Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 204

Thread: Mafia Trilogy

  1. #1 SP
    Member killlemalll3's Avatar

    Mafia Trilogy


  2. #2 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Abia aștept să văd gameplay din Mafia 1. Sigur o sa fie day 1 buy pentru mine.

    Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk

  3. #3 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Are o forma de iluminare globala (pseudo global illumination). Daca va uitati la prima poza, masina din partea stanga practic nu are lumina directa, primeste doar indirect light si arata foarte bine.

  4. #4 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Day 1 cop

  5. #5 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Minunatā veste. Mafia 1 si 2 sunt jocuri remarcabile, iar bundle-ul āsta va fi un succes garantat. E prea tentant, la cum aratā capturile si ţinând cont de povestile memorabile din primele douā pārţi.

    Incredibil cum în ultimele douā decade, numeri pe degetele de la o mânā jocurile de calitate despre lumea mafiei.

  6. #6 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Mafia: The city of lost heaven new leaked trailer:

    https://m.youtube.com/watch?v=wOwJnktK-Qs

  7. #7 SP
    Member morphine's Avatar
    Mafia a fost misto insa ma deranjeaza valul asta de remakeuri/remastere.

  8. #8 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La ce mizerii de jocuri au primit remake/remaster in ultimii ani si au fost cumparate in draci, asta este no brainer pentru ei, la cat de iubite au fost primele 2 jocuri, dar mai ales primul.

    Cat de valul asta, nu se va termina prea curand. Lumea va vrea incontinuu remasterizari ale jocurilor de suflet, iar pentru ei este destul de usor sa faca una, mai ales daca nu vorbim de ceva atat de radical precum Mafia (ci ceva gen Prototype, AC Ezio Collection, samd in care pur si simplu portezi versiunea de PC).

    Also, suntem liberi sa alegem daca sa cumparam sau nu si cu siguranta multi continua sa le cumpere si vor continua. Heck, probabil ca voi lua Mafia 1 day 1

  9. #9 SP
    Member Mishy's Avatar
    Nu ma deranjeaza re-make/master la jocuri mai vechi gen Mafia 1, Gothic 1, seria Prince of Persia, Resident Evil, Final Fantasy VII; care oricat de mult mi-au placut la vremea lor acum nu as putea sa le rejoc. Sunt prea rasfatat cu grafica si mecanicile de joc din prezent.

    Oricum Mafia 1 e day 1 buy pentru mine, al doilea nu mi-a prea placut, iar al treilea chiar daca a fost free pe PS Plus, nici in ziua de azi nu l-am jucat.

  10. #10 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sa stii ca 3-u e chiar decent, mediocru in anumite aspecte (si repetitiv, dar optional) dar peste medie in altele. Mie mi-a placut mult partea de driving, shooting, OST-ul care este absolut fenomenal, povestea este buna (desi nu neaparat Mafia game like). Da-i o sansa, e posibil sa te surprinda.

    2-ul nu m-a dat nici pe mine pe spate la momentul respectiv, mai ales pentru ca rejucasem 1 chiar inainte sa vina 2-ul si a fost o mare dezamagire, renuntarea la anumite elemente emblematice. Dar cu siguranta o sa-l rejoc daca voi lua trilogia si nu doar prima parte.

  11. #11 SP
    Member Mishy's Avatar
    Din ai doilea imi aduc aminte doar acea misiune care are legatura cu primul, atat de memroabil a fost pentru mine. Oricum 3-ul o sa il rejoc pe PS4, in niciun caz nu o sa cumpar un remaster la un joc vechi de doar 4 ani, doar pentru o grafica imbunatatita putin.

  12. #12 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    La Mafia 3 singura chestie care nu m-a dezamagit a fost OST-ul, dupa cum l-a mentionat si Razvan. Acolo nu au gresit, spot on, se pupa cu perioada aleasa si zona (fictiva, dar inspirata din realitate) in care se desfasoara actiunea. In rest, totala dezamagire pentru mine, povestea a fost chiar meh, plus ca nu s-a simtit ca un joc Mafia. Shooting si driving average, nu s-a deosebit in niciun fel, drept dovada nu mi-a ramas nimic memorabil in minte despre asta.

    Si-a atras foarte multe critici pentru ca poarta numele de Mafia. Daca era un alt IP, lumea l-ar fi luat ca atare, dar asa, gamerii au avut asteptari care nu le-au fost implinite. Nu stiu cum am tras de mine sa il termin, foarte repetitiv (daca il lasi), dar macar nu te bloca sa avansezi in story, spre deosebire de alte jocuri adulate, deci e si asta un aspect pozitiv daca stai sa cauti. Cred ca pana si The Godfather 1 sau 2 mi-au placut mai mult decat Mafia 3.

  13. #13 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Am o vagā bānuialā cā si Mafia 3 va fi refācut într-un fel care-i va surprinde plācut pe mulţi.

    Nu stiu, poate vor adāuga încā unul sau douā playable characters în end game (mācar Vito Scaletta), poate vor reface misiunile mega repetitive de dominare teritorialā, etc. Ar fi ciudat sā refacā 100% aceeasi experienţā. Altfel, cu toate îmbunātāţirile grafice din ultimii ani nu prea vād cum se vor justifica banii daţi pe joc.

  14. #14 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Se pare ca doar Mafia 1 e refacut pe engine-u nou si va arata foarte bine.
    2-ul e posibil sa se lanseze imediat dupa ce dau drumu la trailer si nu are mari imbunatatiri grafice (probabil doar versiunea de PC de atunci pe ultra) si cel mai probabil 3-ul o sa fie identic cu cel de acum 4 ani.

    Mafia II: Definitive Edition Appears to Launch on PS4 Next Week
    https://twitter.com/h0x0d/status/126...403769857?s=20

  15. #15 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Sunt curios ce preturi o sa aleaga pentru versiunile digitale. Probabil 40 $ pentru Mafia 1 si 20 $ pentru Mafia 2? Varianta retail a trilogiei vad ca a aparut deja pentru precomanda la jrc, pentru 300 lei.

  16. #16 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mi-as dori sa imi dea voie sa il cumpar doar pe primul remake pentru ca a fost senzational, la fel si 2.
    Nu imi doresc un bundle pentru ca Mafia 3 a fost o mizerie si o rusine pentru industria de gaming in general, nu imi doresc nici macar sa stiu ca exista codul in sine in cutia de bundle.

  17. #17 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Se pot cumpăra separat, nu așa a spus Răzvan mai sus sau era pe topicul celălalt?

  18. #18 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Scuze nu m-am exprimat eu corect. Stiu ca digital se pot cumpara separat dar ma refeream la versiunile pe disc, mi-ar placea sa iasa disc separat cu Mafia 1 remake

  19. #19 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu cred ca vor iesi si fizic separat pe disk, daca se lanseaza asa cum se speculeaza acum - Mafia 2 saptamana viitoare, Mafia 1 in August.

  20. #20 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    Mafia a fost misto insa ma deranjeaza valul asta de remakeuri/remastere.
    Mai bine jocuri vechi remasterizate/remake decat majoritatea jocurilor nefinisate si lansate cu mute probleme cum sunt mai nou.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Mafia 3 By flavi_us in forum Console Club
    Replies: 464 Last Post: 25-07-2021, 13:40
  2. Mafia II By killlemalll3 in forum Console Club
    Replies: 1158 Last Post: 23-05-2020, 03:27
  3. Cumpăr Mafia 3 By Reyco in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 0 Last Post: 08-02-2018, 01:06
  4. Mafia II Videos By istrategie in forum Videos
    Replies: 33 Last Post: 12-11-2010, 23:32
  5. Replies: 12 Last Post: 03-09-2010, 13:34

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts