Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 38 of 38

Thread: A Way Out

  1. #21 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Pare un joc bun pe care l-am asteptat cu interes, dar din pacate pe mine m-au inchis pe dinafara cu optiunea de mandatory co-op... in perioada asta a vietii mele eu nu am timp sa fiu in sync cu nimeni online si nici nu mi-e comfortabil sa vorbesc in casca... mai sunt si oameni care datorita unui program extrem de incarcat mai joaca noaptea cand apuca si se bucura de un joc in casti in liniste in timp ce alte persoane dorm in jur.


    Fie el si extrem de prost implementat, un AI coop era ok sa fie in joc dar banuiesc ca nu vor bani de la toata lumea, isi permit luxul de a isi selecta clientela.

  2. #22 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Nu ai cum sa il joci singur. Dar trebuia sa stii toate astea daca il asteptai cu interes. Pe cat de frustrant e sa te uiti la meniu fara sa il poti juca pe atat de FUN e sa il joci cu cineva in coop.

    Ce probleme ai cu casca si mic? Is curios. Daca treci peste aceasta problema eu sunt dispus sa jucam cap coada tot jocul, indiferent de ora. Poate asa iti aduci aminte ca e mai fun sa joci cu o persoana reala decat cu un AI.

    Cateva trofee le-am luat singur, cu doua controllere dar sunt altele unde ai nevoie de doi oameni.

    Jocul merita, n-as renunta asa de usor la el.

  3. #23 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by 495 View Post
    Nu ai cum sa il joci singur.
    Ce probleme ai cu casca si mic? Is curios. .
    Aveam cum sa il joc daca decideau sa nu imi taie ecranul in 2 pentru ca asa considera ei ca este mai fun pentru mine.
    Vrei online co-op super ai optiunea, vrei split-screen super ai optiunea, esti un antisocial depresiv si homofob sau pur si simplu muncesti ca un caine pana seara si ai timp sa te joci noaptea inainte sa lesini dupa o zi grea go for it da-ne banii.

    Multumesc pt invitatie dar nu se poate cu casca momentan, nu avem casa mare si la ora la care am eu timp sa joc in jurul meu dorm oameni si nu pot vorbi, dar banuiesc ca astia care nu avem camera dedicata pt gaming nu avem voie sa jucam A Way Out asa ca le urez success.

    Asta nu inseamna ca nu-mi place jocul, m-am uitat la filmuletul tau si mi-as fi dorit sa ma pot bucura si eu de aceeasi experienta dar din pacate nu ma calific cerintelor lor ca nu am bani de 3 camere.


    LE: Scuze ca o dau putin in off topic dar se potriveste situatiei cu way out. Asta ma ingrijoreaza cel mai tare ca vad tendinta asta infioratoare de a limita spre a marginaliza total oamenii care, dintr-un motiv sau altul, prefera sau pot sa joace doar Single Player sau matchmaking cu randoms.
    Vad ca trendul asta de always online o ia putin razna.
    Deja A way out m-a scos pe bara, Sea of Thieves imi este interzis si ala ca am inteles ca daca nu ai echipa te scufunda aia si te troleaza, ca sa ma bucur de tot ce a fost minunat in Destiny 2 a trebuit sa fentez de multe ori o paralizie cerebrala cu mizeria aia de LFG si tot asa.
    Nu e ok, ar trebui ca toate aceste features de always online sa fie acolo bineinteles, dar sa dea ocazia si jucatorului ocazional, care nu are timp sa fie always in sync cu altii sa se bucure de contentul lor, cumva. Am fost o gasca misto, dar unii care suntem trecuti de 30-35 de ani nu mai putem ca in facultate sau in early 20s sa facem sesiuni de gaming programate, mai au oamenii copii, job-uri solicitante responsabilitati... lasa-ne frate si pe noi sa ne bucuram macar de firimituri.
    Fie si cu un matchmaking mizerabil, aia e, imi asum o experienta mai nasoala, dar lasa-ma frate sa iti dau banii. Asa cum a fost nenorocirea aia de System Link sau Local Play pe care nu o mai folosea nimeni de 15 ani, dar era acolo. Lua omul consolele la tara si tragea un cablu intre ele aia e se adapta conditiilor.
    Tare mi-e ca ma vor scoate pe bara si cu Anthem...

  4. #24 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Esti masochist, sau ce? Daca vrei sa joci singleplayers joaca singleplayers, sunt sute de jocuri bune. Inca sunt putine care se axeaza pe multiplayer, din fericire, ca si eu prefer singur.

  5. #25 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sea of Thieves e foarte ok si single, nu te mai lua dupa toti, eu 90% din timp asa il joc.

  6. #26 SP
    Senior Member nina's Avatar
    joci azi cu cineva 1 ora,maine dai invite la altul si joci de unde ai lasat balta si tot asa
    am jucat cu unul de la mijlocul povestii,apoi am inceput de la 0 cu altul si am jucat pana am ajuns la mijlocul povestii,a iesit ala,a 2 a zi am gasit greu pe cineva sa joc dupa 4 ore de poveste dar am gasit si am terminat povestea

  7. #27 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar

    A Way Out

    Absolut excelentă experiența, iar povestea e una de nota 10.

  8. #28 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Il ridicati foarte mult in slavi dar eu nu sunt chiar atat de impresionat pana acum. Cred ca am ~3h de joc si are un max 6-7 din partea mea.

    Aduce foarte mult cu Fahrenheit dar este mega limitat, prea cinematic (in mare parte din timp te uiti la ecran ca la film) si este destul de "outdated" dpdv tehnic (control si animatii).

    Grafic este ok, nici nu exceleaza, nici nu deranjeaza, desi are momente cand arata bine in locurile in care trebuie sa te uiti + iluminarea.

    Povestea este foarte ok pana acum si astept cu interes sa-l continui, dar e cam singurul lucru care ma face sa nu trec la urmatorul joc.

    Iar faptul ca nu-l poti juca decat in 2, este atat un minus cat si un plus.

  9. #29 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Eu mai las cateva zile sa imi treaca de la acel final incredibil si abia astept sa reincep jocul, de data asta alegand sa joc cu Leo si toate celelalte decizii din joc.

  10. #30 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am terminat jocul cu Vincent in urma cu aproape 2 saptamani si mi-a lasat un gust...amar. Fara sa dau spoilere, are niste momente bune in poveste, dar jocul e tras in jos serios de niste mecanici idioate (gen partea de shooting care e absolut penibila si prost realizata).

    Povestea este reusita si m-a dus prea mult cu gandul la Fahrenheit (un lucru bun din perspectiva mea) desi chiar si el a fost mai interactiv chiar si in "cinematics-uri", unde aici doar te uiti la ecran. Erau bune niste quick time events pentru interactivitate.

    Dar cred ca ma asteaptam la mai mult din partea lui. Un 7.5 din partea mea si poate o sa-i dau o sansa si cu Leo daca raman fara alte jocuri.

  11. #31 SP
    495
    Member 495's Avatar
    De gustibus.

    L-am terminat deja de trei ori, o data cu fiecare caracter online si inca o data couch coop, Cand sunteti amandoi in aceeasi camera parca nu e acelasi feeling, audio nu isi face dim/boost pt partea ta si se aude la fel, fata de online cand practic tu joci alt joc fata de coop partner.

    A fost o expierenta per total super faina, ceva nou pt mine si nu regret banii dati.

  12. #32 SP
    Member paulone's Avatar
    Stie cineva daca jocul A Way Out se poate juca si single sau doar la 2?

  13. #33 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Doar la 2. In online sau couch co-op.

  14. #34 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Am luat jocul acum 2 zile. Cine vrea sa il joace cu mine sa imi dea un pm.

  15. #35 SP
    Member parazitu86's Avatar
    E la oferta pe store si ma bate gandul sa il achizitionez,. Se gasesc jucatori online sau ma uit la el ca prostul ca nu am cu cine sa il joc( din cate stiu nu se poate juca singur, doar split-screen sau online ) ?

  16. #36 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    @Parazitu86
    Daca vrei, il putem juca impreuna. Il am dar nu l-am jucat.

  17. #37 SP
    Member paulone's Avatar

    Nu pot juca A Way Out cu un prieten

    Imi poate spune si mie cineva pas cu pas cum pot juca online cu un prieten jocul A Way Out? Ambii avem jocul cumparat, ambii avem PS Plus, eu am PS4 Pro el are PS4 slim. Am incercat ore in sir tot ce se putea si nu putem porni jocul. Din acest motiv doar un gamer priceput sa-mi spuna si mie PAS cu PAS ce trebuie facut...
    Multumesc anticipat.

  18. #38 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    Imi poate spune si mie cineva pas cu pas cum pot juca online cu un prieten jocul A Way Out? Ambii avem jocul cumparat, ambii avem PS Plus, eu am PS4 Pro el are PS4 slim. Am incercat ore in sir tot ce se putea si nu putem porni jocul. Din acest motiv doar un gamer priceput sa-mi spuna si mie PAS cu PAS ce trebuie facut...
    Multumesc anticipat.
    Poate aveți conturi de PS în zone diferite. Unul în State și altul în EU.

    Verifică pe google întâi dc mai merge oferta de a juca cu un amic.

    Sent from my KB2005 using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 07-03-2013, 10:17
  2. Replies: 0 Last Post: 07-09-2012, 08:05
  3. Fallout 3 Strike's way By Strike105X in forum Jocuri PC
    Replies: 8 Last Post: 24-01-2011, 16:13
  4. Way of the Samurai 4 - exclusiv PS3 By erik95 in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 29-10-2010, 12:00
  5. Replies: 0 Last Post: 26-11-2008, 10:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts