast, care se spune ca va fi un sequel pentru Demon’s Souls exclusiv PS4, un nou joc de la Quantic Dream, care cu siguranta se afla in productie, dar si noi jocuri de la Sony Santa Monica, Guerilla Games si Polyphony Digital (un nou Gran Turismo). De asemenea putem spera la noi informatii despreThe Last Guardian si Agent, al celor de la Rockstar Games. Creatorii lui Little Big Planet, Media Molecule, se pare ca nu vor fi prezenti la E3.

    Ramane de vazut cate dintre zvonuri sunt adevarate, dar sunt sigur ca nu vom fi dezamagiti, studio-urile Sony fiind mereu in centrul atentiei.



    Nintendo
    La fel ca anul trecut, Nintendo nu va avea o conferinta de presa, ci va tine un “Digital Event” care va fi transmis live, pe 10 iunie, la ora 19:00. Dupa vanzarile destul de slabe ale consolei Wii U, Nintendo va incerca sa-si repare greselile si sa ne ofere jocuri pentru care va merita cumparata consola.

    Jocul asteptat cel mai mult de catre fani este un nou Legend of Zelda, care se zvoneste ca va fi anuntat pentru consola Wii U, acesta ar putea fi un pas important pentru Nintendo. Unul dintre jocurile despre care deja avem informatii este Super Smash Bros. Wii U, in jurul caruia se organizeaza si un campionat in cadrul E3. X (sper sa-i schimbe titlul), al celor de la Monolith Soft (Xenoblade Chronicles), si Bayonetta 2 sunt alte doua jocuri foarte anticipate, exclusive pentru consola celor de la Nintendo.

    Pentru consola 3DS vom avea noul Super Smash Bros., dar si noile jocuri Pokemon, Omega Ruby si Alpha Saphire, remake-uri ale jocurilor de GBA, Ruby si Saphire. In rest nu avem foarte multe informatii despre consola portabila.





    Third party
    La conferinta EA Games (9 iunie, 22:00), putem sa ne asteptam la noi trailere si informatii pentru jocuri ca Mirror’s Edge 2 si Star Wars: Battlefront, ambele produse de DICE si pentru care anul trecut am vazut doar scurte teasere, Dragon Age: Inquisition si noul joc Battlefield, Battlefield: Hardline, care conform leak-ului care a avut loc in ultimele zile, ne duce de la luptele militare la lupte impotriva crimei, pe teritoriul Americii. In rest putem sa ne asteptam la foarte multe jocuri sportive.









    La fel ca anii trecuti, speram ca Ubisoft (10 iunie, 1:00) sa ne uimesca cu anunturi de IP-uri noi. Printre jocurile pe care le cunoastem deja se numara Assassin’s Creed: Unity, noul joc din seria AC, care ne va duce in timpul Revolutiei Franceze, Assassin’s Creed: Comet, un joc pentru consolele last-gen despre care nu avem informatii, Far Cry 4, care va urma reteta lui Far Cry 3, dar de data aceasta vom vizita muntii Himalaya, The Crew, racing game-ul open world de la Ubisoft si The Division, un MMO open world cu foarte mult potential.





    Printre restul companiilor ii avem pe cei de la Activision, care ne vor prezenta urmatorul joc din seria Call of Duty: Advance Warfare, dar si shooter-ul celor de la Bungie, Destiny. Konami ne-au pregatit o prezentare a mult asteptatului Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, care este unul dintre cele mai anticipate jocuri din ultimii ani. La Square Enix ne putem astepta la informatii noi despre mult asteptatul Final Fantasy XV, dar si Kingdom Hearts 3. The Witcher 3: Wild Hunt este probabil cel mai mare RPG al anului si fanii abia asteapta sa afle mai multe, iar Batman: Arkham Knight va fi cu siguranta unul dintre motivele pentru a cumpara o consola next-gen.









    Unele zvonuri spun ca vom vedea un sequel pentru jocul Dishonored, un nou joc Mass Effect si Resident Evil, Ryse 2, dar si deja legendarul Half Life 3. As spune ceva si de Rockstar Games, dar ei sunt cunoscuti ca nu prezinta nimic la evenimente gen E3.

    Cam atat stim pana acum despre E3-ul de anul acesta, sper ca nu am omis nimic important, in 2 zile vom vedea cu ochii nostri ce ne-au pregatit marile companii de gaming, dar de un lucru putem fi siguri, noi, gamerii, vom avea de castigat. Pentru mai multe informatii aveti threadul dedicat http://www.consolegames.ro/forum/f60...841-e3-2014-a/.
    Attached Images Attached Images e3_2014_consolegames_ro_2.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Foarte buna prezentarea paunstefan! Sa nu uitam insa de Dying Light, Deep Down, Mortal Kombat X, Dance Central 4, Disgaea 4, Elite: Dangerous, Evolve, Fable Legends, Fifa 15, Lords of the Fallen, Metro: Redux, Monster Hunter 4 Ultimate, Persona 5, Kill Strain sau Ultra Street Fighter IV.

    God of War 4, GTA V next gen, Tekken 7 ar fi interesant daca ar fi prezentate la E3-ul din anul acesta. Well, vom trai si vom vedea




















  3. #3 SP
    Junior Member catamaryo's Avatar
    Am si eu o intrebare.De portabile(PS Vita)se mai stie ceva.Se zvoneste ceva lansari si pentru aceasta consola?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. E3 2015: The Preview By paunstefan in forum Hot Story
    Replies: 1 Last Post: 14-06-2015, 09:40
  2. Replies: 6 Last Post: 02-01-2015, 11:48
  3. Replies: 0 Last Post: 10-06-2014, 07:09
  4. Replies: 0 Last Post: 06-06-2014, 01:01
  5. User Preview: The Last Guy By Bobby in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 2 Last Post: 01-08-2008, 18:17

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts