Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 25 of 25

Thread: Steelrising

  1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Diferenta e data, asa cum am mai zis si eu la jocurile Ubisoft, doar de faptul ca unele sunt lansate de Sony, iar altele nu.
    Si cam tot ce lanseaza Sony ca exclusive are 9 si 10 pe linie. La ei cred ca incepe sistemul de notare de la 8.

    Cat de notare, pe o scara de la 1 la 10, nota 6 e pentru ceva mediocru, dar totusi sub bun. Bun ar fi de la 7, iar foarte bun de la 9.

    Dar again - Sony > altii in prinvinta majoritatii, doar pentru ca e Sony.

  2. #22 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ma iertati ca sunt ca o moara stricata dar nu cred ca deranjez, imi exprim doar o mirare.
    Mi-am impus sa fac un exercitiu si am lasat intentionat sa treaca o saptamana ca sa se adune user scores..

    In general sunt primul care spune ca user score este o mizerie pentru ca sunt multi retardati pe acolo care dau note de 0 si de 1 si etc, dar rezultatul micului meu exercitiu nu are cum sa ma lase indiferent cand vad pe PS5 un user score de 92 based on 106 Ratings si pe XSX 94 based on 68 Ratings.

    Ce imi spune mie asta? Ca facand abstractie pana si de jegosii care dau note de 0 just because, jocul asta a primit o apreciere colosala de la oameni.
    Asta nu ma poate face sa nu ma intreb de ce nu exista o autoritate care sa dezafilieze efectiv toti ca**tii de asa zisi critics care vin si arunca cu note de 5 si 6 doar pentru ca altii au primit o pizza mai mare decat ei de la acel studio.

    Delirez evident, sunt constient ca nu are cum sa existe asa ceva dar... serios, atatea note de 6 intentionat menite sa-l traga in jos, nota 4 de la scarbele alea de Digital Trends

  3. #23 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Nu zic ca nu ai dreptate cu criticii, și nici nu am jucat jocul ca să pot avea o părere educata, însă pentru mine prețul lui e o mare problema - problema pe care o am cu mai toate jocurile de la studiouri mici. Daca un joc precum Forbidden West, la care au lucrat sute de oameni timp de cativa ani, mă costă $60, cum pot eu sa îmi justific sa dau $50 pe un joc la care s-a lucrat de 10 ori mai puțin? Simt ca ceva e greșit și nu pot sa dau banii ăștia cu inima împăcată.

    Nu sunt adeptul produselor premium nicidecum. Am un telefon midrange tocmai din cauza asta, dar am platit jumătate cât pe un flagship tocmai pentru ca și pentru Xiaomi a fost mai ieftin să îl facă decât pe un flagship. La Steelrising și alte jocuri de genul mi se pare ca pe ei i-a costat de zeci de ori mai puțin să își lanseze produsul, dar cer pe el cat pe un AAA.

  4. #24 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ai dreptate in privinta pretului final, subscriu.
    Probabil ca nu e un joc de pret full AAA, dar am o problema cu astia gen digital trends

  5. #25 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Probabil notele mici au venit din cauza bugurilor....am urmarit mai multi streamer-i si toti au spus ca momentan nu merita banii si ca e plin de buguri....sa mai asteptam updates etc. Jocul pare foarte dragut chiar daca e oldschool dslike.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts