Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: E3 2015: The Preview

 1. #1 SP
  Senior Member paunstefan's Avatar

  E3 2015: The Preview

  Saptamana viitoare, in perioada 15-18 iunie, va avea loc sub soarele arzator al Los Angeles-ului cel mai mare eveniment din lumea gaming-ului, Electronic Entertainment Expo (E3). Anul acesta, companiile care vor tine conferinte de presa sunt mai numeroase decat in trecut, alaturandu-se Bethesda, Square Enix si AMD va tine o conferinta pentru gaming-ul pe PC, in rest avem parte de cei cu care ne-am obisnuit, Microsoft, Sony, Nintendo, Electronic Arts, Ubisoft. Sa vedem ce ne vor pregati marii producatori:

  Bethesda (15 iunie, ora 4:30)
  2015 este primul an in care Bethesda tin o conferinta de presa in cadtrul E3. Datorita acestui lucru anticipam ca ne vor prezenta cateva titluri momentan neanuntate, se zvoneste de ceva timp existenta lui Dishonored 2, cat si gameplay din jocurile pe care le cunoastem deja, adica noul joc din seria DOOM si proaspat anuntatul Fallout 4.


  Microsoft (15 iunie, ora 19:30)
  Dupa cativa ani in care compania nu a dus-o prea bine pe scena gaming-ului, ma astept ca anul acesta Microsoft sa faca tot posibilul pentru a se ridica in top. Pentru conferinta, Microsoft ne pregatesc o lista impresionanta de jocuri, printre care putem numara: Forza Motorsport 6, Halo 5: Guardians, Crackdown 3, Rise of the Tomb Raider, nou joc Gears of War si cu siguranta alte titluri neanuntate. Pe langa jocuri, cu siguranta vom afla mai multe detalii despre HoloLens, raspunsul celor de la Microsoft la gadget-uri ca Oculus Rift.  Electronic Arts (15 iunie, ora 23:00)
  Electronic Arts ne vor prezenta un numar de titluri pe care le asteptam de mult timp, incluzand: noul joc din seria Mass Effect, succesorul lui Mirror’s Edge, numit Catalyst, Star Wars: Battlefront si noul Need for Speed. De asemenea e foarte probabil sa anunte un nou Battlefield. Oh… era sa uit de sports, da, vor avea cu siguranta FIFA, NHL, Madden, pentru cei interesati de asa ceva.  Ubisoft (16 iunie, ora 1:00)
  Pentru conferinta Ubisoft avem confirmat faptul ca vom vedea noul Assassin’s Creed: Syndicate, mult asteptatul The Division si Rainbow Six: Siege. Dar ca si in anii trecuti, titluri noi isi vor face aparitia. Ma astept sa aflam despre un nou Watch Dogs, Splinter Cell sau Ghost Recon. La fel ca anii trecuti, conferinta va fi prezentata de Aisha Tayler .  Sony (16 iunie, ora 4:30)

  Daca Microsoft va incerca tot posibilul sa se ridice in top, misiunea Sony va fi sa isi pastreze pozitia. Consola PS4 a vandut deja peste 23 de milioane de unitati, asa ca Sony va incerca sa isi multumeasca numerosii clienti. Titlurile pe care le asteptam pe scena sunt: Uncharted 4: A Thief’s End, Uncharted: The Nathan Drake Collection, noul Ratchet and Clank, noul joc al celor de la Guerilla Games, Gran Turismo 7, un nou God of War si….(we can keep dreaming).. The Last Guardian. Un alt subiect foarte interesant va fi soarta consolei PS Vita, care nu a avut succesul asteptat. Ma astept si la o data de lansare pentru Project Morpheus, impreuna cu cateva titluri pentru acesta.  Nintendo (16 iunie, ora 19:00)
  Nintendo va tine si anul acesta un Digital Event (in locul unei conferinte de mari dimensiuni). Line-up-ul cunoscut cuprinde jocuri asteptate de toti fanii Nintendo: Legend of Zelda Wii U, Star Fox Wii U, Xenoblade Chronicles X, Yoshi’s Wooly World si Mario Maker. Dar putem sa speram si la un nou joc Mario, un nou joc Pokemon si poate chiar informatii despre urmatoarea consola Nintendo. De asemenea, dupa o pauza de 25 de ani, Nintendo World Championship se intoarce, cu titluri ca Splatoon si Super Smash Bros.


  Square Enix (16 iunie, ora 20:00)
  Conferinta Square Enix probabil nu va fi atat de impresionanata ca celelalte, dar jocurile lor sunt foarte promitatoare. In line-up-ul de anul acesta avem: Final Fantasy XV, Deus Ex: Mankind Divided, Kingdom Hearts 3 si ne-au promis ca vor anunta 6 titluri noi. Ramane de vazut care vor fi acestea si cu putin noroc nu vor fi jocuri de Android/iOS.
  Acestea vor fi conferintele “greilor”, dar nu se termina E3-ul aici. Mult asteptatul Metal Gear Solid V: The Phantom Pain isi va face aparitia cu un trailer de 6 minute, Activision va veni sa ne prezinte Call of Duty: Black Ops 3 si sunt nerabdator sa vad cu ce minunatii mai vin developerii indie. Speram la un show cat mai frumos si sa vedem jocurile pe care le-am asteptat de mult timp. Let the games begin !
  Attached Images Attached Images e32015.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member raduadelin's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Magic 2015: Duels of the Planeswalkers By Dant3 in forum Console Club
  Replies: 1 Last Post: 16-07-2014, 15:59
 2. The Division intarzie pana in 2015 By MonkY in forum Console News
  Replies: 18 Last Post: 22-06-2014, 08:18
 3. E3 2014: The Preview By paunstefan in forum Hot Story
  Replies: 2 Last Post: 07-06-2014, 19:42
 4. The New Xbox Experience Preview program By Bobby in forum Console News
  Replies: 5 Last Post: 27-10-2008, 17:01
 5. User Preview: The Last Guy By Bobby in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 2 Last Post: 01-08-2008, 18:17

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts