hai sa vin si eu cu un videocateva trick`uri ,plus cele 3,4 noi
sunt si vreo 2,3 pase cu calcaiu noi+ cea cu umaru :X
hai sa vin si eu cu un videocateva trick`uri ,plus cele 3,4 noi
sunt si vreo 2,3 pase cu calcaiu noi+ cea cu umaru :X
Ce sa spun, e bun jocul, in special grafica dar are multe lipsuri la gameplay. Nu exista preluari care sa destabilizeze adversarul direct ca la Pess, nu suteaza din prima pe poarta , centrarile lasa de dorit, suturile de la distanta la fel, sunt o gramada care folosesc L1+X pt auto passing, atacantul chiar daca trece de fundas si are 5 metrii in fata lui este ajuns si deposedat , lucru care nu e prea normal, atacantii sunt mult mai rapizi decat fundasii in realitate iar daca fundasul este depasit si lasat in urma greu il mai ajunge cineva, asta in realitate.
Pes-ul a rezolvat toate astea , m-am lamurit cu Fifa, a inbunatatit grafica, miscarea jucatorilor si a balonului dar are multe lipsuri care in fotbalul real fac diferenta pe teren. Cam asta e, cred ca mai sunt defecte ce nu le-am mentionat dar nu imi mai trec prin minte acum.
Ca atmosfera este un joc superb, daca ar fi implementat cele mentionate iesea ceva frumos, apropiat de un simulator cum e Pes-ul, asa ramane doar un arcade inbunatatit.
incearca, pe cat poti, sa nu se ajunga IAR la un PES e mai bun ca FIFA. Aici e topic doar de fifa si poti sa subliniezi plusuri si minusuri fara sa corelezi cu PES.
Mi am luat Fifa World Cup promo si cand joc online nu pot juca ranked.
Stie cineva de ce?
Sau trebuie sa fac ceva setari?
Am cont de Romania.
Stima.
Pai tocmai asta vb, am mai descoperit multe lipsuri , enervante , f enervante, aici totul depinde de asezare si de cat de repede apasa adversarul L1 si X pt pasele automate si esti mancat, chiar daca ai o echipa buna, nu ai libertate in joc. Suparator.
Din cate am auzit nu toate variantele promo dispun de toate facilitatile din jocul full. Eu am tot promo dar imi merg toate modurile din joc atat online cat si offline
nu conteaza cat de des foloseste el "L1 + X" (desi vad ca esti obsedat de asta...). important sa sa nu iei gol. Trebe sa stii sa te aperi. am jucat de 4 ori World Cup (eu joc doar pe World Class) si doar odata am castigat cupa si atunci am avut noroc, am castigat cu 1-0, mi-a acordat un penalty in ultimu minut din ultima repriza de prelungiri. daca ajungeam la penalty-uri, mancam bataie, ca nu ma pricep deloc sa le execut cum trebe.
baga-ti echipa pe defensive si foloseste si tu (in cazu X360) L2 + D + R1(pt viteza) si stai pe pozitii, nu te dupa dupa jucatorii de pe laterale, ca tot ce fac e sa centreze. inchide-le unghiu, sa nu poata intra in careu si sa traga si vor centra, iar daca ai jucator(i) acolo nu vor fructifica decat 1 din 10.
Dap, merci de sfaturi, cred ca stiu sa ma apar cat de cat dar ma enerveaza tendinta asta de arcade, pt ca nu am libertate in teren, in pase, in centrari, modul de tackling, sunt jucatori( on line) care stau cu degetul pe x sau pe o si iti iau mingea din picior pt ca jocul este f inghesuit, eu am castigat cupa on line , e destul de greu dar am reusit.
Pt penalty trebuie sa sutezi doar in momentul in care cursorul se afla pe spatiul galben sau ideal pe campul verde din centru si sa dai drumul la stick-ul de directie imediat dupa sut si intra in poarta nu se duce aiurea.
Ce ma enerveaza e ca are multe multe lipsuri in gameplay jocul asta si lumea il considera f f bun, nu poti sa dai gol decat daca sutezi cu latul undeva situat pe centrul portii, orice alta executie este norocoasa, din lateral e f greu sau imposibil sa dai gol indiferent cum sutezi sau cu cine, scoate portarul tot, un singur gol am dat din lateral din peste cateva sute cred de suturi ( joc numai on line) si acela cu David Silva , la fel a reusit si un prieten, coincidenta facand sa reuseasca tot o singura data si tot cu acelasi jucator. Jucatorii se intorc f greu pe preluare, o schimbare de directie iti ia f mult din viteza etc. M-am cam plictisit sa dau goluri cu latul si sa tot pasez pana in poarta pt a o face, daca nu ai 3 sferturi de poarta libera si jucatorul care suteaza pe poarta nu e in mijlocul careului nu e gol, apara supermanul de portar, indiferent daca el e un portar de marca sau unul de la Samoa. Nu poti sa marchezi din afara careului, se intampla extrem , extrem de rar, daca esti usor lateral dreapta sau stanga si ai coltul lung deschis nu se duce mingea acolo nici s-o duci cu mana, are tendinta sa mearga spre centru si spre portar etc.
PS: sunt f multi jucatori cunoscuti care nu au personalitate, nu sunt facuti cu calitatile lor reale, singura diferenta intre jucatori este viteza, ma asteptam ca Ibrahimovici sa fie f greu de deposedat ca in realitate, el e un jucator care protejeaza f bine balonul , nu e asa, in schimb Drogba este facut asa iar el nu e asa in realitate, si multi multi altii, Messi nu e Messi nici pe departe etc.
Hmm nu mi se par extrem de rare golurile din afara careului. Am luat goluri de la distanta de la jucatori din nationala romaniei gen apostol pe world class (jucand 1vs1 pe aceiasi consola nu single payer). De dat am dat doar cu torres, david villa etc.. SI am maxim 30 de partide jucate in 3 zile de cand am jocul. Incearca sa tragi cu R1 si sut si ai sa vezi goluri frumoase si plasate.
a... asta e alta poveste, sutul cu R1, eu ma refer la un sut normal nu neaparat cel plasat, cum poti sa reusesti de f multe ori la alt joc pe care nu-l mentionez, totul aici e arcade, reusesti sa faci ceva doar daca joci 50% cu ajutoru functiilor programate, aici vb eu de libertate in executie si in miscare, lipseste mult. Stiu cam toate sfaturile pe care le-ati putea da, gen: foloseste R1 la sut sau altceva pt ca am o pondere mare de jocuri de fotbal in colectie si le joc de f mult timp, la pes sunt in primii 50 din lume si sunt cu miile pe severe dar ma enerveaza ca Fifa nu renunta la genul asta de arcade pt ca ar fii un joc superb daca nu te-ar obliga sa folosesti aceleasi trasee si pozitii de joc pt a marca sau a face anumite faze de joc.
ai incercat sa scoti absolut toate asisturile de la controller? devine greu controlabil, pana la limita enervarii. Suturile de la distanta de care spuneam nu le-am dat cu R1 si la fel nu le-am primit cu R1. Ideea e ca nu e o raritate si totusi daca ne gandim nici in relitate nu sunt atat de frecvente golurile de la distanta
e greu sa incerci tot datorila aglomerarii partilor unde se afla balonul, ti-am spus ca am senzatia ca e prea mic terenul sau toate echipele joaca pe stilul italian de aglomerare a jocului la mijloc, cam asta e.
aceasi problema am sesizat-o si eu,chiar deaia nu am cumparat jocul,toate meciurile se terminau egalitate sau foarte rar cu un gol diferenta indiferent daca jucam la world class sau la semi-pro,nici cum nu puteam sa trec de mijlocul terenului,toate golurile le dadeam ori pe contraatac,ori din bulan,ori din centrari foarte rar,dar in general cand eram in careul portarului,nici nu ma incumetam sa sutez de la distanta.Era aproape imposibil sa legi cateva pase,bine mergea cat de cat pana cam pe la 5-10 metri de careul adversarului,de acolo nu treceai nici cu buldozerul,pasam in spate daca nu eram deposedat,spatii foarte rar gaseai intr-un atac pozitional,doar in situatii speciale mai gaseai niste spatii.Per total jocul e destul de frustrant doar din cauza acestui lucru,aceasta autobaza strica jocul.Dar este posibil ca eu sa nu am habar cum se joaca,sau nu m-am obisnuit cu controlul la gamepad.
O intrebare mai ciudata am si eu - in FIFA 10 aveam un mod prin care organizam un campionat offline - adica intre 4 jucatori aflati in aceeasi locatie, care jucau pe rand 1vs1. Se faceau clasamente, se acordau puncte, se afisau golgheteri.
Se mai poate face asa ceva in World Cup ?
By Bugghy in forum Health, Food & Sports
Bookmarks