Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 20 of 20

Thread: Darksiders Genesis

 1. #1 SP
  Senior Member paul's Avatar

  Darksiders Genesis

  Quote Originally Posted by THQ Nordic
  Introducing the first gunslinging Horseman of the Apocalypse: Strife! [...] “Darksiders Genesis kicks off a completely fresh direction for the Darksiders franchise, including a new gameplay style, the introduction of Strife – the fourth and final horseman – and so much more,” said Joe Madureira, co-creator of Darksiders and CEO of Airship Syndicate. [...] In Darksiders Genesis, the fourth Horseman of the Apocalypse STRIFE is called upon to save humankind from certain destruction at the hands of Lucifer. True to its roots, Darksiders Genesis will feature intense combat, exploration, puzzle-solving, epic boss battles and serpent holes from heaven to hell. The game marks the first, full-scale Darksiders adventure played from the top-down perspective.
  Darksiders Genesis Announced - Darksiders Genesis

  Quote Originally Posted by THQ Nordic
  Are you a true Nephilim? Then don’t miss the exclusive Nephilim Edition of Darksiders Genesis limited to only 5,000 units worldwide, including the official board game Darksiders: The Forbidden Land!
  DARKSIDERS GENESIS NEPHILIM EDITION

  DARKSIDERS GENESIS COLLECTOR’S EDITION

  Darksiders Genesis will release on PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch and Google Stadia later this year.
  Darksiders Genesis Nephilim and Collector's Edition Announcement - Darksiders Genesis
  Quote Originally Posted by THQ Nordic
  PC/Stadia: December 5, 2019
  Coming to consoles: February 14, 2020

 2. #2 SP
  Senior Member paul's Avatar

 3. #3 SP
  Senior Member PoisonRemedy's Avatar
  Pare destul de interesant, are couch co-op?

 4. #4 SP
  Senior Member paul's Avatar
  Da, are.

 5. #5 SP
  Member madskills's Avatar
  Fata de darksiders 3 care pentru mine a fost o dezamagire, asta arata criminal, chiar daca nu e tocmai aceeasi linie ca la jocurile 1&2

 6. #6 SP
  Senior Member paul's Avatar

 7. #7 SP
  Senior Member PoisonRemedy's Avatar
  Ce fain l-au bagat pe Reaper din Overwatch

 8. #8 SP
  Mad Collector rodarkone's Avatar
  inca 6 zile si apare pe PC

 9. #9 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  O să avem review pe CG, in curând!

 10. #10 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar

 11. #11 SP
  Senior Member paul's Avatar


 12. #12 SP
  Senior Member paul's Avatar

 13. #13 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  A incercat un prieten de vreo luna sa urce recenzia, nu știu ce se întâmplă

 14. #14 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  La ce te referi? Ce anume nu merge? O urca pe youtube si o blocheaza ei? Sau ce?

 15. #15 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  Nu, aici pe forum. Am înțeles că ar fi ceva probleme, nu prea înțeleg ce nu a respectat.

 16. #16 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Au fost n probleme cu acel review. O sa mai arunc o privire, sa vedem daca se poate rezolva. Practic a disparut din moderare... nu mai exista.

 17. #17 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  I-am zis să-l urce din nou

 18. #18 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Avem un review si aici pe forum pentru cine e interesat

 19. #19 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Am jucat cateva ore cu un prieten si este...slab. Foarte slab. Foarte prost facut si complet neintuitiv. Nu-ti explica mare lucru si nici nu te ajuta in vreun fel. Se bazeaza prea mult pe trial and error ca sa avansezi si daca ai un timp limitat de 1-2h pe seara, nu reusesti sa joci mai mult de jumatate din timpu ala, efectiv.

  Una din cele mai mari probleme e ca nu stie sa explice ce ai de facut. Iti da o arma noua, dar nu-ti spune ca merge doar cu un personaj din cei 2. Ba mai mult, apare mesajul de cum sa o echipezi si folosesti la ambele persoane. Odata disparut mesajul, nu-l mai poti vedea pe nicaieri si daca nu ai fost atent, efectiv nu stii cum sa echipezi si folosesti arma aia. Nu mai zic de faze cand trebuie sa folosesti diferit arma (gen sa tintesti mai multe lucruri odata) si nimic nu-ti este explicat.

  Interfata este greoaie si ca sa schimbi intre arme, pierzi foarte mult timp. De multe ori nici nu stiam cum sa schimb ceva sau cum sa aleg ceva nou.

  Harta este absolut mizerabila, ea de fapt te ajuta in proportie de 50% pentru ca doar lumineaza aria in care te afli, dar nu stii unde anume esti acolo. E mai bine decat la Control, dar mai slab decat la un joc normal. Cred ca mai bine aratau o harta statica, ceva realist, ce tin ei in mana si cu care nu poti interactiona si gata.

  Partea de co-op este la fel, greoaie si nu inteleg de ce au facut-o in halu asta. Ca sa poti invita pe cineva in joc, trebuie sa mergi la un menhir. Persoana respectiva odata intrata in meniul jocului pe invite-ul tau, trebuie sa dea continue. Nu te baga direct in jocul lui.
  Daca nu e pe invite-u tau, chiar daca da continue si nu a facut el jocu prima data, il ia de la inceput si nu tine cont pana unde ai ajuns.

  Basically, daca jucati cu un prieten pe harta lui si vreti sa continuati singur sau cu alt prieten, nu puteti decat sa o luati de la capat.

  Dpdv combat este slabut, cu putini inamici in acelasi timp pe ecran, cu prea putine arme si nu prea diversificate, care nu-ti ofera nicio placere cand le folosesti, inafara de cateva particule colorate si ceva loot colorat (pe care nu-l poti ridica in totalitate doar trecand prin el. la unele chestii trebuie sa apesi un buton, ca sa-ti apara o fereastra care blocheaza actiunea jocului pana iesi de acolo) cu o camera care nu te lasa sa vezi tot ce trebuie si cu prapastii in care poti sa cazi mult prea usor.

  Pe partea de level design este la fel de neintuitiv si de cele mai multe ori ne-am invartit ca idiotii pe harta, cautand cum si pe unde sa avansam.

  Nu stiu daca-l voi mai continua. Am jucat 2 reprize a cate 2h, din care nu stiu daca avem 2h adunate de joc efectiv, in care nu am avut niciun moment memorabil si nicio placere adevarata in joc, ceva care sa te faca sa gandesti ca-i un joc chiar fun (in co-op sau nu).

 20. #20 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  Nu mă așteptam să nu-ți placă, sincer. Pentru mine a fost un joc de nota 8, m-am distrat in coop, numai așa l-am jucat. Un singur moment a fost frustrant, la sfârșitul jocului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Controller Genesis Pv44 By marianchi in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 0 Last Post: 23-02-2015, 11:21
 2. Primal Carnage: Genesis By ReNeGaDe124 in forum Sony PlayStation 4
  Replies: 7 Last Post: 28-10-2014, 00:49
 3. Darksiders 3 depinde de vanzarile Darksiders 2 By Dant3 in forum Console News
  Replies: 15 Last Post: 31-07-2012, 22:14
 4. Replies: 0 Last Post: 05-12-2011, 21:31
 5. Replies: 0 Last Post: 14-02-2009, 11:06

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts