Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 48

Thread: 10.000

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    10.000

    Un titlu nebun, dupa cativa ani nebuni... nu-i asa? Probabil ca veteranii intuiesc imediat despre ce este vorba... probabil ca altii se gandesc ca la atat a ajuns contul lui MonkY... in timp ce restul se gandesc ca atatea jocuri si-ar dori sa detina. Well, va opresc din visele preaminunate (in care as dori sa ma afund la ora aceasta), si va spun ca 10.000 este numarul de utilizatori pe care l-a atins ConsoleGames.ro. Un site mic, cu suflet mare... Stiu ca nu prea ne pasa noua de numere, dar nu puteam ignora acest pas. Mai ales avand in vedere faptul ca noi ne-am facut 0 (ZERO) reclama... Recunosc, doar pe micutul meu blog acum cativa ani am anuntat ca ma voi muta pe CG... dar, nu a fost cu scop "comercial"

    To be honest, am depasit de ceva vreme 11.000 de useri... insa peste 1.000 au fost aruncati in focurile Gheenei (a se citi baning pool). 10% in Infern nu e rau (ar spune Sam & Dean, nu ? ). Well, important e ca am reusit sa tinem totul pe linia pe care ne-am dorit-o (sper eu). Daca n-ar fi fost nebunia asta de criza, poate ca ajungeam mult mai departe...

    Anyway, vorba lunga - saracia omului. Eu nu vroiam decat sa va multumesc si sa va doresc "sedere" placuta pe CG ! Si pregatiti-va pentru ca in curand va pregatim o serie noua de concursuri si o groaza de premii (atat cat putem si noi) !

    Sper ca totodata sa va placa si ultimele modificari de pe forum... pentru care tin sa multumesc lui GreyhounD si Graft ! In curand trebuie sa vina si noul header... new smilies added... Numai bine pentru un forum care a ajuns la useri, nu ?

    Respect & Game On !
    Attached Images Attached Images 10000.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    10 000 de gloante
    10 000 de idei
    10 000 de oameni
    Ce au gaming-ul in ei !

    La mai multi(e) !

  3. #3 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Cu placere,Monky .La mai multi useri

  4. #4 SP
    Banned Venom's Avatar
    Felicitari! Dar hai s-o spunem si pe asta: cam 60% din membrii au intre 0 si 2 posturi. Daca si pe astia ii considerati membrii (cum zice @Clopotarul)...! Ma rog...!

  5. #5 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Felicitari! Dar hai s-o spunem si pe asta: cam 60% din membrii au intre 0 si 2 posturi. Daca si pe astia ii considerati membrii (cum zice @Clopotarul)...! Ma rog...!
    Acei 60 % citesc forumul, nu toti vor sa se implice, ci doar sa citeasca si alte pareri despre jocuri / sa citeasca stiri etc. Userii care aveau 0% activitate si la citit si la postat au fost stersi Felicitari CG

  6. #6 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Fiind aici din prima zi, sincer nu ma asteptam sa se ajunga sincer la asa un numar mare, dar sunt foarte fericit ca s-a ajuns aici. Congrats MonkY si tuturor celor care au pus bazele site-ului (Donely, Darky, Mo), dar si echipei de moderatori permanent vigilenta (Bursu' Marmaduke si Bodo) .

  7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Indeed.. ultima oara am sters peste 600 de useri. Venom, nu stiu daca ai observat, dar noi avem de multe ori pe site si de 1000 de ori mai multi guest users decat registered ones. Daca tineam mortis sa avem un numar imens de useri "de forma", puteam sa punem vizualizare poze, attachmenturi, news, etc... doar daca te inregistrezi. Si ce farmec mai avea daca acum aveam 100.000 de useri din care 90% nu intelegeau o iota din limba romana ? Ori site-ul asta e dedicat comunitatii de consolisti/gameri romani... nu alergam dupa cifre "fantoma".

    P.S. Crezi ca mi-ar fi fost greu sa generez cateva zeci de mii de useri ? Am preferat sa facem totul cinstit, de la a la z, sa vedem forumul urcand pe propriile forte, fara reclame, banner exchange si alte nebunii. De aceea nu aveti bannere care sa va sara in fata la fiecare post/thread... nu avem bots care sa va mai povesteasca despre nu stiu ce masina noua de spalat... clickuri obligatorii sau mai stiu eu ce. Pana si headerul, submenus si alte alea au fost micsorate tocmai pentru a putea vizualiza cat mai multe infos "on screen". Eu zic ca e foarte ok... mai mult... poate alta data

    Cat despre design... oricum se va schimba odata cu trecerea la vBulletin 4.x, care probabil se va intampla pe la sfarsitul lui 2010/inceputul lui 2011... So, enjoy this one while it lasts

  8. #8 SP
    Banned Venom's Avatar

    Nici prin cap nu mi-a trecut ca ai fi generat vreodata useri.
    Cred ca nici n-ar fi bine sa fie 10000 de membri activi. Iti dai seama ce-ar iesi pe aici?! lol

  9. #9 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    ... dar si echipei de moderatori permanent vigilenta (Bursu' si Bodo) .
    Bursu nu este GreyhounD... Pe el il poti alinta Marmaduke.

  10. #10 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Felicitari consolegames.ro pentru cresterea foarte rapida. Si felicitari MonkY pentru ca ai reusit sa "cresti" o asemenea comunitate. Sa speram ca intr-un an mai adaugam un zero si toti utilizatorii inregistrati sa fie activi ! La mai mare !

  11. #11 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Inca un 0 ? Hmm , that will mean CHAOS ! Congrats everyone for making consolegames.ro a nice place to hang out .

  12. #12 SP
    Junior Member pocpoc350's Avatar
    Felicitari CG team pt. treaba asta minunata care o faceti !
    La mai mare!

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Site-ul asta are un mare bug... nu pot sa-mi dau Thanks singur

  14. #14 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Site-ul asta are un mare bug... nu pot sa-mi dau Thanks singur
    Congrats MonkY ! La mai multi , sper sa fie cea mai mare comunitate de gameri infocati !!!

  15. #15 SP
    Member esop's Avatar
    Felicitari!! este un forum reusit. am ajuns sa intru zilnic aici.

  16. #16 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    la fel si eu.

  17. #17 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Dupa primul post, n-am mai putut lasa forumul in pace . Felicitari, 10 000 de consolisti in Romania ( raportat la conditii de trai ) e un numar destul de frumos ( se poate si mai bine ).

  18. #18 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    CONSOLEGAMES.RO - my favourite online place ever!

  19. #19 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Felicitari consolegames.ro :X . Site-ul si forumul meu preferat pe care nu pot sa nu intru cel putin de 5-6 ori pe zi sa vad ce a mai scris X , ce stire sa mai postat sau ce jocuri s-au mai bagat . Sunt mandru ca fac parte din aceasta comunitate minunata unde am intalnit zeci de oameni foarte prietenosi cu care impartasesc aceeasi pasiune : jocurile (si nu numai ) .

    Sa speram ca micutul nostru site va deveni din ce in ce mai popular si ca vom avea tot mai multi membrii din jurul lumii . Felicitari CG , felicitari MonkY si celoralti moderatori si felicitari fiecarui membru CG in parte ! Ne vedem la 100 000 de useri (si nu numai ).

  20. #20 SP
    buf
    Junior Member buf's Avatar
    Felicitari consolegames.ro si oamenilor care au pornit proiectul si celor care il mentin.Acest site face viata mai colorata,mai palcuta. Game on!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 23-11-2010, 15:29
  2. Replies: 0 Last Post: 07-07-2010, 12:59
  3. Nintendo DS: peste 10.000.000 de unitati in UK By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 11-12-2009, 16:35
  4. Replies: 4 Last Post: 17-11-2008, 20:48

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts