Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 87 of 87

Thread: Skull and Bones

  1. #81 SP
    Member omega's Avatar
    Tu ai actiuni la Ubisoft ? Esti platit sa le faci lobby ? Este cel putin al 3 lea joc facut de ubisoft unde ne certi ca nu ne place. Iar jocul asta are 3,5 pe metacritic si tot insisti... Ubisoft a facut vrodata un joc prost dupa aprecierile tale?

  2. #82 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Buna asta. Mi-as dori, sincer sa fiu platit pentru asa ceva

    Ideea e ca eu apreciez jocurile lor, la fel cum apreciez jocurile altor companii sau nu-mi plac jocuri mega apreciate (vezi Elden Ring), iar asta este in regula.

    Dar sunt de acord sa existe o normalitate, o oarecare egalitate.

    Nu-ti place jocul? Genul? Producatorul? Fair enough. Da-i skip.
    Vrei totusi sa-l incerci? Fa-o cu mintea deschisa - vezi situatia cu Avatar despre care toata lumea zicea ca este Far Cry reskin, iar toate reviews au fost bazate pe asta - cand jocul este efectiv in partea complet opusa, dar nu-ti dai seama daca te bagi ca rambo intr-o baza si mori - zici ca e jocu prost, nu abordarea ta.

    Mie chiar imi place sa incerc jocuri, fie ca sunt sau nu genul meu. Dar cumva sunt cu mintea deschisa si iau fiecare joc ca pe ce este.
    De cele mai multe ori, instalez si incerc aproape tot ce intra in gamepass/PS+. 90% din ele le sterg dupa 30 minute.

    Revenind la jocul de fata - dupa cateva zeci de ore in el - (o sa detaliez in review), pot spune ca jocul este departe de note de 3-5, dar este si departe de un 10.

    Parearea mea este ca cine da astfel de note unui joc sau unei serii de jocuri - iar in cazul de fata este vorba de un producator - Ubisoft - ori este super hater de fel, ori este super frustrat si crede ca asa primeste atentie, ori pur si simplu jocul/seria nu este genul lui de joc, sau producatorul respectiv nu face jocuri pe genul sau.

    Si e fair si asta - pentru ca mie nu-mi plac jocurile facute de Blizzard (spre exemplu, dar sunt si altii) - am tot incercat de la Warcraft 2, cam toate jocurile, inclusiv Diablo 1, 2, 3 si chiar aseara am pornit Diablo 4, WOW si cateva add-ons si efectiv nu ma prind. Dar asta nu inseamna ca merg pe net si dau note de 3 - desi as putea sa o fac, pentru ca este "permis", dar nu mi se pare corect.

    Dar da, pot spune sincer ca am o oarecare afinitate pentru jocurile Ubisoft (nu toate, desigur) si ca-mi place felul in care le fac dpdv structura/povesti/lumi, chiar daca unele sunt super grindy sau mai prost facute. De multe ori ideile sunt bune, dar sufera din cauza productiei deficitare.

    LE: eu nu cert pe nimeni ca nu-i place - ba mai mult, au fost deja atatea ocazii de free play si am incurajat lumea sa-i dea o sansa si sa-si faca o parere proprie, fara bani, daca tot vor sa discute despre joc/daca-i atrage ceva la el.
    Dar daca ne facem toti pareri despre ce zic unii si altii pe net (mari influenceri) FIX cand putem efectiv sa incercam jocul pe gratis, atunci nu mi se pare corect.
    Vezi cazul Prince of Persia care chiar si cu demo si cu note excelente, tot nu a vandut prea bine din ce am inteles.

  3. #83 SP
    Member omega's Avatar
    Merci de raspunsul detaliat si imi cer scuze daca am fost acid.


    Se pare ca avem gusturi diametral opuse in materie de jocuri, seria Dark Souls si tot ce deriva din ea sunt jocurile mele preferate iar Diablo, Warcraft le consider foarte bune. In schimb la productiile ubisoft in proportie covarsitoare mor de plictiseala sau am impresia ca joc acelasi joc cu moduri.
    Pana la urma fiecare cu gusturile lui, unii se pliaza pe preferintele celor multi, altii aprecieaza alte lucruri pe care majoritatea probabil nu le intelege.



    Cred ca departamentul de marketing de la ubisoft necesita imbunatatiri, se duc banii unde nu trebuie. La modul in care iti exprimi parerea despre jocurile celor de la Ubisoft si la recenziile pe care le faci jocurilor produse de ei ar cam trebui sa te raspslateasca, mai ales ca o faci din convingere.

  4. #84 SP
    Member olteanug's Avatar
    Înțeleg că suntem în 2024, că mulți au uitat zicala „clientul nostru, stăpânul nostru” cam de prin 2017-2018 și că nu e de pe azi pe ieri că ar mai conta părerea clientului în epoca corporațiilor.

    Și apoi, ne mirăm de ce se petrece fenomenul ăsta , că de ce dintr-o dată au loc atâtea concedieri (10.000 în 2023, 8000 numai în primele două luni ale anului 2024).

    Păi de vreo 6 ani, companiile de gaming tratează clienții cu fundul. A devenit o obișnuință să lansezi jocuri nefinisate cu buguri, cu grinding și microtranzacții. Ah, și propagandă politică (că-i woke, că-i conservatoare, nu-mi pasă, nu are ce căuta într-un joc video decât dacă le parodiezi pe amândouă, ca toată seria GTA). Și nu mai oferă ceea ce se oferea înainte: FUN!
    Jucătorii, mulți din cauza contextului economic actual, alții pentru că s-au săturat să fie țepuiți, s-au decis să nu mai dea niciun ban companiilor mari, care cu toate bugetele de miliarde și personal de zeci de mii, nu sunt capabile să mai ofere jocuri ca pe vremuri.

    Pentru că până la urmă, contează doar portofelul clientului. În societatea actuală, cardurile clienților contează mai mult decât voturile electorale și părerile online. Și mai mulți clienți au decis că jocul ăsta nu merită. Și din cauza asta, o să fie și mai mulți oameni concediați de la Ubisoft. Și bine îmi pare. Că nu se mai poate așa. Companiile ori se schimbă și se adaptează la cerințele tuturor jucătorilor (și cei de generație mai veche și cei gen-Z), ori dispar.


    Dar totuși, v-ați uitat la tot review-ul lui Angry Joe?

    Pentru că el enumără foarte multe, foarte multe, foarte multe probleme.
    Și nu cred că a făcut vreodată hate în mod inutil.
    Vine cu demonstrații. Vine cu filmări cu buguri.

    Probabil o să joc și eu jocul ăsta, când îmi vine cheful să fac un maraton de replay AC Black Flag, combinat cu Skull Bones.

    Momentan, am alte jocuri mai bune de jucat care au apărut anul ăsta- Helldivers 2, Like a Dragon: Infinite Wealth, mă tentează să iau și Tekken 8 și aștept să văd cum se prezintă Rise of the Rōnin.

    Oricare dintre ele mi se par mai fun decât un mod Avatar pentru Far Cry 6, un Prince of Persia cu grafică 2.5 și un MMO cu pirați care la ora actuală nu pare jucabil și ar mai necesita câteva luni de patch-uri.

  5. #85 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by olteanug View Post

    Dar totuși, v-ați uitat la tot review-ul lui Angry Joe?
    Eu nu m-am uitat pentru ca nu-mi place individu si felul in care se exprima, dar si SkullUp aduce in discutie niste lucruri adevarate si mi s-a parut mai mult decat fair review-ul lui.

  6. #86 SP
    Member olteanug's Avatar
    Că nu-ți place individul și felul cum se exprimă nu e important, ci ce anume spune despre joc. Și spune bine.

    Majoritatea cred că jocul e un fail.




    Mai ales grafica și mecanicile- oh, Doamne! E sub orice critică acest joc.

  7. #87 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Avem si review pentru Skull and Bones.

    Va astept si acolo sa comentam despre joc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 12-06-2017, 23:49
  2. Replies: 0 Last Post: 12-06-2017, 23:49
  3. Replies: 0 Last Post: 12-06-2017, 23:48
  4. Media Library - Skull Girls - Peacock Trailer By andreicristian9 in forum Videos
    Replies: 0 Last Post: 26-06-2011, 08:50

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts